jak to mówią - z braku laku i kit dobry ;) karniaka w końcu wywalczył :PH-K44 pisze:BTW - Czy tylko mnie zastanawia co w tym zespole robi Fred (oprócz przewracania się w polu karnym...) ?
Piłkarskie Mistrzostwa Świata 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Piłkarskie Mistrzostwa Świata 2014
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- weteran forumowych bitew
http://sport.tvp.pl/2014fifaworldcup/15 ... a-maracane" onclick="window.open(this.href);return false;
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- mistrz forumowej ceremonii
bo co? musi być 10 bramek żeby się fajnie oglądało, niedzielny kibicu? :) zajebisty meczykbyrgh pisze:jaki ten mecz zacięty :D im dalej w mundial, tym coraz mniej do oglądania. zaczyna wyłazić bolączka tej dyscypliny i reaktywność drużyn na rozstrzygające mecze
trudno się nie zgodzićH-K44 pisze:Brazylia nie ma zespołu na Mistrza. Co mnie osobiście bardzo cieszy. ;-) Mimo tego, że stawiałem właśnie na ich zwycięstwo w tych Mistrzostwach. Ale z taką grą, jak trafią na Wunderteam Löwa, nie będzie co zbierać. ;-)
Bardzo dobry, a pierdolenie pań w telewizji śniadaniowej i innych wiadomościach, że słabo, bo bez bramek, można sobie darować. Strach pomyśleć, jak wyglądałaby gra naszych reprezentantów przeciwko drużynie Meksyku, skoro Brazyliczycy przy wsparciu fanatycznej publiki, mieli z nimi wielkie problemy. Jedynie taktyka wilczych dołów mogłaby się tu sprawdzić, względnie wtargnięcie kibolców na murawę.Heretyk pisze:zajebisty meczykbyrgh pisze:jaki ten mecz zacięty :D im dalej w mundial, tym coraz mniej do oglądania. zaczyna wyłazić bolączka tej dyscypliny i reaktywność drużyn na rozstrzygające mecze
Ciekawe co tam dzisiaj Hiszpanie pokażą?
-
podejrzewam, że hiszpanie pójdą na całość (innego wyjścia nie ma), a chile też sobie nie da w kaszę dmuchać, więc może być kolejne ciekawe spotkanie i grad bramek
Jeżeli mają mocną psychikę i czują się dobrze fizycznie, to ruszą jak zwierzęta. Natomiast jeżeli zaczną od partyjki szachów, to od razu mogą rzucić ręcznikiem, bo nawet jak wyjdą z grupy to i tak ch... z tego będzie, a przy rozbudzonych apetytach ich kibiców każdy wynik poniżej finału to porażka. Inna sprawa, że jeżeli mają się do niego czołgać jak kiedyś Argentyna, to nie chce mi się tego oglądać.
- Sybir
Dobry mecz w Porto Alegre, nie spodziewałem się po Australijczykach tak dobrej postawy. Jestem pod wrażeniem i czekam na więcej.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zahartowany metalizator
rewelacja. poza wczorajszym dniem jednak coraz częściej oglądamy zwarcia słabujące: Ghana-USA, Iran-Nigeria, Argentyna-Bośnia, które nie pozostaną mi w pamięci na długo. okopy, zachowawczość i portugal/argentina-wannabe to nie jest to, co w turniejach lubię najbardziej. natomiast decydujący Szwajcarów w pierwszym meczu, dynamika jak bieżącym, nawet bezbramkowy wczorajsze pojedynki Meksyku z gospodarzami każą wierzyć, że zaskoczą nas jeszcze nieraz. patrząc przekrojowo najlepszy mundial ostatnich kilku, kilkunastu lat :D
trafiłeś w dziesiątkę, jednocześnie nie masz racji: nie zrozumieliśmy się ;) jest to dyscyplina sportowa, w której okiem widza feeling odgrywa bardzo ważną rolę. przynajmniej osobiście tak to odbieram, dlatego wspomniany wcześniej BRA-BEX wzbudzał we mnie wielkie emocje, z kolei ARG już nieHeretyk pisze:bo co? musi być 10 bramek żeby się fajnie oglądało, niedzielny kibicu? :) zajebisty meczykbyrgh pisze:jaki ten mecz zacięty :D im dalej w mundial, tym coraz mniej do oglądania. zaczyna wyłazić bolączka tej dyscypliny i reaktywność drużyn na rozstrzygające mecze
- nicram
Świetny mecz Kangurów. Szkoda, że mają tak słabego bramkarza. Wielki szacunek za wielką wolę walki. Ciekaw jestem jak bardzo rozjechali by naszą reprezentację?Sybir pisze:Dobry mecz w Porto Alegre, nie spodziewałem się po Australijczykach tak dobrej postawy. Jestem pod wrażeniem i czekam na więcej.
all the monsters will break your heart
- Biały
- w mackach Zła
Australia powyżej oczekiwań, bdb mecz.
Hiszpania - Chile, w końcu jakieś spotkanie na poważnie o coś, więc powinno być ciekawie
Hiszpania - Chile, w końcu jakieś spotkanie na poważnie o coś, więc powinno być ciekawie
-
nicram pisze:Świetny mecz Kangurów. Szkoda, że mają tak słabego bramkarza. Wielki szacunek za wielką wolę walki. Ciekaw jestem jak bardzo rozjechali by naszą reprezentację?Sybir pisze:Dobry mecz w Porto Alegre, nie spodziewałem się po Australijczykach tak dobrej postawy. Jestem pod wrażeniem i czekam na więcej.
:D:D a jakie to ma znaczenie w kontekscie mistrzostw swiata? Nie mówiac juz o tym, ze motywacja na mundialu zawsze jest wieksza, a jesli nawet nie to i tak inna od zwyklego meczu. Nie to zebym bronich naszych leszczy, ale zajechalo cebula...
- H-K44
1966:
- Real zdobywa Puchar Mistrzów
- Atletico mistrzem Hiszpanii
- Primera Division opuszcza Betis Sevilla
- Do Primera Division awansuje Deportivo La Coruna
- eurowizję wygrywa reprezentant Austrii
- Hiszpania odpada z MŚ w grupie
2014:
- eurowizję wygrywa to coś z Austrii
- Hiszpania odpada z MŚ w grupie ???
To tak na marginesie, dla wszystkich fanów Espanii, żeby im się lepiej oglądało. :-D
A Australia pokazała dziś klasę! Masa mecz był!
- eurowizję wygrywa reprezentant Austrii
- Hiszpania odpada z MŚ w grupie
2014:
- eurowizję wygrywa to coś z Austrii
- Hiszpania odpada z MŚ w grupie ???
To tak na marginesie, dla wszystkich fanów Espanii, żeby im się lepiej oglądało. :-D
A Australia pokazała dziś klasę! Masa mecz był!
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Żułek
Hiszpania 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Sgt. Barnes
2:0 po przerwie!
Down with the Spaniards! ;-)
Down with the Spaniards! ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- nicram
Nie ma żadnego znaczenia. Ot, taka cebulakowa dygresja mnie naszła, gdy zobaczyłem, że dużo słabszy zespół walczy jak lew. :-)Bless this tongue pisze:
:D:D a jakie to ma znaczenie w kontekscie mistrzostw swiata? Nie mówiac juz o tym, ze motywacja na mundialu zawsze jest wieksza, a jesli nawet nie to i tak inna od zwyklego meczu. Nie to zebym bronich naszych leszczy, ale zajechalo cebula...
A Hiszpania daje dupy. I dobrze, choć przez nich znowu mi typer nie wychodzi!!!! :-)
all the monsters will break your heart
- H-K44
Poziom komentarza duetu Szpakowski - Mielcarski, jest taki sam, jak gra Espanii na tych Mistrzostwach... Uszy bolą...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Sgt. Barnes
co racja, to racja...H-K44 pisze:Poziom komentarza duetu Szpakowski - Mielcarski, jest taki sam, jak gra Espanii na tych Mistrzostwach... Uszy bolą...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
Szpak po prostu opowiada świat po swojemu..H-K44 pisze:Poziom komentarza duetu Szpakowski - Mielcarski, jest taki sam, jak gra Espanii na tych Mistrzostwach... Uszy bolą...
-
chi-chi-chi-le-le-le viva viva chile!Bless this tongue pisze:Szpak po prostu opowiada świat po swojemu..H-K44 pisze:Poziom komentarza duetu Szpakowski - Mielcarski, jest taki sam, jak gra Espanii na tych Mistrzostwach... Uszy bolą...
:D