Prymitywizmem?
Przecież aktywność fizyczna jest źródłem dobrego samopoczucia i rozładowania napięcia więc o co znowu żal?
Nikt nikogo do niczego nie zmusza, taka luźna propozycja.
Pomysł z kutasami nie komentuję, słabe.
Oczywiście, lepiej pierdolić kolejny rok o grubasach ku uciesze niedomytej gawiedzi, widać są tacy którzy taki "humor" łykają bez przepity, smutne.
Kłótnie na forum
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: Kłótnie na forum
Jebać żuli.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jaki zaraz zal, po prostu chyba kazdy wie, ze grubasy maja slaba kondycje i nie nadaja sie do zadnego sportu oprocz szachow, lucznictwa i dartow. Pomijam juz to, ze zamiast argumentu sily lepiej jest uzywac sily argumentow.
Grubas to grubas i nic tego nie zmieni, ze grubasy sa po prostu smieszne. Ostatnio na imprezie alkoholowej widzialem klotnie dwoch grubasow, ktorzy wlasnie postanowili uzyc swoich argumentow sily. Najpierw jeden dal mi okulary do potrzymania a potem drugi i zaczeli sie napierdalac. Dawno nie widzialem tak przekomicznego przedstawienia.
Grubas to grubas i nic tego nie zmieni, ze grubasy sa po prostu smieszne. Ostatnio na imprezie alkoholowej widzialem klotnie dwoch grubasow, ktorzy wlasnie postanowili uzyc swoich argumentow sily. Najpierw jeden dal mi okulary do potrzymania a potem drugi i zaczeli sie napierdalac. Dawno nie widzialem tak przekomicznego przedstawienia.
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Moje argumenty są takie;
Niesłychane by przykleić się do składu metalowej trupy i pierdolić o ich fizyczności.
Ok, niech będzie, na początku może być zabawnie tyle, że kawał powielany w nieskończoność przestaje być śmieszny.
W chuju mam IW, znam dwie pierwsze płyty a typów z fotek. Są mi obojętni i mogę z tym żyć.
Po chuj dorosły człowiek ma zaprzątać sobie głowę marnymi grajkami skoro świat jest taki ciekawy?wolff pisze: Nie oglądaj, nie słuchaj, zapomnij.
Niesłychane by przykleić się do składu metalowej trupy i pierdolić o ich fizyczności.
Ok, niech będzie, na początku może być zabawnie tyle, że kawał powielany w nieskończoność przestaje być śmieszny.
W chuju mam IW, znam dwie pierwsze płyty a typów z fotek. Są mi obojętni i mogę z tym żyć.
Jebać żuli.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
So i inne sporty

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
wlazłem nieopacznie licząc na jakieś nakurwianie ... a tu nic.
eeeee tam.
eeeee tam.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Mam wrażenie, że temat kutasów cały czas bije o mnie. Plastek nie chciał przesłać swojego interesu. A takiego wielkiego i żylastego niby ma. Już mniejsza o kutasy. Grubasy to też ludzie. Ja sam mam brzuch i takie grube nogi. Pierdole, teraz zimno to nie myję nóg. Skarpet tez nie zmieniam. W ogóle to buty mało kiedy zdejmuje bo w izbie nie mamy dywanu i do tego zimno.Triceratops pisze:Ciagle nie sadzisz, ze rozwiazywanie roznic pogladowych za pomoca "tanczenia na macie" jebie tanim prymitywizmem rodem z epoki kamienia lupanego? A nie lepiej pokazac sobie kutasy, kto ma dluzszego to wygrywa? Albo kto lepsza jajecznice usmazy ten ma racje?
Raz się zje, raz się nie zje.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Napisał fan: GREEN DAY, ubabranej kołyski, panienek z Islandii i punko-polo...Plastek pisze:patrz na przykład na wieprzy z Nadwaga War: obecnie grają jakąś melodyjkową, groteskową i koniunkturalną patatajnię. Jak skrytykujesz - to już się zlatuje stado adwokatów twierdzących, że to "dojrzałość", że "nie można mieć ciągle 15 lat" itp. Wniosek z tego jest jeden - jak pedalejesz to znaczy, że dojrzewasz.
To musi być jakaś postać schizofrenii.
Można też spojrzeć kto ma lepsze płyty na półce. Kasuję przychlastka w ułamek nanosekundy.Triceratops pisze:Ciagle nie sadzisz, ze rozwiazywanie roznic pogladowych za pomoca "tanczenia na macie" jebie tanim prymitywizmem rodem z epoki kamienia lupanego? A nie lepiej pokazac sobie kutasy, kto ma dluzszego to wygrywa? Albo kto lepsza jajecznice usmazy ten ma racje?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
To jest myśl, spory rozwiązywać fotami płytek.Gore_Obsessed pisze:Napisał fan: GREEN DAY, ubabranej kołyski, panienek z Islandii i punko-polo...Plastek pisze:patrz na przykład na wieprzy z Nadwaga War: obecnie grają jakąś melodyjkową, groteskową i koniunkturalną patatajnię. Jak skrytykujesz - to już się zlatuje stado adwokatów twierdzących, że to "dojrzałość", że "nie można mieć ciągle 15 lat" itp. Wniosek z tego jest jeden - jak pedalejesz to znaczy, że dojrzewasz.
To musi być jakaś postać schizofrenii.
Można też spojrzeć kto ma lepsze płyty na półce. Kasuję przychlastka w ułamek nanosekundy.Triceratops pisze:Ciagle nie sadzisz, ze rozwiazywanie roznic pogladowych za pomoca "tanczenia na macie" jebie tanim prymitywizmem rodem z epoki kamienia lupanego? A nie lepiej pokazac sobie kutasy, kto ma dluzszego to wygrywa? Albo kto lepsza jajecznice usmazy ten ma racje?
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Proponuję opcję z fotą kutasa na tle kolekcji płyt (dla skali).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
we wzwodzie, czy na flaku? bo nie wiem, czy być na tak, czy na nie.Nerwowy pisze:Proponuję opcję z fotą kutasa na tle kolekcji płyt (dla skali).
Dla skali nie potrzeba fotografii wszystkich mebli. Wystarczy jedna płyta, a właściwie jej opakowanie. Przypomnę może standardowe wymiary. 12,5x14 w centymetrach.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
ja w sumie kolekcji płyt nie mam, ale kutasa mam. Jest biały i jak w zwodzie to duży. Znaczy biały... taki śniady, ciemny ale jak nie murzyna, że aż czarny. A dziś się coś nie bardzo czuję. Najadłem się bardzo. Zupy 2 talerze, rano też kanapek z pasztetem i z cebulą. W ogóle w tą zimę to jest mało roboty, kontaktów ze zwierzyną i naturą na dworze. Jak się zacznie wiosna to będę zapierdalał w polu i będę pełen życia i zadowolony.EatMyFuck pisze:we wzwodzie, czy na flaku? bo nie wiem, czy być na tak, czy na nie.Nerwowy pisze:Proponuję opcję z fotą kutasa na tle kolekcji płyt (dla skali).
Raz się zje, raz się nie zje.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
Mario, powiem Ci, że wywalanie kutasa na świeżym powietrzu to rzeczywiście b. przyjemna sprawa.Mariusz Wędliniarz pisze:ja w sumie kolekcji płyt nie mam, ale kutasa mam. Jest biały i jak w zwodzie to duży. Znaczy biały... taki śniady, ciemny ale jak nie murzyna, że aż czarny. A dziś się coś nie bardzo czuję. Najadłem się bardzo. Zupy 2 talerze, rano też kanapek z pasztetem i z cebulą. W ogóle w tą zimę to jest mało roboty, kontaktów ze zwierzyną i naturą na dworze. Jak się zacznie wiosna to będę zapierdalał w polu i będę pełen życia i zadowolony.EatMyFuck pisze:we wzwodzie, czy na flaku? bo nie wiem, czy być na tak, czy na nie.Nerwowy pisze:Proponuję opcję z fotą kutasa na tle kolekcji płyt (dla skali).
podzielam Twoją pasję.