Triceratops pisze:25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
Lecz któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?
Tylko ty jednen mnie rozumiesz na tym swiecie pelnym manipulacji i opresyjnego, morderczego systemu matrixu.... :D
Krucjata Młodych - jakoś zbyt wielu młodych tam nie widzę. No ale ja nie o tym - pisałem już w temacie o koncercie Behemotha i pytałem się, podkreślam bez złośliwości, czy ktoś spróbuje mi wytłumaczyć symbolikę tej krucjaty? Czerwone tasiemki przewieszone przez ramię, sztandar z Lwem przypominającym czeskie godło, ewentualnie herb rycerski ( chyba sam sobie wyjasniłem, ale może ma ktoś jakiś inny pomysł? ), generalnie prócz różańca to nie kojarzę ichniejszej symboliki. Jakieś pomysły, domysły?
Nasum pisze:sztandar z Lwem przypominającym czeskie godło, ewentualnie herb rycerski ( chyba sam sobie wyjasniłem, ale może ma ktoś jakiś inny pomysł? )
to nie lew, a gryf. generalnie to krucjata -> krzyzowcy -> gryf. tasiemki (czy predzej szarfy) to raczej po prostu fragment ich oficjalnego stroju i nie wiem czy do czegos nawiazuja.
HSVV pisze:borze, co za kuriozum, niedorozwinięte przychlasty z osiedli dla intelektualnych impotentów mówią ci jak żyć, prowadź mnie wodzu ku wolności 'iks de'
Dziecinny jest ktoś, kto tak myśli, dalej szukaj nie wiadomo czego
Triceratops pisze:Talent to mało powiedziane, któż skusiłby się na spieranie batalii z własnym arcydziełem?
Z arcydziełem które 25 lat temu zapoczątkowało ono wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata...... ?
HSVV pisze:borze, co za kuriozum, niedorozwinięte przychlasty z osiedli dla intelektualnych impotentów mówią ci jak żyć, prowadź mnie wodzu ku wolności 'iks de'
jakoś nie wyłapałem zeby mówili jak żyć, spłycasz fircyku, ty zapewne słuchasz tvn, zresztą sam jesteś jak justyna pochanke
Przestałem rozumieć ludzi którzy np od ósmej do czwartej siedzą w biurach na swoich stale poszerzających się tyłkach, imając się tym syfem ,żeby system mógł nadal sie kręcić. Mam na myśli wszystkie nudne prace przy taśmociągu systemu dla całej masy ludzi oraz inne monotonne prace polegające na dopilnowaniu, aby każda osoba otrzymała mały woreczek "biletów i bilonów" na koniec kolejnego żałosnego miesiąca. 97% ludzi to chodzące zwłoki z całym bagażem przeszłości, brzydcy i przesądni. Jak to sie dzieje że w dzisiejszym cywilizowanym świecie mimo największego dostatku rzeczy takie jak przestępczość, samobójstwa i kuracje antydepresantami monstrualnie przybierają na intensywności?
Fanatyk pisze:Przestałem rozumieć ludzi którzy np od ósmej do czwartej siedzą w biurach na swoich stale poszerzających się tyłkach, imając się tym syfem ,żeby system mógł nadal sie kręcić. Mam na myśli wszystkie nudne prace przy taśmociągu systemu dla całej masy ludzi oraz inne monotonne prace polegające na dopilnowaniu, aby każda osoba otrzymała mały woreczek "biletów i bilonów" na koniec kolejnego żałosnego miesiąca. 97% ludzi to chodzące zwłoki z całym bagażem przeszłości, brzydcy i przesądni. Jak to sie dzieje że w dzisiejszym cywilizowanym świecie mimo największego dostatku rzeczy takie jak przestępczość, samobójstwa i kuracje antydepresantami monstrualnie przybierają na intensywności?
Fanatyk pisze:Przestałem rozumieć ludzi którzy np od ósmej do czwartej siedzą w biurach na swoich stale poszerzających się tyłkach, imając się tym syfem ,żeby system mógł nadal sie kręcić. Mam na myśli wszystkie nudne prace przy taśmociągu systemu dla całej masy ludzi oraz inne monotonne prace polegające na dopilnowaniu, aby każda osoba otrzymała mały woreczek "biletów i bilonów" na koniec kolejnego żałosnego miesiąc.
Kolega jest zwolennikiem handlu wymiennego? Nie wiem czym się zajmujesz, ale wymień się dzisiaj na jakieś piwko. Pogoda jest iście barowa. Dziabnij sobie na rozluźnienie. Nie ma sensu się tak spinać. Jutro może nas nie być.
Nazywasz mnie zjebanym pojebem tylko po to, aby wmówić sobie, że z tobą jest wszystko w porządku.
Pewnie wierzysz w religie, ustroje, przywódców i idee poprawności politycznej. Chory psychicznie obywatelu
Nazywasz mnie zjebanym pojebem tylko po to, aby wmówić sobie, że z tobą jest wszystko w porządku.
Pewnie wierzysz w religie, ustroje, przywódców i idee poprawności politycznej. Chory psychicznie obywatelu
Ale wielkie pudło, muminku. Nie trafiłeś kurwa z niczym.