SĄD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: SĄD
Adrianek to, Adrianek tamto, Adrianek sramto... jak zapinasz żonę tez o mnie myślisz?Drone pisze:No, w wyznaczonym czasie wygrał Adrianek,
ogolnie to forum jest ci potrzebne, zeby sie poużalać nad sobą, albo Adrianek, albo Trocak, albo Triceps... wszyscy sa be i nikt nie kuma twojego geniuszu...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
głosowanie się nie liczy, bo nie mogłem w nim wziąć udziału... a kto wygrał btw, bo nie chce mi się przeglądać tylu stron?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- boroowa
nieważne... widzę że Drone wziął wolne, więc pewnie on :D
- boroowa
btw, nie byłoby łatwiej, żeby Drone wziął sobie urlop bez zaśmiecania forum?
- Najprzewielebniejszy
pare postow temu napisałem by "zwycięzcy" wzieli sobie wolne na troche, mam na myśli wszystkich branych w tej czy innej ankiecie pod uwage...
A reszcie filozofow polecam spieniężyć zalegajace od ferii zimowych butelki i skorzystać z odpoczynku na łonie natury z odpowiednim napojem w dłoniach.
To, co dzieje sie na forum utwierdza mnie w przekonaniu, ze czas zawinąc ten burdel. Przynajmniej na okres wakacji.
A reszcie filozofow polecam spieniężyć zalegajace od ferii zimowych butelki i skorzystać z odpoczynku na łonie natury z odpowiednim napojem w dłoniach.
To, co dzieje sie na forum utwierdza mnie w przekonaniu, ze czas zawinąc ten burdel. Przynajmniej na okres wakacji.
- megawat
Ale jako postronny obserwator i tak mogę stwierdzić, że trochę się uspokoiło.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Też mi się wydaje, że nie ma co biadolić, bo kurz po ostatnich bitwach opadł, poziom dyskusji się podniósł i ogólnie jest milej.
all the monsters will break your heart
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
mam przestać pisać na forum, które lubię, bo sobie jakiś gość wymyślił, że mnie do jakiejś śmiesznej ankiety wstawi? no bez jaj :DDDAnalripper pisze:pare postow temu napisałem by "zwycięzcy" wzieli sobie wolne na troche, mam na myśli wszystkich branych w tej czy innej ankiecie pod uwage...
Ale... Niektórzy po odejściu od komputera mogą przestać istnieć.Analripper pisze:pare postow temu napisałem by "zwycięzcy" wzieli sobie wolne na troche, mam na myśli wszystkich branych w tej czy innej ankiecie pod uwage...
- Block69
:Dtwoja_stara_trotzky pisze:mam przestać pisać na forum, które lubię, bo sobie jakiś gość wymyślił, że mnie do jakiejś śmiesznej ankiety wstawi? no bez jaj :DDDAnalripper pisze:pare postow temu napisałem by "zwycięzcy" wzieli sobie wolne na troche, mam na myśli wszystkich branych w tej czy innej ankiecie pod uwage...
Analny, skończ już "kmiołkować". Patrząc na inne fora to tutaj burdelu jest na prawdę niewiele i zdecydowana większość postów jest na temat. Z 10 chwilowo zaśmieconych wątków na 2728 to żadna tragedia. Trza było wtedy dać kilkudniowego bana paru jegomościom podczas tych słownych przepychanek / burdeli albo zamknąć forum na tydzień. Teraz jak wszystko z czasem samo sie uspokoiło więc nie ma sensu ciągnąć tego dalej. Od kilku dni jest już normalnie, ludzie wyjeżdżają na urlopy, sezon ogórkowy wkracza do akcji i obstawiam, że będzie jeszcze spokojniej. Zresztą to jest tylko forum internetowe i trza se bardziej wrzucić na luz a nie od razu zamykać wszystko w pizdu. Kilka dużych for niepotrzebnie tak właśnie skończyło swój żywot.
Proponuje usunięcie tego i innych zaśmieconych tematów, gratis po ostrzeżeniu dla tych, których uważasz za twórców tego syfu i tyle.
PENIS METAL
- Najprzewielebniejszy
:) nie czytam innych forów.Block69 pisze:Analny, skończ już "kmiołkować". Patrząc na inne fora to tutaj burdelu jest na prawdę niewiele i zdecydowana większość postów jest na temat..
Hm. Największy troll tego forum, upierdliwa, czepliwa baba chwilę przed menopauzą, bazarowa przekupa - fan Duran Duran dostaje najmniej głosów, a Drone - autor większości najsensowniejszych postów na tym forum, jedna z coraz bardziej nielicznych osób, które mają coś do powiedzenia o muzyce - najwięcej! Brawo Panowie! Nic dziwnego, że coraz mniejszą ochotę mam tu zaglądać. Chyba też sobie zrobię wakacyjną przerwę. Jestem tu chyba od 7 lat, ale tak słabo jeszcze nigdy nie było. A niepasteryzowana Perła bardzo OK :) Ale większość pewnie zagłosowała by na Redsa :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Tez uwazam, ze brakuje Drone'a. Fajny gosc i mase swietnej muzyki dzieki niemu poznalem. A ze ma swoje odloty - no coz, ja to dosc dobrze rozumiem (kto nie lubi Voivod ten niech wypierdala bo jest gluchy).IRONMIL pisze:Hm. Największy troll tego forum, upierdliwa, czepliwa baba chwilę przed menopauzą, bazarowa przekupa - fan Duran Duran dostaje najmniej głosów, a Drone - autor większości najsensowniejszych postów na tym forum, jedna z coraz bardziej nielicznych osób, które mają coś do powiedzenia o muzyce - najwięcej! Brawo Panowie! Nic dziwnego, że coraz mniejszą ochotę mam tu zaglądać. Chyba też sobie zrobię wakacyjną przerwę. Jestem tu chyba od 7 lat, ale tak słabo jeszcze nigdy nie było. A niepasteryzowana Perła bardzo OK :) Ale większość pewnie zagłosowała by na Redsa :)
this is a land of wolves now