to jest jakaś środowiskowa wojenka? bo brzmi to kuriozalnieevildead pisze:już 7400 (chociaż w poziomie w ciul daleko)
wejdzie czy nie wejdzie - fakt jest taki że rok w rok bawi się w bezpośredniej okolicy szczytu. Nieźle jak na gościa którego PZA do dziś uważa za "amatora"...
GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: GÓRY
Grrrówno!
-
idę przez życie z zamkniętymi oczami535 pisze:Kolego, a czy widziałeś w Polsce jakieś środowisko bez wojenki?
Grrrówno!
- chaos
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
Ciekawe czy go na K2 zaproszą...evildead pisze:już 7400 (chociaż w poziomie w ciul daleko)
wejdzie czy nie wejdzie - fakt jest taki że rok w rok bawi się w bezpośredniej okolicy szczytu. Nieźle jak na gościa którego PZA do dziś uważa za "amatora"...
- evildead
Czy zaproszą to wątpię - a że się nie zgodzi to po lekturze kilku szczerych wywiadów jestem niemal pewien. Czapkins to urodzony outsider.
Tymczasem wrócili do obozu na 7200. Ciekawe czy jutro znowu pocisną, czy już dają sobie spokój.
Tymczasem wrócili do obozu na 7200. Ciekawe czy jutro znowu pocisną, czy już dają sobie spokój.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
-
- postuje jak opętany!
Że by nie wziął udziału to ja się domyślam. Bardziej mi chodzi o gest środowiska.evildead pisze:Czy zaproszą to wątpię - a że się nie zgodzi to po lekturze kilku szczerych wywiadów jestem niemal pewien. Czapkins to urodzony outsider.
Swoją drogą kończę drugi tom 'Mojego wyboru'. Rewelacja.
Dzisiaj był las

niewiele śniegu, za to w cholerę lodu.
Były góry

i jeszcze coś

Małżonka upierała się, że to musiał być duży pies.

Nie znam się na śladach, ale na moje oko, podejrzanie duże te psy w powiecie limanowskim...

niewiele śniegu, za to w cholerę lodu.
Były góry

i jeszcze coś

Małżonka upierała się, że to musiał być duży pies.

Nie znam się na śladach, ale na moje oko, podejrzanie duże te psy w powiecie limanowskim...
Ostatnio zmieniony 31-01-2016, 20:24 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie no. Nie obrażajmy inteligencji. Ten z lewej na dole bym poznał. Zawsze zostawiam taki wężyk, gdy wracam z imprezy. Tyle wątku humorystycznego.Teraz żałuję, że nie zrobiłem tych zdjęć więcej, bo były też takie ślady jakie zostawia kuna, gdy skacze po śniegu, czyli łapa,obok łapy, tylko rzecz jasna, zdecydowanie większe. Tak czy owak. Nie wiem co to było, ale pies z pewnością nie, Tym bardziej, że ewidentnie to nie była jedna sztuka.No chyba, że często tym szlakiem chadzała po piwo.
- evildead
też się ostatnio na Luboniu takich tropów naoglądałem, z początku myślałem że to psie ale to musiało być całe stado psów
a dzisiaj liznąłem nieco okolic kol. chaosa :) siedziałem w Brennej na popijawce, i rano poczłapaliśmy na Błatnią (miał być jeszcze Klimczok, ale czasu nie wystarczyło) - zaaajebiście tam jest
a dzisiaj liznąłem nieco okolic kol. chaosa :) siedziałem w Brennej na popijawce, i rano poczłapaliśmy na Błatnią (miał być jeszcze Klimczok, ale czasu nie wystarczyło) - zaaajebiście tam jest
-
- postuje jak opętany!
A to wilcy w górach / lasach to jakieś dziwo jest? U nas to się już miśki pobudziły. A, że spały coś koło miesiąca to mogą być humorzaste :D
Swoją drogą:
Długo wytrzymał :D
Swoją drogą:
http://wspinanie.pl/2016/02/tomek-macki ... ga-parbat/Tomek Mackiewicz podjął decyzję o powrocie na Nanga Parbat. Jutro ma pojawić się w bazie pod tym niezdobytym zimą ośmiotysięcznikiem. Uruchamia także akcję zbierania pieniędzy na dalsze działanie w Pakistanie.
Długo wytrzymał :D
- evildead
...przy okazji chłopaki z weszlo/wyszlo (chyba nawet sam Stanowski) zrobili taki research że hoho
http://wyszlo.com/amiast-wplacac-na-kol ... i-dziecku/" onclick="window.open(this.href);return false;
:DDDD
(a akcja Tomka "nigdy nie wrócę na NP" Czapkinsa kapitalna ;) )
http://wyszlo.com/amiast-wplacac-na-kol ... i-dziecku/" onclick="window.open(this.href);return false;
:DDDD
(a akcja Tomka "nigdy nie wrócę na NP" Czapkinsa kapitalna ;) )
-
- postuje jak opętany!
Nie no, że w Sudetach wilków brak to ja doskonale wiem. Za to ponoć macie niezłe żmijowisko ;) Natomiast dziwi mnie zdziwienie ich obecnością w Małopolsce. Z tego co wiem wilków w Polsce jest coś koło 1000 (z czego 3 watahy latają po Biesach). No i ciągle ich przybywa. Zwyczajnie byłem przekonany, że i tu już dotarły.
Podobnie z niedźwiedziami. Jeszcze w 2008 lub 2009 szacowało się, że w Polsce jest ich 100 (90 w Bieszczadach, reszta w Tatrach). Teraz szacunki zbliżają się do 200. Siłą rzeczy zaczęły się pchać też w inne góry - w Beskidzie Niskim są już od kilku lat, ostatnio widziano jednego w okolicach Skrzycznego. Słyszałem też coś o obecności w Żywieckim. Nie wiem jak Sądecki / Gorce / Wyspowy. Ale to pewnie kwestia czasu.
Podobnie z niedźwiedziami. Jeszcze w 2008 lub 2009 szacowało się, że w Polsce jest ich 100 (90 w Bieszczadach, reszta w Tatrach). Teraz szacunki zbliżają się do 200. Siłą rzeczy zaczęły się pchać też w inne góry - w Beskidzie Niskim są już od kilku lat, ostatnio widziano jednego w okolicach Skrzycznego. Słyszałem też coś o obecności w Żywieckim. Nie wiem jak Sądecki / Gorce / Wyspowy. Ale to pewnie kwestia czasu.