Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ciekawostki
jesli bedzie ktos winny umyslnego podlozenia ognia to beda to zlote kamizelki - przeciez le milosciwie panujacy dal juz to do zrozumienia ;-)
Guilty of being right
- Medard
uglak pisze:jesli bedzie ktos winny umyslnego podlozenia ognia to beda to zlote kamizelki - przeciez le milosciwie panujacy dal juz to do zrozumienia ;-)
Każdy Polak wie, że to zrobili ludzie Putina.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
Panowie nie bądźmy jak komisja smoleńska i nie odlatujmy. Generalnie rozsądek nakazuje przyjąć, dopóki brak szczegółów, najprostsze wyjaśnienie. Budynki czasem płoną, w tym zabytki. Zresztą w Polsce też mieliśmy pożary obiektów sakralnych. Jak to zwykle w takich sytuacjach, ktoś coś zaniedbał, olał procedury i nieszczęście gotowe.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lukass
- zahartowany metalizator
Mieszałbym każdą publiczną wypowiedź z intelektem (lub jego brakiem) osobnika wypowiadającego się. Osoba inteligentna najpierw pomyśli, później opublikuje. Osoba durna po prostu opublikuje. Nie dotyczy to zresztą tylko bełkotu politycznego, także w temacie tego nieszczęsnego pożaru.byrgh pisze:Nie mieszałbym politycznego pierdololo z intelektualnością.
Zauważyłem, że dziś gdy ktoś ma coś do "zaprezentowania", to jest to polityka i nic ponadto. Łatwo też z tej płaszczyzny sprowadzić do parteru każdego, kto ma "węższe" horyzonty od oponenta.
Ot, taka nowa moda. A niektórym nawet we łbie się nie mieści, że ktoś zwyczajnie może mieć w to wyjebane i być apolityczny.
A tu mnie kolega zawiódł. Jakie to proste i przewidywalne :) Widziałem pożar Kościoła św. Katarzyny w Gdańsku na żywo i wiem, jak niewiele czasu zabrało pożarcie praktycznie całego dachu. Jestem w stanie przyjąć (choć nie jako pewnik), że w grę może wchodzić zwykła, głupia nieuwaga - dokładnie tak, jak było w Gdańsku. Oczywiście możemy już teraz przyjąć, że jakiś Mohamed wspiął się na ten pierdolony dach tylko po to, żeby go podpalić. Ale jakoś tego nie widzę.byrgh pisze:Nie burz im ich sfery komfortu, niech myślą, że dostaną info z pierwszej ręki :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- WaszJudasz
Dobra, czyli już wiadomo: jak nie będzie żadnego info, że to ONI, to znaczy, że to ONI.Medard pisze:Jeżeli są winni myslimy albo lewacy, to nie wyjdzie takie info do publicznej wiadomości.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Ta. Mohamed. Raczej Waldziu z klubowym w zębach lub Józek z rozpędzoną sypiącą iskrami gumówką. Najlepsze jest to że te dziennikatskie ścierwa siedzące plebankowi głęboko w odbycie już otwarcie mówią o znaku od pana boga. Tylko czekać aż tępy rozmodlony lud podchwyci melodię.
- SODOMOUSE
wczoraj w TVP info, podczas transmisji online wydarzeń z Paryżewa, łączyli się co chwila do wypowiedzi na żywo. Tam , swoje opinie
wyrażali rezydujący we Francji/Paryżu, Polscy historycy sztuki , profesorowie etc. Jeden głos mnie rozjebał, cytując: " już od kilku dni,
w Paryżu, czuć było atomsferę zagrożenia, że coś się wydarzy, niektórzy odradzali zwiedzanie w tym czasie katedry....". Nakręcanie teorii spiskowej, przez ten kanał, przekracza wszelkie granice rozsądku....
wyrażali rezydujący we Francji/Paryżu, Polscy historycy sztuki , profesorowie etc. Jeden głos mnie rozjebał, cytując: " już od kilku dni,
w Paryżu, czuć było atomsferę zagrożenia, że coś się wydarzy, niektórzy odradzali zwiedzanie w tym czasie katedry....". Nakręcanie teorii spiskowej, przez ten kanał, przekracza wszelkie granice rozsądku....
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- maciek z klanu
Pierwszy raz tępe myślenie Polaków zaczyna mnie przerażać, mamy XXI wiek a niektórzy są mentalnie w średniowieczu. Kurwa to jest aż niepojęte. Do tego te njusy że huj tam że spaliła się świetną budowla, ale na szczęście relikwie JP2 ktoś uratował. Kurwa ludzie ogarnięcie się.535 pisze:Ta. Mohamed. Raczej Waldziu z klubowym w zębach lub Józek z rozpędzoną sypiącą iskrami gumówką. Najlepsze jest to że te dziennikatskie ścierwa siedzące plebankowi głęboko w odbycie już otwarcie mówią o znaku od pana boga. Tylko czekać aż tępy rozmodlony lud podchwyci melodię.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Ja słyszałem w polskim radiu 24 że ten pożar to znak, bo wielki tydzień...ale że to temat ma długą rozmowę. Czyli klasyczne pierdolenie i manipulacja. Strzelałbym do tego spranego przez sukienkowych bydła. Dodatkowo padło jeszcze, że do nauczania powinien zostać dopuszczony kościół , bo czasy się szybko zmieniają , a nauczyciele za tymi zmianami nie nadążają i dzieci wychodzą ze szkoły głupie. Krótko mówiąc walka o dusze i elektorat trwa w najlepsze.
- SODOMOUSE
Zemkiewicz / Ogórek w dzisiejszym wydaniu W TYLE WIZJI, przytaczali wypowiedzi, z francuskich mediów, że trwa ustalanie tożsamości
osób modlących się na ulicy. Będzie paragraf, za propagowanie treści religijnych, w miejscu publicznym. Sa protesty środowisk muzułmańskich, których te modlitwy, przed palącą się katedrą obrażają. Oni robić tego nie mogą, więc chcą równouprawnienia i w tej
kwestii...
osób modlących się na ulicy. Będzie paragraf, za propagowanie treści religijnych, w miejscu publicznym. Sa protesty środowisk muzułmańskich, których te modlitwy, przed palącą się katedrą obrażają. Oni robić tego nie mogą, więc chcą równouprawnienia i w tej
kwestii...
NYCHTS
- Hatefire
Słuszna postawa szkolnictwo zostawić Jezuitom i parafrazując klasyka do policji politycznej czy jak tamta kurwa będzie się nazywać też Jezuitów zatrudnić.535 pisze:Ja słyszałem w polskim radiu 24 że ten pożar to znak, bo wielki tydzień...ale że to temat ma długą rozmowę. Czyli klasyczne pierdolenie i manipulacja. Strzelałbym do tego spranego przez sukienkowych bydła. Dodatkowo padło jeszcze, że do nauczania powinien zostać dopuszczony kościół , bo czasy się szybko zmieniają , a nauczyciele za tymi zmianami nie nadążają i dzieci wychodzą ze szkoły głupie. Krótko mówiąc walka o dusze i elektorat trwa w najlepsze.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- dzik
Czyli do połowy tego zacnego forume :)535 pisze: Strzelałbym do tego spranego przez sukienkowych bydła.
dobry kościół to kościół spalony
-
I to równo pod sufitem ma pajac, który stwierdza, że strzelałby do ludzi :)
- Stoigniew
nie zdziwię się jak za jakiś czas ktoś wyciągnie z rękawa Nostradamusa i będzie wszystkim wmawiał że ten pożar chłopina przepowiedział kilka wieków temu.535 pisze:Ja słyszałem w polskim radiu 24 że ten pożar to znak, bo wielki tydzień...ale że to temat ma długą rozmowę. (...)
tym bardziej że w tym samym czasie płonął tez jakiś meczet w Jerozolimie
znaki, panie, znaki....
-
Nie "jakiś", tylko wspaniały Al-Aksa :(
- Stoigniew
podobno "jakis" bo tylko przylegający do Al-Aksy
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/201 ... otre-dame/
ale ja tam nie wiem komu wierzyć, nie widziałem na własne oczy, nie było mnie tam
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/201 ... otre-dame/
ale ja tam nie wiem komu wierzyć, nie widziałem na własne oczy, nie było mnie tam
-
- postuje jak opętany!

" onclick="window.open(this.href);return false;
kyrie eleison
Ty się lepiej zajmij sufitem w swoim pierdolniku milicyjny szrocie.byrgh pisze:I to równo pod sufitem ma pajac, który stwierdza, że strzelałby do ludzi :)
-
535 pisze:Ty się lepiej zajmij sufitem w swoim pierdolniku milicyjny szrocie.byrgh pisze:I to równo pod sufitem ma pajac, który stwierdza, że strzelałby do ludzi :)

- uglak
solidny kandydat - nie jest zwienczona krzyzem, wiec nie obrazi nowych Francuzow ;-)mothra pisze:
" onclick="window.open(this.href);return false;
kyrie eleison
Guilty of being right