SĄD

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Who is guilty?

Adrian696
27
30%
Drone
43
47%
Triceps
10
11%
Trocki
11
12%

Liczba głosów: 91
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

Re: SĄD

27-06-2011, 11:20

No, inaczej się nie uda
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

27-06-2011, 15:27

Drone pisze:No, w wyznaczonym czasie wygrał Adrianek,
Adrianek to, Adrianek tamto, Adrianek sramto... jak zapinasz żonę tez o mnie myślisz?

ogolnie to forum jest ci potrzebne, zeby sie poużalać nad sobą, albo Adrianek, albo Trocak, albo Triceps... wszyscy sa be i nikt nie kuma twojego geniuszu...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

27-06-2011, 15:38

głosowanie się nie liczy, bo nie mogłem w nim wziąć udziału... a kto wygrał btw, bo nie chce mi się przeglądać tylu stron?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

27-06-2011, 15:39

nieważne... widzę że Drone wziął wolne, więc pewnie on :D
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-06-2011, 15:41

Czy ktoś wierzy, że nie zobaczymy Drona przez miesiąc? Naprawdę? :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

27-06-2011, 15:42

btw, nie byłoby łatwiej, żeby Drone wziął sobie urlop bez zaśmiecania forum?
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

27-06-2011, 16:27

pare postow temu napisałem by "zwycięzcy" wzieli sobie wolne na troche, mam na myśli wszystkich branych w tej czy innej ankiecie pod uwage...
A reszcie filozofow polecam spieniężyć zalegajace od ferii zimowych butelki i skorzystać z odpoczynku na łonie natury z odpowiednim napojem w dłoniach.
To, co dzieje sie na forum utwierdza mnie w przekonaniu, ze czas zawinąc ten burdel. Przynajmniej na okres wakacji.
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

27-06-2011, 16:50

Ale jako postronny obserwator i tak mogę stwierdzić, że trochę się uspokoiło.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
nicram

27-06-2011, 17:01

Też mi się wydaje, że nie ma co biadolić, bo kurz po ostatnich bitwach opadł, poziom dyskusji się podniósł i ogólnie jest milej.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

27-06-2011, 20:07

Analripper pisze:pare postow temu napisałem by "zwycięzcy" wzieli sobie wolne na troche, mam na myśli wszystkich branych w tej czy innej ankiecie pod uwage...
A reszcie filozofow polecam spieniężyć zalegajace od ferii zimowych butelki i skorzystać z odpoczynku na łonie natury z odpowiednim napojem w dłoniach.
To, co dzieje sie na forum utwierdza mnie w przekonaniu, ze czas zawinąc ten burdel. Przynajmniej na okres wakacji.
mam przestać pisać na forum, które lubię, bo sobie jakiś gość wymyślił, że mnie do jakiejś śmiesznej ankiety wstawi? no bez jaj :DDD
Karkasonne

27-06-2011, 20:35

Analripper pisze:pare postow temu napisałem by "zwycięzcy" wzieli sobie wolne na troche, mam na myśli wszystkich branych w tej czy innej ankiecie pod uwage...
Ale... Niektórzy po odejściu od komputera mogą przestać istnieć.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

28-06-2011, 12:04

twoja_stara_trotzky pisze:
mam przestać pisać na forum, które lubię, bo sobie jakiś gość wymyślił, że mnie do jakiejś śmiesznej ankiety wstawi? no bez jaj :DDD
:D

Analny, skończ już "kmiołkować". Patrząc na inne fora to tutaj burdelu jest na prawdę niewiele i zdecydowana większość postów jest na temat. Z 10 chwilowo zaśmieconych wątków na 2728 to żadna tragedia. Trza było wtedy dać kilkudniowego bana paru jegomościom podczas tych słownych przepychanek / burdeli albo zamknąć forum na tydzień. Teraz jak wszystko z czasem samo sie uspokoiło więc nie ma sensu ciągnąć tego dalej. Od kilku dni jest już normalnie, ludzie wyjeżdżają na urlopy, sezon ogórkowy wkracza do akcji i obstawiam, że będzie jeszcze spokojniej. Zresztą to jest tylko forum internetowe i trza se bardziej wrzucić na luz a nie od razu zamykać wszystko w pizdu. Kilka dużych for niepotrzebnie tak właśnie skończyło swój żywot.
Proponuje usunięcie tego i innych zaśmieconych tematów, gratis po ostrzeżeniu dla tych, których uważasz za twórców tego syfu i tyle.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

28-06-2011, 12:08

Block69 pisze:Analny, skończ już "kmiołkować". Patrząc na inne fora to tutaj burdelu jest na prawdę niewiele i zdecydowana większość postów jest na temat..
:) nie czytam innych forów.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

28-06-2011, 12:13

Ja w zasadzie też nie, bo to jest najbardziej wszechstronne i najlepiej sie przegląda. Rockmetal jest nieczytelne a poziom reszty wyjątkowo mizerny.
PENIS METAL
Maria Konopnicka

12-07-2011, 22:21

Hm. Największy troll tego forum, upierdliwa, czepliwa baba chwilę przed menopauzą, bazarowa przekupa - fan Duran Duran dostaje najmniej głosów, a Drone - autor większości najsensowniejszych postów na tym forum, jedna z coraz bardziej nielicznych osób, które mają coś do powiedzenia o muzyce - najwięcej! Brawo Panowie! Nic dziwnego, że coraz mniejszą ochotę mam tu zaglądać. Chyba też sobie zrobię wakacyjną przerwę. Jestem tu chyba od 7 lat, ale tak słabo jeszcze nigdy nie było. A niepasteryzowana Perła bardzo OK :) Ale większość pewnie zagłosowała by na Redsa :)
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

12-07-2011, 22:26

No jak będziesz z uporem maniaka odkopywał takie durne tematy to napewno sie nie poprawi.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

12-07-2011, 22:33

IRONMIL pisze:Hm. Największy troll tego forum, upierdliwa, czepliwa baba chwilę przed menopauzą, bazarowa przekupa - fan Duran Duran dostaje najmniej głosów, a Drone - autor większości najsensowniejszych postów na tym forum, jedna z coraz bardziej nielicznych osób, które mają coś do powiedzenia o muzyce - najwięcej! Brawo Panowie! Nic dziwnego, że coraz mniejszą ochotę mam tu zaglądać. Chyba też sobie zrobię wakacyjną przerwę. Jestem tu chyba od 7 lat, ale tak słabo jeszcze nigdy nie było. A niepasteryzowana Perła bardzo OK :) Ale większość pewnie zagłosowała by na Redsa :)
Tez uwazam, ze brakuje Drone'a. Fajny gosc i mase swietnej muzyki dzieki niemu poznalem. A ze ma swoje odloty - no coz, ja to dosc dobrze rozumiem (kto nie lubi Voivod ten niech wypierdala bo jest gluchy).
this is a land of wolves now
est

12-07-2011, 22:35

Najdziwniejsze jest to, że ani Drone ani Adrian nic ostatnio nie piszą. Czyżby w ramach zawieszenia broni wyjechali na wspólne wakacje?
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

12-07-2011, 22:36

Adriana mi jakos nie brakuje :)) ale, ale... moze to ta sama osoba? :D
this is a land of wolves now
est

12-07-2011, 22:41

Nie wydaje mi się, żeby to była ta sama osoba. Zresztą po ostatnich flejmach Analny pewnie to sprawdził.
ODPOWIEDZ