Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
W UK wbijasz swoje dane online, piszesz, że masz jeden z objawów, wybierasz termin i podjeżdżasz, podają Ci waciki i torby, przez telefon Ci tlumaczą co i jak masz zrobić. Znowu uchylasz szybę, oddajesz próbkę. Wynik najpóźniej dnia następnego. Bezpłatnie. Można?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czyli ze swojego bunkra nie mogę wysłać ewentualnego kowidka jak kiedyś gówno. nie mogę nawet zarazić kuriera. mogę natomiast zarazić wszystkich w kolejce. genialne rozwiązanie. a później robią OOOOOO, i mówią do siebie te ministry, patrz Mati jak rooooośnie i rooośnie ....
a o pakiet się pytałem. ci akurat co mnie pakietują nie chcą też abym nic im wysyłał. eh
a o pakiet się pytałem. ci akurat co mnie pakietują nie chcą też abym nic im wysyłał. eh
Ostatnio zmieniony 16-10-2020, 20:11 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
no takie rzeczy

a piszą na forum, że zachodu już nie ma.
lys på slutten av lys
- Ascetic
hehe. też czekam na odpór klasowego, sorry forumowego, piewcy rychłego upadku zachodu535 pisze: ↑16-10-2020, 20:17Nie wierzę. Zjednoczonego Królestwa już nie ma, podobnie jak Szwecji. Nasz pan premier spalił wszystkie nyski i czołgi układu warszawskiego, wygrał ze zarazą, młócił cepem zboże...
lys på slutten av lys
- Ascetic
dawno mnie tak nic nie podkurwiło jak to "orzeczenie" pseudo "trybunału".
lys på slutten av lys
- nicram
Mnie też. Aż zasnąć nie mogłem. Bez żadnego trybu (bo przecież jakby czekało na swoją kolej to tak za 5 lat może by zostało orzeknięte), w środku pandemii, żeby trochę odwrócić uwagę od zjebania służby zdrowia i aby uniemożliwić protesty. Ograniczenie wolności, wystawienie multum ludzi na niewyobrażalne cierpienie. Mają rozmach pisowsko-konfederacko-kukizowskie skurwysyny.
all the monsters will break your heart
- Ascetic
skurwysynynicram pisze: ↑23-10-2020, 08:25Mnie też. Aż zasnąć nie mogłem. Bez żadnego trybu (bo przecież jakby czekało na swoją kolej to tak za 5 lat może by zostało orzeknięte), w środku pandemii, żeby trochę odwrócić uwagę od zjebania służby zdrowia i aby uniemożliwić protesty. Ograniczenie wolności, wystawienie multum ludzi na niewyobrażalne cierpienie. Mają rozmach pisowsko-konfederacko-kukizowskie skurwysyny.
lys på slutten av lys
- Ascetic
powiem Tobie Marcin, że sam siebie teraz zszokuję. jak w czasie pandemii tchórzliwie przepychają to czego nie byli w stanie zrobić w "normalnym czasie" i stosują takie skurwysyńskie i tchórzliwe właśnie metody, to to samo powinno być po drugiej stronie. wczoraj byłem oburzony tym pomysłem, ale teraz składam się ku temu. kobiety ze służby zdrowia powinny zastrajkować. jak są ważniejsze sprawy niż pandemia, jak forsujemy siłowo swoją ideologię - to proszę. macie.Ascetic pisze: ↑23-10-2020, 08:26skurwysynynicram pisze: ↑23-10-2020, 08:25Mnie też. Aż zasnąć nie mogłem. Bez żadnego trybu (bo przecież jakby czekało na swoją kolej to tak za 5 lat może by zostało orzeknięte), w środku pandemii, żeby trochę odwrócić uwagę od zjebania służby zdrowia i aby uniemożliwić protesty. Ograniczenie wolności, wystawienie multum ludzi na niewyobrażalne cierpienie. Mają rozmach pisowsko-konfederacko-kukizowskie skurwysyny.
zero tolerancji. zero moralności. jak walisz z bańki to się nie dziw, że dostajesz z łokcia w potylicę.
lys på slutten av lys
- nicram
I w sumie to byłby dobry pomysł. Jak wojna, to na całego.Ascetic pisze: ↑23-10-2020, 08:31
powiem Tobie Marcin, że sam siebie teraz zszokuję. jak w czasie pandemii tchórzliwie przepychają to czego nie byli w stanie zrobić w "normalnym czasie" i stosują takie skurwysyńskie i tchórzliwe właśnie metody, to to samo powinno być po drugiej stronie. wczoraj byłem oburzony tym pomysłem, ale teraz składam się ku temu. kobiety ze służby zdrowia powinny zastrajkować. jak są ważniejsze sprawy niż pandemia, jak forsujemy siłowo swoją ideologię - to proszę. macie.
zero tolerancji. zero moralności. jak walisz z bańki to się nie dziw, że dostajesz z łokcia w potylicę.
all the monsters will break your heart
Widzę ,że nie tylko Łukasz pisarz zaczyna otwierać oczy. Jak to mówią. Lepiej późno , niż wcale.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Po słowach Sasina powinna stanąć służba zdrowia ale nie stanęła bo ci ludzie są przyzwoici i na tym PiS korzysta. Oni muszą się zacząć się bać. Trzeba było wyjebać próbki Kaczyńskiego do kosza, niech się martwią, niech się boją.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
- w mackach Zła
Kurwy z BNP Paribas dwukrotnie w tym tygodniu zablokowały mi kartę kredytową z tytułu rzekomych zaległości w BIK.
W poniedziałek zablokowali po raz pierwszy i po mojej interwencji w dziale windykacji, który nie widział żadnych zaległości, we wtorek karta była odblokowana.
Niestety w środę znowu mi chuje zablokowali kartę wskazując ten sam powód, czyli zaległości w BIK.
Zadzwoniłem już ostro wkurwiony, gość obiecał po wyjaśnieniu oddzwonić następnego dnia. Oczywiście kutas nie zadzwonił.
Sam zadzwoniłem, znowu zjebałem i dziś widzę, że mam kartę odblokowaną.
Nikt nie był w stanie mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje, nie mam żadnych zobowiązań poza BNP, a te reguluję terminowo.
Ręce opadają... Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi....
W poniedziałek zablokowali po raz pierwszy i po mojej interwencji w dziale windykacji, który nie widział żadnych zaległości, we wtorek karta była odblokowana.
Niestety w środę znowu mi chuje zablokowali kartę wskazując ten sam powód, czyli zaległości w BIK.
Zadzwoniłem już ostro wkurwiony, gość obiecał po wyjaśnieniu oddzwonić następnego dnia. Oczywiście kutas nie zadzwonił.
Nikt nie był w stanie mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje, nie mam żadnych zobowiązań poza BNP, a te reguluję terminowo.
-
- postuje jak opętany!
Biedronki, które wpierdalają się dosłownie wszędzie do domu. Nie można okna otworzyć a po otwarciu na chwilkę drzwi wejściowych czy garażu jest czarno-czerwono.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
W cywilizowanym kraju to normalna sprawa. Polska to coraz bardziej zaścianek Europy. Lud ciemny, władza którą sami wybrali rucha wszystkich w kakę na wszystkie możliwe sposoby. Zazdroszczę tym ludziom w krajach gdzie władza pomaga obywatelom i nie utrudnia podstawowych kwestii.
Natychmiast zmień bank. Nikt nikomu łaski nie robi. Niech się pierdolą na ryj.Elhaz_77 pisze: ↑23-10-2020, 13:08Kurwy z BNP Paribas dwukrotnie w tym tygodniu zablokowały mi kartę kredytową z tytułu rzekomych zaległości w BIK.
- dzik
- zahartowany metalizator
- Nerwowy
Najpierw chiński wirus, teraz plaga biedronek, już po nas 

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Lukass
^ U mnie od wczoraj. Już się kilka wjebało i się gdzieś zamelinowały. Ale znajdę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
I to jest psze Pana najsłuszniejsza koncepcja. To samo tyczy się; ubezpieczalini, operatorów tel. i innych hoojuf moojuf.535 pisze: ↑23-10-2020, 13:35Natychmiast zmień bank. Nikt nikomu łaski nie robi. Niech się pierdolą na ryj.Elhaz_77 pisze: ↑23-10-2020, 13:08Kurwy z BNP Paribas dwukrotnie w tym tygodniu zablokowały mi kartę kredytową z tytułu rzekomych zaległości w BIK.