Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
pozwole sobie jeszcze zgłosić sam siebie - bo właśnie wygrzebałem swoja starą recenzję jakichś ambientów (rok 2000):
[i]"Gdy ustaje bas, przenosimy się do wnętrza, aby dokonać psychicznej eksploracji struktury naszego umysłu. Kontrolowany niepokój i delikatne podniecenie. Żal i poczucie bezsilności przeprowadzane są w rejony światła i nadziei."[/i]
kurwaaaaaaaaaaaa......
[i]"Gdy ustaje bas, przenosimy się do wnętrza, aby dokonać psychicznej eksploracji struktury naszego umysłu. Kontrolowany niepokój i delikatne podniecenie. Żal i poczucie bezsilności przeprowadzane są w rejony światła i nadziei."[/i]
kurwaaaaaaaaaaaa......
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
poza tym mój ulubiony forumowicz
napisał kiedyś...
"Black metal jest jak północny wiatr we włosach, oczy wilka połyskujące w świetle księżyca, jęki konających rannych i trzaski płomieni trawiących drewniane chałupy z pobliskiej wioski.
Black metal jest jak czarna krew wrogów krzepnąca na ostrzu mojego miecza - jest czernią zimną i zniewalającą, czarnym ogniem płonącym w mojej duszy zalewającym pobliskie lasy i doliny.
Jest śmiercią, trwogą i zniszczeniem, odhumanizowanym pierwiastkiem zła toczącym mój umysł i uderzajcym jak ostry nóż błyskawicy rozcinający pochmurne niebo.
Black metal to mrok, chłód i wilgotny, biały płaszcz mgły snujący się pomiędzy drzewami w mroźny grudniowy poranek.
Black metal to samotność i destrukcja - nienawiść i rozpacz, lot nad przepaścią na skrzydłach czarnego anioła.
Ze wszystkiego co słucham, słucham tylko tego co krwią zostało napisane. Pisz krwią a dowiesz się, że krew jest życiem.
Hail Satan! Hail Victory! "
i to też jest zajebisty tekst
[/quote]
Kto tak dojebał???
poza tym mój ulubiony forumowicz

"Black metal jest jak północny wiatr we włosach, oczy wilka połyskujące w świetle księżyca, jęki konających rannych i trzaski płomieni trawiących drewniane chałupy z pobliskiej wioski.
Black metal jest jak czarna krew wrogów krzepnąca na ostrzu mojego miecza - jest czernią zimną i zniewalającą, czarnym ogniem płonącym w mojej duszy zalewającym pobliskie lasy i doliny.
Jest śmiercią, trwogą i zniszczeniem, odhumanizowanym pierwiastkiem zła toczącym mój umysł i uderzajcym jak ostry nóż błyskawicy rozcinający pochmurne niebo.
Black metal to mrok, chłód i wilgotny, biały płaszcz mgły snujący się pomiędzy drzewami w mroźny grudniowy poranek.
Black metal to samotność i destrukcja - nienawiść i rozpacz, lot nad przepaścią na skrzydłach czarnego anioła.
Ze wszystkiego co słucham, słucham tylko tego co krwią zostało napisane. Pisz krwią a dowiesz się, że krew jest życiem.
Hail Satan! Hail Victory! "
i to też jest zajebisty tekst

Kto tak dojebał???

- boroowa
- weteran forumowych bitew
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
no i oczywiście kurwa absolutne objawienie i mistrz jakich mało (Brzachwo to ty? )
"Slava! Nie wiem czy masz tu czego szukać, pozerze, skoro na łamach swego judejo-chrześcijańskiego tak zwanego zina miałes czelnośc drwić z Potęgi samego Wielkiego Behemoth! Takie czyny nie zostały zapomniane w pogańskiej przeszłości, sztylety z lodu dosięgną zdrajców rasy! Czy po tym czasie, gdy Potężny Behemoth osiągmnął sukces na miarę światową i koncertuje reguralnie w tak pogańskich krajach jak USA czy Meksyk, nie wstyd ci, że sugerowałęś kiedyś samemu Wielkiemu Nergalowi, Wielkiemu Strażnikowi Piekielnej Milicji, aby powiesił sie do góry nogami i śpiewał rosyjskie pieśni wojenne? Wstyd i chańba dla całego Pogańśkiego Podziemia! Black Circle never forget! Ku wojnie! "
koleś niszczy po prostu
"Slava! Nie wiem czy masz tu czego szukać, pozerze, skoro na łamach swego judejo-chrześcijańskiego tak zwanego zina miałes czelnośc drwić z Potęgi samego Wielkiego Behemoth! Takie czyny nie zostały zapomniane w pogańskiej przeszłości, sztylety z lodu dosięgną zdrajców rasy! Czy po tym czasie, gdy Potężny Behemoth osiągmnął sukces na miarę światową i koncertuje reguralnie w tak pogańskich krajach jak USA czy Meksyk, nie wstyd ci, że sugerowałęś kiedyś samemu Wielkiemu Nergalowi, Wielkiemu Strażnikowi Piekielnej Milicji, aby powiesił sie do góry nogami i śpiewał rosyjskie pieśni wojenne? Wstyd i chańba dla całego Pogańśkiego Podziemia! Black Circle never forget! Ku wojnie! "
koleś niszczy po prostu

- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
no i oczywiście kurwa absolutne objawienie i mistrz jakich mało (Brzachwo to ty? )
koleś niszczy po prostu
[/quote]
ech, to przecież bezkonkurencyjny koń...
koleś niszczy po prostu

ech, to przecież bezkonkurencyjny koń...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
no własnie ! ale szukałem tematu, a tu pizda
, no nic tu mam zajebisty fragment dialogu, pamietam, że kulałem 
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez Evil_woman30[/i]
Maryś, ale będąc na koncercie (Manowar) - chyba zmienił byś zdanie:P [/quote]
jakby mi podpisali hantle po występie
kto wie...[/quote]

[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez Evil_woman30[/i]
Maryś, ale będąc na koncercie (Manowar) - chyba zmienił byś zdanie:P [/quote]
jakby mi podpisali hantle po występie

- Trojan
- postuje jak opętany!
Są oba 
Warraha:
[url]http://www.masterful-magazine.com/forum ... 354&page=1[/url]
[quote][i]Wysłane przez KelThuz[/i]
no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych... [/quote]
i Chujnor:
[url]http://www.masterful-magazine.com/forum ... 550#210465[/url]
MOC!

Warraha:
[url]http://www.masterful-magazine.com/forum ... 354&page=1[/url]
[quote][i]Wysłane przez KelThuz[/i]
no, tylko ze Swarga w tej pieśni, to pałac Swaroga na wysokościach, o złotych bramach, do którego wchodzi po śmierci w bitwie sławski wojownik, by stanąć po prawicy Ojca Bogów, w oczekiwaniu na ostateczną bitwę Kurhanów w obronie Wód Czasu Ziemi Umarłych... [/quote]
i Chujnor:
MOC!
Down the bottle's nest
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
i Chujnor:
MOC! [/quote]
aaaaarrrrrggghhhh!!!! zaczynam na 3 stronie !!!! MOC !
))
i Chujnor:
MOC! [/quote]
aaaaarrrrrggghhhh!!!! zaczynam na 3 stronie !!!! MOC !

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- longinus696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Riven[/i]
Warraha jest nie do wyjebania:
[quote]Wysłane przez Chlastator
Powiedz mi keltuz, wsadzasz informacje o tych swoich zespołach
jakich zespolach? przeciez Warraha to [b]jednoosoba horda[/b][/quote] [/quote]
Broda. Już dawno Jarosław Szubrycht w którymś T'EA określił Burzum mianem "jednoosobowej hordy". To jemu należą się Złote Wary.
Warraha jest nie do wyjebania:
[quote]Wysłane przez Chlastator
Powiedz mi keltuz, wsadzasz informacje o tych swoich zespołach
jakich zespolach? przeciez Warraha to [b]jednoosoba horda[/b][/quote] [/quote]
Broda. Już dawno Jarosław Szubrycht w którymś T'EA określił Burzum mianem "jednoosobowej hordy". To jemu należą się Złote Wary.