no zasadniczo nie ma o co sie spierac ;d
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ale tamta transmisja z malowania od gołej kartki do finalnego obrazka (piramida na tle księżyca) trwało zgoła 60 sekund :)Castor pisze:Ja widziałem na żywca jak koleś to malował i jakoś nie wydaje by w godzinę ktoś kto nie miał z tym styczności wcześniej, zdołał ogarnąć to w godzinę.Czesław pisze:Chyba ktoś wrzucał na forum kiedyś link jak się maluje tego typu rzeczy - dla zawodowca maks 5 minut z posprzątaniem stołu, dla początkującego może z godzinę :)Castor pisze:"sztuka nowoczesna" -> http://dode.pl/
Zrobić coś w 60 sekund, a nauczyć się czegoś w tym czasie to jednak dwie różne rzeczy ;).Czesław pisze:Ale tamta transmisja z malowania od gołej kartki do finalnego obrazka (piramida na tle księżyca) trwało zgoła 60 sekund :)
Generalnie masz rację. Ja jednak z czasem nauczyłem się traktować ją nieco inaczej - akceptuję fakt jej istnienia, nigdy w życiu jednak nie postawiłbym jej obok mistrzów epok minionych. Dzisiejsza sztuka nie wymaga tak naprawdę od "artysty" żadnych umiejętności. Jak czasami widzę pewne wystawy, instalacje i inne bzdury, to pukam się w czoło, dobry rzemieślnik odwala dużo bardziej precyzyjną i twórczą pracę! Zresztą, z tym rusztowaniem pozostawionym przez roboli w pobliżu jakieś wystawy, podziwianej przez znawców sztuki to ponoć autentyk :)Riven pisze:sztuka nowoczesna to gowno. doszedlem do takiego wniosku po calym dniu na kacu spedzonym w galerii pompidu (czy jak sie w tym zjebanym jezyku to pisze) w paryzu. gowno, nuda i pretensjonalna sraka to 95% tej wystawy.
Vitriol pisze:
fajne? jak się nie spodoba to wywołam wojnę
Goatse z drugiej stronyzekke pisze:![]()
no zasadniczo nie ma o co sie spierac ;d
DCI Hunt pisze:mało to oryginalne, ale bardzo lubie prace kittelsena...
bdb!!! choć do mnie osobiście bardziej przemawia ascetyzm i minimalizm Rivena.Vitriol pisze:
fajne? jak się nie spodoba to wywołam wojnę
i w wypadku kolezanek - dla geby XDDDGenocide_Command pisze:Uczta dla oczuRiven pisze: