GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: GÓRY
Zajebiste.chaos pisze:
535 pisze:Pewnie większość stwierdzi, że kolega chaos oszalał. Rower? Tymczasem wbrew pozorom, postąpił bardzo rozsądnie.
http://podroze.onet.pl/ciekawe/niedzwie ... ory/8kzttt" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostatnio zmieniony 26-03-2016, 13:52 przez ImP, łącznie zmieniany 2 razy.
- evildead
- weteran forumowych bitew
nie tyle oszalał, co dał czadu - też bym wjechał, tyle że mnie by to zajęło tydzień :P
a co do miśków, jakoś myślałem że tam jest ich więcej...
a co do miśków, jakoś myślałem że tam jest ich więcej...
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
-
- mistrz forumowej ceremonii
Podziwiam man, nieprawdopodobne rzeczy:) Zajebista pasja, a jeszcze większy podziw dla przedstawicielki płci przeciwnej za siłe charakteru. Jesteś w czerwonym stroju?evildead pisze:we filmie se wystąpiłem :P
[youtube][/youtube]
- chaos
- w mackach Zła
- evildead
obaj jesteśmy w czerwonym ale ja bardziej - bo kask też mam czerwony ;)tomaszm pisze:Podziwiam man, nieprawdopodobne rzeczy:) Zajebista pasja, a jeszcze większy podziw dla przedstawicielki płci przeciwnej za siłe charakteru. Jesteś w czerwonym stroju?evildead pisze:we filmie se wystąpiłem :P
[youtube][/youtube]
a dziołcha jak najbardziej daje radę, i to w warunkach dużo gorszych (na Baranie Rogi wchodziliśmy przy podmuchach wiatru >100 km/h, co na grani prawie rzucało na glebę, i nie sfrunęła ;) )
- evildead
jest klimat... :D brakuje mi trochę takiego nieśpiesznego szwędania
u mnie 10 dni temu była Kończysta przez Przełęcz Pod Osterwą i Tępą - wybrana właśnie z powyższego powodu... niby wysoko, ale w sumie to bez trudności i lajtowo. Tyle że było w ciul lawiniasto i trzeba było omijać wszystkie pola śnieżne graniami. Skończyło się na 16-godzinnej wyrypie, a w okolicach 13-ej godziny prawie zemdlałem ze zmęczenia (no, w sumie to że przez cały dzień zjadłem jednego wafelka też swoje dołożyło ;) dołożyłem mini-snickersa i jakby mi ktoś baterie na nowe wymienił)
u mnie 10 dni temu była Kończysta przez Przełęcz Pod Osterwą i Tępą - wybrana właśnie z powyższego powodu... niby wysoko, ale w sumie to bez trudności i lajtowo. Tyle że było w ciul lawiniasto i trzeba było omijać wszystkie pola śnieżne graniami. Skończyło się na 16-godzinnej wyrypie, a w okolicach 13-ej godziny prawie zemdlałem ze zmęczenia (no, w sumie to że przez cały dzień zjadłem jednego wafelka też swoje dołożyło ;) dołożyłem mini-snickersa i jakby mi ktoś baterie na nowe wymienił)
-
- postuje jak opętany!
Skromniej? Ja nie miałem takich wynalazków na stole, ani tym bardziej ognicha... Chociaż w drodze powrotnej zaglądnęliśmy do browaru Ursa Maior i zrobiłem mini zapasik degustacyjny. Póki co skuteczność 100% - każde piwo bdb.Bohdan pisze:U mnie też, ale dużo skromniejImP pisze:Było szwędane:]
Btw., gdzie to?
O, to ja miałem za dużo niespieszności. Prawie 4 godziny na trasie którą sam bym machnął we dwie. Jednak mnie trochę męczy takie wleczenie się... Chociaż czasem można (o ile w menu wciąż będą dominować długie dystanse).evildead pisze:jest klimat... :D brakuje mi trochę takiego nieśpiesznego szwędania
- evildead
piwo jak piwo, jak się kurde na czekoladę za 20 zeta szarpnąłem i co najgorsze okazała się być ich warta :DImP pisze:Skromniej? Ja nie miałem takich wynalazków na stole, ani tym bardziej ognicha... Chociaż w drodze powrotnej zaglądnęliśmy do browaru Ursa Maior i zrobiłem mini zapasik degustacyjny. Póki co skuteczność 100% - każde piwo bdb.Bohdan pisze:U mnie też, ale dużo skromniejImP pisze:Było szwędane:]
-

Właśnie skończylem drugi tom wywiadu rzeki z Wielickim i książkę Szafirskiego: obie pozycje są wprost wspaniałe: Absolutny mus dla maniaków gór i historii polskiego wspinania.Przytłaczająca ilość anegdot, ciekawostek,naprawdę fantastyczna lektura..
Biore się teraz za biografię Edurne..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
Z Gór Wałbrzyskich znam Chełmiec - jedna z gorszy górek w moim życiu... Ale to co wrzuciłeś zachęcające. Może kiedyś.Bohdan pisze:tukejImP pisze:Btw., gdzie to?.
spanko i ognisko w krzakach na Krąglaku, herba po myśliwsku na Trójgarbie: Sudety/G.Wałbrzyskie, część zachodnia
To mają tam czekolady? :Devildead pisze:piwo jak piwo, jak się kurde na czekoladę za 20 zeta szarpnąłem i co najgorsze okazała się być ich warta :D
Wielicki t. 2 bdb, ale Szafirski rozłożył mnie kompletnie. Obok 'Ataku Rozpaczy' najlepsza książka górska jaką czytałem.[V] pisze:
Właśnie skończylem drugi tom wywiadu rzeki z Wielickim i książkę Szafirskiego: obie pozycje są wprost wspaniałe: Absolutny mus dla maniaków gór i historii polskiego wspinania.Przytłaczająca ilość anegdot, ciekawostek,naprawdę fantastyczna lektura..
Biore się teraz za biografię Edurne..
-
kolego Imp,to jeszcze wiele lektur przed Tobą;) Co nie zmienia faktu,że Rysiu to łojant jak sam skurwysyn;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior