Przecież mieszkasz w centrum, gdzie się tak zdążysz spocić? Gdy widzę debili przemykających po chodnikach przy samych ogrodzeniach i między ludźmi z zawrotną prędkością to mi się nóż w kieszeni otwiera. Jebałbym bez litości.
[/quote]
W centrum, nawet w gminie centrum
A 7 km do roboty trzeba zrobić.
Bardziej Organek, Czesław śpiewa, Dawid Podsiadło i tym podobne, takie mam rakowe skojarzenia. Jeszcze torba na ramię, vege żarcie i woda z bajeranckiej chromowanej butelki
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Bardziej Organek, Czesław śpiewa, Dawid Podsiadło i tym podobne, takie mam rakowe skojarzenia. Jeszcze torba na ramię, vege żarcie i woda z bajeranckiej chromowanej butelki
I Opeth po heritage na słuchawkach
Wszystko się zgadza,
pedałowanie jest hetero, a stanie i popychanie homo.
Kurwa, jak zobaczyłem ten temat, to od razu wiedziałem kto jest jego ojcem. Medard, weź jeszcze załóż temat o goleniu i pielęgnacji pizdy. Będzie komplet. Jak kurwa dorosły, 50 letni facet nie wstydzi się popierdalać hulajnogą do roboty. Idź pan w chuj.
Kurwa, jak zobaczyłem ten temat, to od razu wiedziałem kto jest jego ojcem. Medard, weź jeszcze załóż temat o goleniu i pielęgnacji pizdy. Będzie komplet. Jak kurwa dorosły, 50 letni facet nie wstydzi się popierdalać hulajnogą do roboty. Idź pan w chuj.
Hahaha, jeblem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Gdzieś już pisałem, że 50 lat będę miał za kolejne 25 lat?
W sumie tak, wiekszej oznaki pierdzielizmu starczego niz elektryczna hulajnoga nie ma.
Jest. Gdy ślęczysz godzinami nad katalogami z kosiarkami do trawy i nie wiesz co wybrać.
Odpowiadając na niezadane pytanie-tak, właśnie to przechodzę.
Kurwa.
Co do "hulajki"- nie ma wg mnie lepszego rozróżnienia α <-> β i związanej z tym pojemności wyrzutowej własnego nabiału niż cenzus posiadania tego przedmiotu. Masz- czyli jesteś już po autokastracji i radośnie dołączyłeś do grona simpów.
Pamiętaj, że tutaj są głównie starzy ludzie i trzeba wprowadzać nowe wyrażenia razem z wytłumaczeniem...
Mea culpa, bije się w piersi. Ale pisałem to do Medarda, on ma 25 lat i hulajkę, więc simpowanie, że się tak wyrażę, ma we krwi i z pewnością wie co ten termin oznacza. Reszta forumowej geriatrii se wygugla.
No a jak ? Zaraz naoglądam się filmów od których rosną mięśnie, odpalę passata 1,9 tdi w kombiaku i zacznę rozjeżdżać hulajnogowych stulejarzy. Stulejarz do rowu a stulejka/hulejka do bagażnika. Jak zobaczę emeryta na hulajce to docisnę gaz do dechy i jeb w dziada. Pewnikiem będzie to Medard.
No a jak ? Zaraz naoglądam się filmów od których rosną mięśnie, odpalę passata 1,9 tdi w kombiaku i zacznę rozjeżdżać hulajnogowych stulejarzy. Stulejarz do rowu a stulejka/hulejka do bagażnika. Jak zobaczę emeryta na hulajce to docisnę gaz do dechy i jeb w dziada. Pewnikiem będzie to Medard.
Chyba ze to będzie hulajka z płachtą przeciwdeszczową i okienkem. Wtedy wiedz, ze trafiłeś w karkasa.