TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: TATUAŻE
Każdy ma prawo robic ze swoim ciałem i życiem co mu się tylko podoba o ile jest w stanie później przyjąć na klatę konsekwencje tych działań. Zdaje się, że taki Zombie Boy nie dał rady. Ciekawe czy temu pacjentowi wyżej uda się wyjść z tego bez szwanku. Szczerze wątpię.
all the monsters will break your heart
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Czasem jak mam zły humor to oglądam wywiady z takimi cyrkowcami pomalowanymi. Zajebiście mnie śmieszy jak sami siebie okłamują, że to jest ok i, płaczą że boli ich jak ktoś wytyka palcami i nie akceptuje tych pojebaństw :)
- Drone
No to jest cena, jaką się płaci za wolność decydowania o sobie. Kiedyś restrykcyjne normy społeczne i obyczajowe powodowały, że takich freaków nie było widać i mogli co najwyżej oszaleć w bardziej konwencjonalny sposób. Dziś można robić, co się komu podoba, w daleko większym stopniu niż jeszcze 20 lat temu, ale też łatwiej wpaść w takie nieodwracalne pułapki. Swoją drogą bardziej dziwię się tym, którzy wykonują takie rzeczy, że się na to godzą (oczywiście pewnie nie wszyscy).
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- TheDude
^ To trochę jak z handlowaniem narkotykami :) Sumienie schodzi na drugi plan w obliczu kasiory.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
W obecnych czasach ludzie mocno się dziarają, taka moda i styl, pytanie co potem?
Jebać żuli.
- maciek z klanu
Tatuaże super sprawa. Wkurwia mnie teraz że wszyscy wydziarani. Straciło to swoją magię. Bułkę w sklepie sprzedaje wydziarana baba. Od 3-4 lat jest taki boom na to że niedługo ja bez dziary będę się czuł wyjątkowy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Rozumiem dziaranie, ale takie pojebane akcje to już przesada. Zdrowo pokurwione pod deklem mają tacy kolesie, teraz jak jest w miarę młody to może ok to wygląda, ciekawe jak będzie wygladać za 30 lat.
Trzeba przyznać rację, że teraz jest niesamowity boom na tatuaże, jak widzę młode laski które dziarają sobie jakieś zjebane maksymy na rękach czy w okolicy biustu, to rece opadają. Faktycznie, za niedługo będą wyjątkowi ci, którzy nie mają żadnej dziary.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Na potęgę posępnego czerepu, strach się bać. Widły i piec a proch do szaletu.
Jebać żuli.
- Medard
Stoi się na koncercie, a tam dziunie z dziarami na plecach, oczywiście tatoo tak umieszczone, że koszulka musi być odpowiednio skrojona, bo inaczej nie widać. Tylko odpowiedni wzór ubioru pasuje. Hipsterka i tyle.
Ostatnio zmieniony 29-09-2019, 11:50 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
bedzie tak jak np. w Niemczech - tylko wyjatkowe dziwadla beda zwracac uwage..maciek z klanu pisze:Tatuaże super sprawa. Wkurwia mnie teraz że wszyscy wydziarani. Straciło to swoją magię. Bułkę w sklepie sprzedaje wydziarana baba. Od 3-4 lat jest taki boom na to że niedługo ja bez dziary będę się czuł wyjątkowy.
Guilty of being right
-
Co patrząc na co poniektóre przykłady z tego wątku, już się dzieje i to chyba nie tylko w Niemczech. Każdy w końcu chce być wyjątkowy.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
uglak pisze:bedzie tak jak np. w Niemczech - tylko wyjatkowe dziwadla beda zwracac uwage..maciek z klanu pisze:Tatuaże super sprawa. Wkurwia mnie teraz że wszyscy wydziarani. Straciło to swoją magię. Bułkę w sklepie sprzedaje wydziarana baba. Od 3-4 lat jest taki boom na to że niedługo ja bez dziary będę się czuł wyjątkowy.
np. niebieskooki blondyn
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- w mackach Zła
prędzej pierdalnie samobója niż dożyje sędziwego wieku. Dekiel i tyleNasum pisze:
Rozumiem dziaranie, ale takie pojebane akcje to już przesada. Zdrowo pokurwione pod deklem mają tacy kolesie, teraz jak jest w miarę młody to może ok to wygląda, ciekawe jak będzie wygladać za 30 lat.
Trzeba przyznać rację, że teraz jest niesamowity boom na tatuaże, jak widzę młode laski które dziarają sobie jakieś zjebane maksymy na rękach czy w okolicy biustu, to rece opadają. Faktycznie, za niedługo będą wyjątkowi ci, którzy nie mają żadnej dziary.
- devastator77
- zahartowany metalizator
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
:Dpr0metheus pisze:uglak pisze:bedzie tak jak np. w Niemczech - tylko wyjatkowe dziwadla beda zwracac uwage..maciek z klanu pisze:Tatuaże super sprawa. Wkurwia mnie teraz że wszyscy wydziarani. Straciło to swoją magię. Bułkę w sklepie sprzedaje wydziarana baba. Od 3-4 lat jest taki boom na to że niedługo ja bez dziary będę się czuł wyjątkowy.
np. niebieskooki blondyn
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- TheDude
Gruby odlot

-
To ona? On? Coś?
Chyba coś, bo tak bezpłciowego, oblesnego wielokomórkowca wyposażonego w mózg i świadomość, to trudno znaleźć w promieniu 1000 kilometrów. Chociaż coraz więcej takich indywiduów wychodzi ze swych nor.
Chyba coś, bo tak bezpłciowego, oblesnego wielokomórkowca wyposażonego w mózg i świadomość, to trudno znaleźć w promieniu 1000 kilometrów. Chociaż coraz więcej takich indywiduów wychodzi ze swych nor.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
To jest po prostu wszar dobry na podpałkę, kurwa jakie te wszary są zjebane to aż przykro.
Jebać żuli.
- uglak
ludzie placa temu dziwadlu, zeby dalej bylo dziwadlem :D
https://www.patreon.com/littleswastika" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.patreon.com/littleswastika" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- Triceratops