'Grupa Kontr' - Hipopotam!

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
długopisyyyyyyyyyy

Re: 'Grupa Kontr' - Hipopotam!

28-03-2010, 12:15

Zapisz się Riven do grupy kontr! nie ufaj Dronowi i Trozkiemu. Nie biorę żadnych dragów. Owszem wypiłem w nocy nalewek a także dziś co zostało, ale jestem trzeżwy. Bardzo Cię lubię Riven :wink:
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

28-03-2010, 12:18

Drone jest ok, trotzkiego nie znam. Ciebie tez nie , wiec nigdzie sie nie bede zapisywal. Pogadamy jak sie wreszcie kiedys napijemy pryty w tej twojej wsi.
this is a land of wolves now
długopisyyyyyyyyyy

28-03-2010, 12:24

Kiedyś pojadę do Łodzi i spróbujemy tamtych specjałów ze spożywczaka ;)
Drone po prostu mnie zdradził i mnie to bardzo zabolało. Najpierw wypytywał się mnie o różne rzeczy na wsi, o ziemi, babce a póżniej nagle zaczął się śmiać ze mnie wraz z innymi. Np. wtórował mu Adrian i inni.
est
mistrz forumowej ceremonii

28-03-2010, 12:33

Tylko uważaj na siebie tam w tej Łodzi, bo podobno łatwo w trąbę dostać. A najlepiej to weź ze sobą Adama, bo we dwójkę to raźniej zawsze.
Ostatnio zmieniony 28-03-2010, 12:35 przez est, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

28-03-2010, 12:33

zaloz grupe na fejsbuku.
wiadomo ze jak czegos tam nie ma to nie istnieje.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
długopisyyyyyyyyyy

28-03-2010, 12:39

est pisze:Tylko uważaj na siebie tam w tej Łodzi, bo podobno łatwo w trąbę dostać. A najlepiej to weź ze sobą Adama, bo we dwójkę to raźniej zawsze.
Znaczy jak, napadają na ludzi? chuj wie jak tam jest. Miasto takie duże to może chodzą jakieś grupy nocami. Pewnie dużo psów też tam lata bez smyczy i kagańca bez też. Ale ja mam silne ręce i dłonie. Jak tak ścisne swoją dłoń to mógłbym nią walić jak mocnym młotkiem. I coś wbijać naprzykład do jakiejś deski. Gwożdzie.
Awatar użytkownika
kocurejro
postuje jak opętany!

28-03-2010, 13:16

a hipopotama zamroczysz jednym ciosem ?
Obrazek
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

29-03-2010, 15:41

Długopisie, czy Grupa Kontr ma status Organizacji Pożytku Publicznego? Można na nią przekazać 1% podatku?
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
długopisyyyyyyyyyy

30-03-2010, 11:41

krz63 pisze:Długopisie, czy Grupa Kontr ma status Organizacji Pożytku Publicznego? Można na nią przekazać 1% podatku?
Hmmmm... znaczy nie wiem w sumie. To tajna organizacja nasza taka. Chyba można było by na nią wpałać jakieś pieniądze. Ale ja to nie mam konta w banku. Można by przesyłać Twojemu Wujkowi z forum, lub Adamowi ode mnie na konto jego matki bo on chyba też nie ma konta. napewno by się przydały na nasz rozwój bardzo.
est

30-03-2010, 11:51

Już widzę jak pierwotna idea zmienia się w dobrze prosperujące przedsiębiorstwo :D
Necro
zaczyna szaleć

30-03-2010, 11:55

długopisyyyyyyyyyy pisze:Zakładam ten temat z powodu naboru nowych ludzi do "grupy kontr" którą założyłem. W grupie jestem narazie ja i Twój Wujek. Chciałbym aby należało do niej jak najwięcej ludzi. Zapraszam bardzo Zuzię Piwniczankę. Jest ona nakierowana na działania na forum Trozkiego, Drone'a i może po części Morpha. Ale jak to stary pisał Morph nie za bardzo trzyma z nimi i nie pasuje do ich dwóch. Może i tak. Zresztą ja lubię Morpha. Trozky i Drone trzymają się bardzo razem se sobą i napadają na ludzi psychicznie. To niezłe gagatki. Mają dużo zawsze do powiedzenia i się razem wsierają. Niektórzy ludzie zauważyłem, słuchająć ich ulegają ich wpływowi i np. co podoba im się im muzycznie to podoba się to zaraz innym ludziom. Grupa kontr, będzie działać cicho bezszeleśnie i ukazywać ich złe intencje tych dwóch ludzi. Może zrozumieją, że robią przykrości innych i takie napadanie psychiczne jest złe kurwa.
Dlaczego Hipopotam? Bo Hipopotam to król rzeki. A Drone i Trozky to takie dwa podstępne krokodyle, które pływają i aby myślą kogo ugryżć. Tylko jak się w końcu wkurwi hipopotam i ryknie to nastanie cisza i porządek w rzece. Hipopotam jest najważniejszy w rzece.
Ta krowa w avatarze to pewnie taka twoja przynęta na te krokodyle.
Awatar użytkownika
Kabajo
świeżak

06-04-2010, 20:36

To przynęta na dzikuny i czołguny.
''Wa !'' - Jean Pleeban
długopisyyyyyyyyyy

12-04-2010, 16:50

No i "grupa kontr" znów zbiera swoje żniwo.... Maria Konopnicka ostatnio bardzo był przeciwko mnie szczególnie. Odwrócił się o 360 stopni. Pamiętam jak kiedyś klikałem z nim na gg i pisaliśmy sobie różne wiadomości i po prostu mnie lubił a ja jego. Zdradził mnie. Ostatnio chyba też się zdenerwował bardzo gdy wyszło w którymś temacie gdy ktoś zasugerował, że ja z Marią mieliśmy razem stosunek i ja mu o tym napisałem na priva, że tak wyszło. Ale to przecież nie tak było i z tym stosunkiem nie było. Nagle nałożył na mnie ten guzik na forum co się nakłada żeby nie widzieć kogoś postów i zaczął mnie przeklinać i nielubić. To teraz ma że sam poszedł z niewiadomego przyczynu.

Hipopotam!
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

12-04-2010, 16:55

:lol: :lol: "odwrocil sie o 360 stopni" mistrz
this is a land of wolves now
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

12-04-2010, 17:06

Spokojnie długopis. Maria przeszedł w partyzantkę. Będzie działał z ukrycia.
KVLT lizania CZASZKI
Jaghut
zaczyna szaleć

13-04-2010, 00:43

długopisyyyyyyyyyy pisze:No i "grupa kontr" znów zbiera swoje żniwo.... Maria Konopnicka ostatnio bardzo był przeciwko mnie szczególnie. Odwrócił się o 360 stopni. Pamiętam jak kiedyś klikałem z nim na gg i pisaliśmy sobie różne wiadomości i po prostu mnie lubił a ja jego. Zdradził mnie. Ostatnio chyba też się zdenerwował bardzo gdy wyszło w którymś temacie gdy ktoś zasugerował, że ja z Marią mieliśmy razem stosunek i ja mu o tym napisałem na priva, że tak wyszło. Ale to przecież nie tak było i z tym stosunkiem nie było. Nagle nałożył na mnie ten guzik na forum co się nakłada żeby nie widzieć kogoś postów i zaczął mnie przeklinać i nielubić. To teraz ma że sam poszedł z niewiadomego przyczynu.

Hipopotam!
Obrazek
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

14-04-2010, 08:58

Obrazek
fixed!
Jesus Satan
rozkręca się

14-04-2010, 09:14

długopisyyyyyyyyyy pisze:No i "grupa kontr" znów zbiera swoje żniwo.... Maria Konopnicka ostatnio bardzo był przeciwko mnie szczególnie. Odwrócił się o 360 stopni. Pamiętam jak kiedyś klikałem z nim na gg i pisaliśmy sobie różne wiadomości i po prostu mnie lubił a ja jego. Zdradził mnie. Ostatnio chyba też się zdenerwował bardzo gdy wyszło w którymś temacie gdy ktoś zasugerował, że ja z Marią mieliśmy razem stosunek i ja mu o tym napisałem na priva, że tak wyszło. Ale to przecież nie tak było i z tym stosunkiem nie było. Nagle nałożył na mnie ten guzik na forum co się nakłada żeby nie widzieć kogoś postów i zaczął mnie przeklinać i nielubić. To teraz ma że sam poszedł z niewiadomego przyczynu. Hipopotam!
Maria Konopnicka to leszcz, o jego homoseksualizmie nieoficjalnie kilka razy mówiono, pewnie nim nie był, ale jego zachowanie takie nieraz było. Podwinął ogon i uciekł na rockmetal dawać dobre rady hip hopowej młodzieży, od czego zacząć słuchać muzyki i jak, nawet jest gotów podobno udostępnić jeden ze swoich garaży na próby, dla jakiejś tru ivol blejk metalowej hordy gogi.
Trochę szkoda, że opuścił nas ten znany piaseczyński dziennikarz, `gracz` polskiego metalowego podziemia internetowego.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

14-04-2010, 19:27

LEW trocki KONTRA HIPPOPOTAM

Obrazek
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

14-04-2010, 19:40

Jesus Satan pisze:
Maria Konopnicka to leszcz, o jego homoseksualizmie nieoficjalnie kilka razy mówiono, pewnie nim nie był, ale jego zachowanie takie nieraz było. Podwinął ogon i uciekł na rockmetal dawać dobre rady hip hopowej młodzieży, od czego zacząć słuchać muzyki i jak, nawet jest gotów podobno udostępnić jeden ze swoich garaży na próby, dla jakiejś tru ivol blejk metalowej hordy gogi.
Trochę szkoda, że opuścił nas ten znany piaseczyński dziennikarz, `gracz` polskiego metalowego podziemia internetowego.
eeee...jakiego nicka ma Maria na rockmetalu?
Obrazek
ODPOWIEDZ