Że niby ja coś takiego napisałem?Glene pisze:ze jedyna sluchalna plyta Morbid Angel jest Formulas Fatal to the Flesh, nie ma rady trzeba wzywac inkwizycje!
Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Złote Wary Masterfula 2006
- ultravox
- zahartowany metalizator
- Glene
- weteran forumowych bitew
Tak Ty.xyyz pisze:Że niby ja coś takiego napisałem?Glene pisze:ze jedyna sluchalna plyta Morbid Angel jest Formulas Fatal to the Flesh, nie ma rady trzeba wzywac inkwizycje!
- Scaarph
jakiego września, jakiego roku? różnych rzeczy się już z majsterfula dowiadywałem, ale to zdecydowanie zbiera wszystkie nagrody. nawet nie wiedziałem, że jest fizycznie możliwe napisanie czegoś takiego.
Też nie wiedziałem, ale najwidoczniej sam coś takiego napisałem. Przysiągłbym, że nic ponad to, że tej akurat słuchałem najwięcej, ale jak widać, każdy przeżywa okres po swojemu.
- Scaarph
nie, nie, ja o tym nile>>>>>>>>>>>>>>morbid angel
edit: przysiągłbym, że przed chwilą widziałem tu dużo innych postów. vhyba muszę się napić.
edit: przysiągłbym, że przed chwilą widziałem tu dużo innych postów. vhyba muszę się napić.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Tak jakoś przypomniała mi się rozmowa z kolegą ze studiów na temat 'techniki' w death metalu, który stwierdził, że nie interesuje go techniczny death metal bo nic na tym polu nie przebije..... Unleashed i ...(trzymajcie się mocno).... IlldisposedScaarph pisze:jakiego września, jakiego roku? różnych rzeczy się już z majsterfula dowiadywałem, ale to zdecydowanie zbiera wszystkie nagrody. nawet nie wiedziałem, że jest fizycznie możliwe napisanie czegoś takiego.

Zabrakło mi argumentów, po prostu

- Glene
No dobra moze troche sobie dopowiedzialemxyyz pisze:Też nie wiedziałem, ale najwidoczniej sam coś takiego napisałem. Przysiągłbym, że nic ponad to, że tej akurat słuchałem najwięcej, ale jak widać, każdy przeżywa okres po swojemu.

Mógłbym w tym momencie napisać że najbardziej mi się podoba, ale rozważam wciąż możliwość napisania że jest najlepsza, żeby przysporzyć wam oczopląsu i problemów z trzymaniem moczu połączonych z biciem piany. Takie dyskusje są niesamowicie nudne - jeden napisze że lubi bardziej jakąś inną płytę czy zespół uważany powszechnie za mniej wartościowy od innego, a zaraz wychodzą jacyś znawcy, psychologowie i inne nie wiadomo co dopisujące mu cały wachlarz cech, brak obeznania i co tam jeszcze można wymyślić, a taki Castor jeszcze się w to daje wciągnąć jakby nigdy nie pisał na forum internetowym. So generic.Glene pisze:No dobra moze troche sobie dopowiedzialemxyyz pisze:Też nie wiedziałem, ale najwidoczniej sam coś takiego napisałem. Przysiągłbym, że nic ponad to, że tej akurat słuchałem najwięcej, ale jak widać, każdy przeżywa okres po swojemu., lecz zazwyczaj jest tak ze najlepszych plyt slucha sie najczesciej i w ten sppsob odebralem twoja wypowiedz.
Oczekuję teraz co najmniej 5 kolejnych stron tematu, nie zawiedźcie mnie, na pewno dopiszecie tu parę fajnych historii.
- Scaarph
słuchaj, z całym szacunkiem, ale jak mając jakiekolwiek rozeznanie w muzyce death metalowej możńa napisać, że nile jest lepszy od morbod angel?
- Glene
No i dobrze, tez nudza mnie takie dyskusje bo ani ja Ciebie bym nie przekonal ani Ty mnie, tym sosobem zaoszczedzony zostal czas.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No można, bo jeden lubi blasty i 40 riffów w kawałku, a drugi monumentalne przyjebanie w stylu God of EmptinessScaarph pisze:słuchaj, z całym szacunkiem, ale jak mając jakiekolwiek rozeznanie w muzyce death metalowej możńa napisać, że nile jest lepszy od morbod angel?

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Adrian696
XYYZ - o ile pamietam, a pamiec mam bardzo dobra - to jestes autorem stwierdzeń: nowe Woven Hand jest cienkie jak dupa węża, Watain po CL to cepelia, oraz zajebiscie podoba Ci sie Jelonek, bo trafia w Twoja estetyke... jak myslisz - ile osób na tym forum, bierze Twoje opinie i posty pod uwage?? podpowiem - może Lykantrop i jeszcze 2-3 knypów - reszta zna sie na muzyce 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Jak w ogóle można zestawić Nile z jakimikolwiek pozytywnymi przymiotnikami?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie no, aż tak daleko to bym sie nie posuwał. Black Seeds of Vengeance i In Their darkened Shrines to całkiem fajne płyty, tyle że..no właśnie, tylko fajne.Morph pisze:Jak w ogóle można zestawić Nile z jakimikolwiek pozytywnymi przymiotnikami?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Stary, Tobie to już chyba oko skacze od tamtego posta, sądząc po literówkach. Napisał przecież że jemu się bardziej podoba i tyle, przypuszczam, że w obiektywne prawdy nie chce się bawić.Scaarph pisze:słuchaj, z całym szacunkiem, ale jak mając jakiekolwiek rozeznanie w muzyce death metalowej możńa napisać, że nile jest lepszy od morbod angel?
No weeeeeeeeź chociaż spróbuj... Nie mógłbyś przynajmniej napisać, że bardziej mi się podoba "God Hates Us all" od "Reign in Blood" albo Allo Allo od Charliego Chaplina, ewentualnie zielona herbata z Biedronki od Darjeling? Bez tego forum może umrzeć. Trzeba siać, siać i siać.Glene pisze:No i dobrze, tez nudza mnie takie dyskusje bo ani ja Ciebie bym nie przekonal ani Ty mnie, tym sosobem zaoszczedzony zostal czas.
- Scaarph
napisałem "mając jakiekolwiek rozeznanie". nawet moja babka by nie pierdolnęła takiej głupoty, a na death metalu się nie zna bidna w ogóle.Alsvartr pisze:No można, bo jeden lubi blasty i 40 riffów w kawałku, a drugi monumentalne przyjebanie w stylu God of EmptinessScaarph pisze:słuchaj, z całym szacunkiem, ale jak mając jakiekolwiek rozeznanie w muzyce death metalowej możńa napisać, że nile jest lepszy od morbod angel?Inna sprawa że dużo to mówi o upodobaniach delikwenta (bynajmniej w pozytywny sposób).
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Morph, akurat w temacie o MA to też byś się tu nadawał

this is a land of wolves now
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
biedna babka 

- Scaarph
to trochę oko a trochę ta spierdolona zdalnie sterowana klawiatura. jak napisał, że jemu się bardziej podoba to chuj tam, myślałem, że jak nastawiał tych znaaków większości jak pojebany to głosił jakieś prawdy szczerexyyz pisze:Stary, Tobie to już chyba oko skacze od tamtego posta, sądząc po literówkach. Napisał przecież że jemu się bardziej podoba i tyle, przypuszczam, że w obiektywne prawdy nie chce się bawić.Scaarph pisze:słuchaj, z całym szacunkiem, ale jak mając jakiekolwiek rozeznanie w muzyce death metalowej możńa napisać, że nile jest lepszy od morbod angel?
.