Ciekawostki

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

Re: Ciekawostki

16-04-2019, 21:37

jesli bedzie ktos winny umyslnego podlozenia ognia to beda to zlote kamizelki - przeciez le milosciwie panujacy dal juz to do zrozumienia ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Medard

16-04-2019, 21:41

uglak pisze:jesli bedzie ktos winny umyslnego podlozenia ognia to beda to zlote kamizelki - przeciez le milosciwie panujacy dal juz to do zrozumienia ;-)

Każdy Polak wie, że to zrobili ludzie Putina.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Hatefire

16-04-2019, 21:56

Panowie nie bądźmy jak komisja smoleńska i nie odlatujmy. Generalnie rozsądek nakazuje przyjąć, dopóki brak szczegółów, najprostsze wyjaśnienie. Budynki czasem płoną, w tym zabytki. Zresztą w Polsce też mieliśmy pożary obiektów sakralnych. Jak to zwykle w takich sytuacjach, ktoś coś zaniedbał, olał procedury i nieszczęście gotowe.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

16-04-2019, 21:59

byrgh pisze:Nie mieszałbym politycznego pierdololo z intelektualnością.

Zauważyłem, że dziś gdy ktoś ma coś do "zaprezentowania", to jest to polityka i nic ponadto. Łatwo też z tej płaszczyzny sprowadzić do parteru każdego, kto ma "węższe" horyzonty od oponenta.

Ot, taka nowa moda. A niektórym nawet we łbie się nie mieści, że ktoś zwyczajnie może mieć w to wyjebane i być apolityczny.
Mieszałbym każdą publiczną wypowiedź z intelektem (lub jego brakiem) osobnika wypowiadającego się. Osoba inteligentna najpierw pomyśli, później opublikuje. Osoba durna po prostu opublikuje. Nie dotyczy to zresztą tylko bełkotu politycznego, także w temacie tego nieszczęsnego pożaru.
byrgh pisze:Nie burz im ich sfery komfortu, niech myślą, że dostaną info z pierwszej ręki :)
A tu mnie kolega zawiódł. Jakie to proste i przewidywalne :) Widziałem pożar Kościoła św. Katarzyny w Gdańsku na żywo i wiem, jak niewiele czasu zabrało pożarcie praktycznie całego dachu. Jestem w stanie przyjąć (choć nie jako pewnik), że w grę może wchodzić zwykła, głupia nieuwaga - dokładnie tak, jak było w Gdańsku. Oczywiście możemy już teraz przyjąć, że jakiś Mohamed wspiął się na ten pierdolony dach tylko po to, żeby go podpalić. Ale jakoś tego nie widzę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

16-04-2019, 22:07

Medard pisze:Jeżeli są winni myslimy albo lewacy, to nie wyjdzie takie info do publicznej wiadomości.
Dobra, czyli już wiadomo: jak nie będzie żadnego info, że to ONI, to znaczy, że to ONI.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
535

16-04-2019, 22:44

Ta. Mohamed. Raczej Waldziu z klubowym w zębach lub Józek z rozpędzoną sypiącą iskrami gumówką. Najlepsze jest to że te dziennikatskie ścierwa siedzące plebankowi głęboko w odbycie już otwarcie mówią o znaku od pana boga. Tylko czekać aż tępy rozmodlony lud podchwyci melodię.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

16-04-2019, 22:55

wczoraj w TVP info, podczas transmisji online wydarzeń z Paryżewa, łączyli się co chwila do wypowiedzi na żywo. Tam , swoje opinie
wyrażali rezydujący we Francji/Paryżu, Polscy historycy sztuki , profesorowie etc. Jeden głos mnie rozjebał, cytując: " już od kilku dni,
w Paryżu, czuć było atomsferę zagrożenia, że coś się wydarzy, niektórzy odradzali zwiedzanie w tym czasie katedry....". Nakręcanie teorii spiskowej, przez ten kanał, przekracza wszelkie granice rozsądku....
Awatar użytkownika
maciek z klanu

16-04-2019, 22:56

535 pisze:Ta. Mohamed. Raczej Waldziu z klubowym w zębach lub Józek z rozpędzoną sypiącą iskrami gumówką. Najlepsze jest to że te dziennikatskie ścierwa siedzące plebankowi głęboko w odbycie już otwarcie mówią o znaku od pana boga. Tylko czekać aż tępy rozmodlony lud podchwyci melodię.
Pierwszy raz tępe myślenie Polaków zaczyna mnie przerażać, mamy XXI wiek a niektórzy są mentalnie w średniowieczu. Kurwa to jest aż niepojęte. Do tego te njusy że huj tam że spaliła się świetną budowla, ale na szczęście relikwie JP2 ktoś uratował. Kurwa ludzie ogarnięcie się.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
535

16-04-2019, 23:09

Ja słyszałem w polskim radiu 24 że ten pożar to znak, bo wielki tydzień...ale że to temat ma długą rozmowę. Czyli klasyczne pierdolenie i manipulacja. Strzelałbym do tego spranego przez sukienkowych bydła. Dodatkowo padło jeszcze, że do nauczania powinien zostać dopuszczony kościół , bo czasy się szybko zmieniają , a nauczyciele za tymi zmianami nie nadążają i dzieci wychodzą ze szkoły głupie. Krótko mówiąc walka o dusze i elektorat trwa w najlepsze.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

16-04-2019, 23:17

Zemkiewicz / Ogórek w dzisiejszym wydaniu W TYLE WIZJI, przytaczali wypowiedzi, z francuskich mediów, że trwa ustalanie tożsamości
osób modlących się na ulicy. Będzie paragraf, za propagowanie treści religijnych, w miejscu publicznym. Sa protesty środowisk muzułmańskich, których te modlitwy, przed palącą się katedrą obrażają. Oni robić tego nie mogą, więc chcą równouprawnienia i w tej
kwestii...
Awatar użytkownika
Hatefire

16-04-2019, 23:19

535 pisze:Ja słyszałem w polskim radiu 24 że ten pożar to znak, bo wielki tydzień...ale że to temat ma długą rozmowę. Czyli klasyczne pierdolenie i manipulacja. Strzelałbym do tego spranego przez sukienkowych bydła. Dodatkowo padło jeszcze, że do nauczania powinien zostać dopuszczony kościół , bo czasy się szybko zmieniają , a nauczyciele za tymi zmianami nie nadążają i dzieci wychodzą ze szkoły głupie. Krótko mówiąc walka o dusze i elektorat trwa w najlepsze.
Słuszna postawa szkolnictwo zostawić Jezuitom i parafrazując klasyka do policji politycznej czy jak tamta kurwa będzie się nazywać też Jezuitów zatrudnić.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

17-04-2019, 17:06

535 pisze: Strzelałbym do tego spranego przez sukienkowych bydła.
Czyli do połowy tego zacnego forume :)
dobry kościół to kościół spalony
byrgh
zahartowany metalizator

17-04-2019, 20:29

I to równo pod sufitem ma pajac, który stwierdza, że strzelałby do ludzi :)
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

17-04-2019, 20:47

535 pisze:Ja słyszałem w polskim radiu 24 że ten pożar to znak, bo wielki tydzień...ale że to temat ma długą rozmowę. (...)
nie zdziwię się jak za jakiś czas ktoś wyciągnie z rękawa Nostradamusa i będzie wszystkim wmawiał że ten pożar chłopina przepowiedział kilka wieków temu.
tym bardziej że w tym samym czasie płonął tez jakiś meczet w Jerozolimie

znaki, panie, znaki....
byrgh
zahartowany metalizator

17-04-2019, 20:49

Nie "jakiś", tylko wspaniały Al-Aksa :(
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

17-04-2019, 20:51

podobno "jakis" bo tylko przylegający do Al-Aksy
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/201 ... otre-dame/

ale ja tam nie wiem komu wierzyć, nie widziałem na własne oczy, nie było mnie tam
mothra
postuje jak opętany!

17-04-2019, 22:38

Obrazek
" onclick="window.open(this.href);return false;

kyrie eleison
535

17-04-2019, 22:42

byrgh pisze:I to równo pod sufitem ma pajac, który stwierdza, że strzelałby do ludzi :)
Ty się lepiej zajmij sufitem w swoim pierdolniku milicyjny szrocie.
byrgh
zahartowany metalizator

17-04-2019, 22:45

535 pisze:
byrgh pisze:I to równo pod sufitem ma pajac, który stwierdza, że strzelałby do ludzi :)
Ty się lepiej zajmij sufitem w swoim pierdolniku milicyjny szrocie.
Obrazek
Awatar użytkownika
uglak

17-04-2019, 22:47

mothra pisze:Obrazek
" onclick="window.open(this.href);return false;

kyrie eleison
solidny kandydat - nie jest zwienczona krzyzem, wiec nie obrazi nowych Francuzow ;-)
Guilty of being right
ODPOWIEDZ