Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ

Jakiej płci jest Michał Sz?

Kobieta
13
14%
Mężczyzna
64
70%
Inna płeć
15
16%

Liczba głosów: 92
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta

18-08-2020, 19:13

Oferma pisze:
18-08-2020, 18:49
Bo prezentują image maczo-leathermanów? Ech... to jest najlepszy dowód na to, że niebardzo wiesz o czym gadasz :)
Serio skórzano-maczystowski image jest
wg Bloodculta obcy środowisku gejowskiemu? Wystarczy wiedzieć o istnieniu zespołu Village People i zobaczyć pierwszą część Akademii Policyjnej 😀
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

18-08-2020, 19:15

Siedemdziesiąt miliooaaaaalbo nic...
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

18-08-2020, 19:20

Bloodcult pisze:
18-08-2020, 18:36
No właśnie, dlaczego liczba gejów w pokoleniu naszych ojców jest mniejsza niż w naszym ? :)
Skąd taki pogląd?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Drone

18-08-2020, 19:28

Hatefire pisze:
18-08-2020, 19:13
Oferma pisze:
18-08-2020, 18:49
Bo prezentują image maczo-leathermanów? Ech... to jest najlepszy dowód na to, że niebardzo wiesz o czym gadasz :)
Serio skórzano-maczystowski image jest
wg Bloodculta obcy środowisku gejowskiemu? Wystarczy wiedzieć o istnieniu zespołu Village People i zobaczyć pierwszą część Akademii Policyjnej 😀
Bloodcult, uważaj. Po LGBT przyjdzie LEATHER CULTURE:
https://en.wikipedia.org/wiki/Leather_subculture

Obrazek
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Bloodcult

18-08-2020, 21:24

No właśnie mi o to chodzi że Rob Halford choć homo to jednak nie był pedalski a jego image daleki był od baru Błękitna Ostryga a już na pewno od tego co wstawił Drone.

Co do niby inspiracji które wymienił Oferma. Freddie Mercury długo ukrywał swój homoseksualizm ani też nie eksponował go w twórczości.
George Michael był w latach 80 bozyszczem kobiet a skandale z nim to juz lata 90.
Boy Georga to chyba nikt heteroseksualny nie słuchał xD
Elton John to nie wiem. Znam tylko piosenkę z Króla Lwa i tę o śmierci Diany.

Tak w skrócie :
Ci ludzie zasłynęli najpierw swoją muzyką o potem homoseksualizmem. Dziś jest na odwrót.

Poza tym wymieniłeś kilku gejów a jednak nie zapomnij że była też cała masa samców alfa w uwczesnej kulturze a tego dzisiaj zupełnie brak. Gdzie współcześni Stallone, Schwarzenegger czy Gibson ?
Nie ma. Dzisiaj masz tylko zniewieacialych kolorowych od Netflix i gejów od Disneya.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Drone

18-08-2020, 21:35

Bloodcult, rzecz polega na tym, że wtedy siły radykalne miały na celowniku inne obiekty, którymi straszyły, a które próbowały się jakoś wyemancypować czy po prostu żyć w sposób w miarę normalny. Najpierw to były kobiety, walka o spodnie i prawa wyborcze (a w Polsce o prawo do noszenia majtek - nie wiem, czy wiesz, ale przed wojną jeszcze w wielu środowiskach kobieta nosząca majtki była wytykana i nazywana kurwą), potem mniejszości etniczne, które walczyły choćby o prawo do małżeństw między osobami o różnym kolorze skóry. W USA były silne ruchy, które krzyczały o zagładzie społecznej i o przejęciu społeczeństwa przez czarnych. I co? Ilu ich jest po 50 latach od wdrożenia tych zmian? Dalej niecałe 15%. Dziś to jest LGBT, schemat jest ten sam, opór społeczny zasadza się na tych samych mechanizmach, populizm i chęć cenzury stroi się w szaty obrońców wolności słowa. Trzeba zmieniać ludzką mentalność i sposób rozumienia świata w ogóle, a nie zapisywać się do danej grupy i twierdzić, że oto ona jest właściwa, jedyna i tylko ona niesie światło prawdy.
Awatar użytkownika
Hatefire

18-08-2020, 21:39

No np Jason Momoa czy Dawid Craig. Niemniej dziwne są marzenia heteroseksualnego faceta za przesadzonym męskim maczo.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-08-2020, 21:50

Drone pisze:
18-08-2020, 21:35
Bloodcult, rzecz polega na tym, że wtedy siły radykalne miały na celowniku inne obiekty, którymi straszyły, a które próbowały się jakoś wyemancypować czy po prostu żyć w sposób w miarę normalny. Najpierw to były kobiety, walka o spodnie i prawa wyborcze (a w Polsce o prawo do noszenia majtek - nie wiem, czy wiesz, ale przed wojną jeszcze w wielu środowiskach kobieta nosząca majtki była wytykana i nazywana kurwą), potem mniejszości etniczne, które walczyły choćby o prawo do małżeństw między osobami o różnym kolorze skóry. W USA były silne ruchy, które krzyczały o zagładzie społecznej i o przejęciu społeczeństwa przez czarnych. I co? Ilu ich jest po 50 latach od wdrożenia tych zmian? Dalej niecałe 15%. Dziś to jest LGBT, schemat jest ten sam, opór społeczny zasadza się na tych samych mechanizmach, populizm i chęć cenzury stroi się w szaty obrońców wolności słowa. Trzeba zmieniać ludzką mentalność i sposób rozumienia świata w ogóle, a nie zapisywać się do danej grupy i twierdzić, że oto ona jest właściwa, jedyna i tylko ona niesie światło prawdy.
Całkowite odwrócenie sytuacji. To właśnie elementy radykalne wykorzystują te grupy. Kiedyś byli to robotnicy, potem niby uciśnione kobiety, a teraz różnego rodzaju zboczeńcy. Oczywiście dorabiana jest do tego ideologia. Obecnie najgłupsza w historii ludzkości, bo kto normalny może głosić bzdety o płci kulturowej, czy o 70 płciach?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Hatefire

18-08-2020, 21:58

Pacjent jakiej płci była Stanisława Walasiewicz, która przed wojną zdobywała dla Polski medale IO, w tym złoty. Z uzasadnieniem proszę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Medard

18-08-2020, 22:09

Hatefire pisze:
Pacjent jakiej płci była Stanisława Walasiewicz, która przed wojną zdobywała dla Polski medale IO, w tym złoty. Z uzasadnieniem proszę.

Udało się jej oszukać system, bo nikt wtedy pewnie nawet nie pomyślał, żeby sprawdzać płeć zawodniczek. Przecież sprawa wyszła dopiero po sekcji zwłok w latach 80.

Teraz by nie miała wystartować na olimpiadzie jako kobieta, bez kombinowania nie przeszłaby testów.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Pacjent

18-08-2020, 22:12

Hatefire pisze:
Co u tej osoby wyszło podczas badania chromosomów?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-08-2020, 22:17

Hatefire pisze:
Ściągasz gacie i widzisz jakiej płci. Jeśli widać było ingerencję lekarzy to badania dna. Po temacie.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Drone

18-08-2020, 22:27

No przecież można mieć narządy i męskie i damskie jednocześnie w przypadku pewnych form hermafrodytyzmu. I co wtedy? Jaka to płeć?
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-08-2020, 22:38

Badania. Proste rozumowanie.

Edit: jaki procent ludzi to hermafrodyty?

Edit2: dochodzimy obecnie do jakiejś popierdolone nowomody gdzie ludzie sami sobie ustalają płeć. Co to ma być?
Ostatnio zmieniony 18-08-2020, 22:42 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Triceratops

18-08-2020, 22:40

Bloodcult pisze:
Ja sluchalem i ciagle slucham, np wczoraj w aucie :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

18-08-2020, 22:44

Bloodcult pisze:
No właśnie mi o to chodzi że Rob Halford choć homo to jednak nie był pedalski a jego image daleki był od baru Błękitna Ostryga a już na pewno od tego co wstawił Drone.

Co do niby inspiracji które wymienił Oferma. Freddie Mercury długo ukrywał swój homoseksualizm ani też nie eksponował go w twórczości.
George Michael był w latach 80 bozyszczem kobiet a skandale z nim to juz lata 90.
Elton John to nie wiem. Znam tylko piosenkę z Króla Lwa i tę o śmierci Diany.

Tak w skrócie :
Ci ludzie zasłynęli najpierw swoją muzyką o potem homoseksualizmem. Dziś jest na odwrót.

Poza tym wymieniłeś kilku gejów a jednak nie zapomnij że była też cała masa samców alfa w uwczesnej kulturze a tego dzisiaj zupełnie brak. Gdzie współcześni Stallone, Schwarzenegger czy Gibson ?
Nie ma. Dzisiaj masz tylko zniewieacialych kolorowych od Netflix i gejów od Disneya.
1) Halford od początku mówił, że inspirował się kulturą leathermenów. Zresztą o tym były takie kawałki, jak „Raw Deal” (to jest w ogóle o Fire Island, nowojorskiej mekce gejów), czy „Eat Me Alive”.

2) słuchałeś nie słuchałeś, każdy z nich sprzedał mnóstwo płyt i był rozpoznawalną postacią. Sama nazwa Queen zaś wzięła się z dwuznaczności słowa, mogącego oznaczac zarówno Królową, jak i zniewieściałą ciotkę

3) to Ciebie bardziej boli etyka, czy estetyka? Bo widzę, że nie byłoby mowy o „szaleństwie LGBT”, gdyby wszyscy byli spompowanymi chamami po siłce. Powiem szczerze dziwne podejście.

4) jak słyszę określenie „samiec alfa”, to przychodzą mi do głowy dwie rzeczy: a) hodowany przez mizoginów pokroju Rollo Tomasiego ruch stulejarzy b) fakt, że David Mech, autor teorii samca alfa spędził resztę życia na tłumaczeniu, że się pomylił i nie ma czegoś takiego w naturze. Jeśli chcesz być traktowany powaznie, proszę Cie nie używaj nomenklatury nieruchających stulejek
Awatar użytkownika
Bloodcult

18-08-2020, 23:04

Podobno to ja "zaglądam ludziom w majtki" a nagle się okazuje że wszyscy tutaj znają historię wpływów lgbt na heavy metal i rock ostatniego stulecia xD

Jeśli Cię nomenklatura tak drażni to zaproponuj inną bo nie zmienia to postaci rzeczy że jak widać niektórzy są bardziej męscy od innych i nie ulega wątpliwości że duża w tym rola wpływów kultury masowej.

Co więcej sam użyłeś "nieruchających stulejek" jako formy pejoratywnej co potwierdza jedynie moja tezę o negatywnym wpływie kryzysu męskości w społeczeństwie :)
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

18-08-2020, 23:17

1) najwyraźniej ty jeden nie znałeś. To są rzeczy tak bardzo oczywiste, że aż wstyd ich było nie znać.

2) Męski facet albo macho wystarczy. Samiec alfa, ja jebe...

3) w jaki sposób i czy tacy ludzie jak Ty mają stanowić antidotum na ten kryzys? Pytam jako przyczynek do dyskusji na zupełnie osobny temat, jakim jest nie kryzys męskości, tylko kryzys relacji wywołany rewolucją internetową. To z niego, a nie z LGBT biorą się zakompleksione dzieciaki spędzające życie w piwnicy, przerażone perspektywą zagadania do dziewczyny.
Awatar użytkownika
Hatefire

19-08-2020, 06:47

maciek z klanu pisze:
18-08-2020, 22:38
Badania. Proste rozumowanie.

Edit: jaki procent ludzi to hermafrodyty?

Edit2: dochodzimy obecnie do jakiejś popierdolone nowomody gdzie ludzie sami sobie ustalają płeć. Co to ma być?
Badania czego? Padły w dyskusji chromosomy. Na tej podstawie swego czasu karierę musiała zakończyć Ewa Kłobukowska, członkini złotej sztafety 4x100 z Tokio. Było to krzywdzące bo pod względem fizyczności, hormonów itp była w 100% kobietą. To nie są wcale sprawy zero jedynkowe i proste. Obecnie przyjmuje się poziom testosteronu jako wyznacznik.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
maciek z klanu

19-08-2020, 08:47

Wydaje mi się że jakieś badania dna czy cos takiego. Poziom testosteronu to wg mnie żaden argument. U mężczyzn występują duże rozbieżności. I co w tych nowych czasach zakładać że każdy który ma mało testosteronu to już baba? Sprawa się komplikuje z hermafrodytami, ale to chyba niewielka grupa osób. I jaki procent LGBT to hermafrodyty? Myślę że poniżej 1%. Co do pani która opisałeś to powtarzam mój proces weryfikacji powiem wyglądać tak : 1. Badanie fizyczności. Jeśli jest penis to mężczyzna, jeśli wagina to kobieta. 2. Jeśli występują oba lub żadne wtedy robimy badanie lub niech osoba badana wskaże która płeć jej odpowiada. I tutaj się kończy proces ustalania płci. A nie że fizycznie koleś jest 100 procentowym mężczyzna ale ma coś zjebanego pod deklem bo ,,czuje się,, kobieta. W takim przypadku niech ubiera się jak kobieta i tak też zachowuje. Taki zwykły trans. Mnie krew zalewa jak słyszę że pierdoła że czują się trochę tym a trochę tamtym. I nie nawiązuje tutaj w ogóle do kwestii rodziny. Wg mnie jak ktoś ma potrzebę to proszę bardzo niech zarejestruje w urzędzie związek. Czy to mieszany czy jednopłciowy. Jego życie jego wybór. Ale co do zmian płci i tego pierdolenia mówię stanowcze nie. Adopcje dzieci przez związki jednopłciowe to dla mnie najtrudniejszy temat. Tutaj nie umiem podjąć decyzji za którą strona jestem.
Ostatnio zmieniony 19-08-2020, 08:55 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ