chaos.dionizje.malarstwo.Random Apex pisze:Ja nie wiem, ale V chyba siedzi w marketingu - raz pisze jedno, i na tej samej stronie sam sobie zaprzecza. Niepojęta logika.Scaarph pisze: jak nie kura i ślimak to co? :)
Malarstwo
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Malarstwo
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Motorniczy? Z czołgu? Zaczynam chyba rozumieć przesłanie tego dzieła. Szkoda, że dzisiaj nie mogę się bardziej "znieczulić". Być może, ujrzałbym więcej.Kraft pisze:Widzę, widzę! Wisi na nim motorniczy z tego czołgu. A to psikus!535 pisze:Jest gorzej. Co tam robi "przestraszony" krzyż?Kraft pisze:
No dobra, ale co tam robi pies, kot, konie i przestraszona baba?
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Tak zrób, koniecznie. Inaczej pogrążysz się w poczuciu niższości i niesprawiedliwości...535 pisze:Szkoda, że dzisiaj nie mogę się bardziej "znieczulić". Być może, ujrzałbym więcej.
Dzisiaj odpuszczam, dzisiaj nie mogę, ale jeżeli w sobotę nie zabije mnie jakiś szaleniec Pandą, bądź Tico i wrócę szczęśliwie z Bieszczad, to kto wie? Może rozniecę ogień szaleństwa i zapłoną ołtarze, prowokując stosowne wizje z "tamtej" strony...
- beastov23
To forum to od wielu lat jest przerzucaniem się obrazkami i wyświechtanymi "własnymi" przemyśleniami. Pewnie dlatego, że mimo wszystko, to forum metalowe. Zabawnym jest czytać, jak większość wije się, by mieć własną opinię, a po prawdzie, pisze takie bzdury z takim przejęciem, że boki zrywać. Tak to jest, jak się żyje przekonaniem, że trzeba mieć zdanie na każdy temat, bez wniknięcia w kontekst, o którym wkleił tutaj jeden z użytkowników, który kiedyś pisał z sensem, a teraz albo jest pod wpływem, albo dilera przymknęli, albo to te dni, albo po prostu kiedyś dobrze się maskował, jak np. Nergal. Najpewniej po prostu go nie znaliśmy.Scaarph pisze:nie sądziłem tylko że tu chodzi o przerzucanie się obrazkami a ewentualne wątpliwości i próby dyskusji to już wielkie kurwa faux pas i obraza autorytetu.
Istnieje prawdopodobieństwo, że forum zostało przejęte przez element multi-kulti, stąd tak spore obniżenie poziomu ;-))).
maximum walrus yields maximum walrus
:3
-
chcesz sobie pogadac kulturalnie czy sie popstrykac jak pijackie chujki?jedno i drugie ma swoje wady i zalety.zapraszam,prosze rzucic z 10 najwazniejszych nazwisk które wioda prym w malarstwie w ciagu ostatnich dziesieciu lat,bardzo chetnie uzupelnie braki w edukacji. bo o kurach i slimakach to mi sie srednio chce,tak samo jak o subiektywmych odczuciach.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
- zahartowany metalizator
to zaraz, jak to jest? najpierw mi tłumaczysz że tak to się nie da i to wszystko trzeba rozbierać przez pryzmat subiektywnych odczuć a teraz nagle ci się o tym nie chce? bo jeśli nie o subiektywnych uczuciach to co, mam sobie poczytać o jakimś malunku i będę wiedział wszystko? bo na początku tłumaczyliście że tak nie można, że tak się nie da.
no i znowu te kury i ślimaki, uparciuszek.
no i znowu te kury i ślimaki, uparciuszek.
-
nie badz idiota,wedlug subiektywnych uczuc krafta black sabbath to gówno,inny pisal ze slayer to kal.
- beastov23
Nie wymienię, gdyż nie śledzę. Mam w tym temacie braki, wiem, że chciałbym je nadrobić, ale jeszcze widocznie nie przyszedł na mnie czas. Nie oznacza to, że bym sobie chętnie nie prześledził kilku nazwisk, których prace z jakiegoś powodu zostały czy zostaną tutaj wklejone.
Co do samej dyskusji na forum, dopiero kilkanaście minut temu doszło do mnie, że są jakieś święta i niektórzy pewnie będą pić do poniedziałku. Co nie zmienia faktu, że swego czasu nie trzeba było się przekopywać do wartościowych wpisów przez aż tyle potyczek pomiędzy poszczególnymi użytkownikami czy klikami ;).
Co do samej dyskusji na forum, dopiero kilkanaście minut temu doszło do mnie, że są jakieś święta i niektórzy pewnie będą pić do poniedziałku. Co nie zmienia faktu, że swego czasu nie trzeba było się przekopywać do wartościowych wpisów przez aż tyle potyczek pomiędzy poszczególnymi użytkownikami czy klikami ;).
maximum walrus yields maximum walrus
-
swieto trupa,pij z nami,wesolymi kompanami.prawdziwa sztuka cie nie oszuka. :Dbeastov23 pisze:Nie wymienię, gdyż nie śledzę. Mam w tym temacie braki, wiem, że chciałbym je nadrobić, ale jeszcze widocznie nie przyszedł na mnie czas. Nie oznacza to, że bym sobie chętnie nie prześledził kilku nazwisk, których prace z jakiegoś powodu zostały czy zostaną tutaj wklejone.
- beastov23
- Kraft
a ja cię uważałem za dżentelmena. fałsz to i kalumnia.[V] pisze:wedlug subiektywnych uczuc krafta black sabbath to gówno
To teraz jest jasne skąd te poważne i wartościowe refleksje-podsumowania.beastov23 pisze:Chwilowo okres trzeźwości. Chwilowo.
;-)))
- empir
chciałem się wpisać do tematu "co teraz pijecie?" ale myślę że ten temat też będzie ok.
pijem se wódkę wyborową.
zdrowie pięknych pań i malarzy po raz pierwszy
pijem se wódkę wyborową.
zdrowie pięknych pań i malarzy po raz pierwszy
- Random Apex
- empir
a nie jako piękna kobieta?
- empir
Nie potępiam. Sam wolałbym aby piękna kobieta wymalowała mi futrynę po godzinach.
Jedną ze składowych tej czynności jest moczenie pędzla, więc doskonale to rozumiem.
- empir