Proszę uprzejmie:

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Proszę uprzejmie:
przecież masz tam jasno określone "uchyla się art. 4a"
Godek proponuje. Już mówiła, że i dziecko z gwałtu ma prawo do życia, i przy zagrożeniu życia matki trzeba leczyć, a nie zabijać. Co zazwyczaj oznacza "zabijać matkę". Właśnie dlatego trzeba ich powstrzymać teraz. Jeśli zrobią skutecznie jeden krok, za chwilę zrobią dwa kolejne.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
W zasadzie to pytanie uważam za źle postawione. Nawet jeżeli arbitralnie przyjmiemy jakiś konkretny czas, to nie zamyka to problemu, tylko powoduje jego przesuwanie po osi czasu bardziej w przód lub bardziej w tył.
Czasem mam wrażenie, że ta cała Godek i jej działania wynikają z chęci zemsty na innych kobietach za to, że jej samej przytrafił się potomek z ZD (czemu do diaska inne mają mieć lepiej, no czemu?) . Prawda stara jak świat: nikt tak nie potrafi dopierdolić kobiecie jak inna kobieta.Lukass pisze: ↑31-10-2020, 11:55Godek proponuje. Już mówiła, że i dziecko z gwałtu ma prawo do życia, i przy zagrożeniu życia matki trzeba leczyć, a nie zabijać. Co zazwyczaj oznacza "zabijać matkę". Właśnie dlatego trzeba ich powstrzymać teraz. Jeśli zrobią skutecznie jeden krok, za chwilę zrobią dwa kolejne.
Myślę, że kolega trafił w sedno.Prodi pisze: ↑31-10-2020, 13:57Czasem mam wrażenie, że ta cała Godek i jej działania wynikają z chęci zemsty na innych kobietach za to, że jej samej przytrafił się potomek z ZD (czemu do diaska inne mają mieć lepiej, no czemu?) . Prawda stara jak świat: nikt tak nie potrafi dopierdolić kobiecie jak inna kobieta.Lukass pisze: ↑31-10-2020, 11:55Godek proponuje. Już mówiła, że i dziecko z gwałtu ma prawo do życia, i przy zagrożeniu życia matki trzeba leczyć, a nie zabijać. Co zazwyczaj oznacza "zabijać matkę". Właśnie dlatego trzeba ich powstrzymać teraz. Jeśli zrobią skutecznie jeden krok, za chwilę zrobią dwa kolejne.
Kobiety, które chcą być niewolnicami swoich panów i nie mają w żadnej kwestii własnego zdania to chyba nie są do końca normalne.