nasze fiksacje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: nasze fiksacje
Od kilku lat używam do golenia żyletek plus pędzel i krem z tubki, nie do podjebania sprzęt.
Jebać żuli.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
No, żesz kurwa ciepła woda , pędzel, krem/mydło, to podstawa do golenia czegokolwiek. Plus instrument do golenia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Możesz również zafundować sobie golarkę elektryczną.
W sumie wybór jest spory, od różnego rodzaju "jednorazówek" przez maszynki Gillette, Wilkinson, Big po klasyki na żyletkę wymienną lub nawet brzytwy. Kremy, pianki, mydła i inne dodatki. Innymi słowy, możliwości jest sporo.
W sumie wybór jest spory, od różnego rodzaju "jednorazówek" przez maszynki Gillette, Wilkinson, Big po klasyki na żyletkę wymienną lub nawet brzytwy. Kremy, pianki, mydła i inne dodatki. Innymi słowy, możliwości jest sporo.
Jebać żuli.
- TheDude
Golenie paszczy zawsze po kąpieli/prysznicu !! :)
- maciek z klanu
Myślisz że lucek czego używa? Tak hipotetyczniewolff pisze:Od kilku lat używam do golenia żyletek plus pędzel i krem z tubki, nie do podjebania sprzęt.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- TheDude
Pitasze i jajcy to warto mieć ostrzyżone lub ogolone, bo jak z dobrą dziewoją się majty ściąga i kobita ma pipe ładną i gładką to siara jak chłop ma zagajnik i krzaki w kroku.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
w tej kluczowej sprawie dla każdego dorosłego męcizny jesteśmy zgodni.
zostaje jeszcze kwestia pach i Rovaniemi< tu spodziewam się większej polaryzacji, gróźb i mowy nienawiści.
zostaje jeszcze kwestia pach i Rovaniemi< tu spodziewam się większej polaryzacji, gróźb i mowy nienawiści.
Poro
- Hatefire
Pachy też golę. Jeśli chodzi o rów to bez przesady. Nie jestem ani tak przystojny ani tak bogaty, żeby jakaś chętna się znalazła na robienie rimmingu. Niemniej przestrzeń pomiędzy jajkami a okiem saurona też przy okazji jest karczowana.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
golcie co chcecie - najwazniejsze, ze waszym chlopakom sie podoba :)
Guilty of being right
- Hatefire
Spoko rozumiem że w tej waszej krakowskiej nędzy galicyjskiej pewne rzeczy się jeszcze nie przyjęły. Moda na zawszone kudły nadal się trzyma ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
jesteś b. niegrzeczny.uglak pisze:golcie co chcecie - najwazniejsze, ze waszym chlopakom sie podoba :)
Poro
Wpadniesz ogolić mi plecy?Hatefire pisze:Spoko rozumiem że w tej waszej krakowskiej nędzy galicyjskiej pewne rzeczy się jeszcze nie przyjęły. Moda na zawszone kudły nadal się trzyma ;-)
-
- w mackach Zła
OKO SAURONA :-)))D
JA pierdole :-)
Pod celą byłby porzytek
JA pierdole :-)
Pod celą byłby porzytek
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dobry to tedy czas by wypierdolić klamoty na złom, przywdziać sfatygowany dres i rozpocząć żywot klasycznego żura spod biedry. Rozprawiać na temat egzystencji, obserwować sąsiadów i polewać zacne wina za 5 zeta do plastików. Proste, bezstresowe życie na bicie, joł, joł, elo.
Chyba za dużo filmów z rzeźni, targów zwierzem i innymi "ciekawostkami" aplikowanymi przez ludzkie kurwy bezbronnym istotom.
Różal prawie całkowicie wycofał się z konsumowania mięcha a chłop jak dąb nadal. Na chwilę obecną, badam, czytam, wałkuję tematykę.
Chyba za dużo filmów z rzeźni, targów zwierzem i innymi "ciekawostkami" aplikowanymi przez ludzkie kurwy bezbronnym istotom.
Różal prawie całkowicie wycofał się z konsumowania mięcha a chłop jak dąb nadal. Na chwilę obecną, badam, czytam, wałkuję tematykę.
Jebać żuli.
- Triceratops
No spoko, mam nadzieje, ze "prawie" nie przejdzie we "wcale". Choc sa miesiace, ze nie jem miesa, bo jade na jajcach i nabiale. Ale ogolnie nie warto, wojownik od zawsze mial racje miesa, nie bez powodu. No chyba, ze sie chce wyjebac kase na suple.
Mozna brac mieso ze sprawdzonych zrodel, i faktycznie po tych chujowych aferach odechciewa sie. Widzialem na wlasne oczy jak rolnik chcial sprzedac chora krowe za pol ceny a inny padla za 3 stowki z tylu rampy. No bo w bakutilu trzeba zaplacic jeszcze za utylizacje truchla a tak jeszcze pare stowek wleci.
Mozna brac mieso ze sprawdzonych zrodel, i faktycznie po tych chujowych aferach odechciewa sie. Widzialem na wlasne oczy jak rolnik chcial sprzedac chora krowe za pol ceny a inny padla za 3 stowki z tylu rampy. No bo w bakutilu trzeba zaplacic jeszcze za utylizacje truchla a tak jeszcze pare stowek wleci.
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Mnie szkoda zwierząt, pańszczyźniane chamy traktują je jak przedmioty. Mamy XXI wiek a taka wiejska kurew nie zdaje sobie nadal sprawy, że zwierzęta czują , myślą i cierpią. Mam na uwadze spadki formy ale chuj z tym w sumie, coś za coś.
Jebać żuli.
- maciek z klanu
Zglasniam muzykę zawsze na nieparzyste wartosci
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo