Co do planów, to chciałbym móc zaplanować wyjazd w góry - ostatnio taka wycieczka udała mi się w zeszłym wieku :D535 pisze:Wydawało mi się że jesteśmy w temacie o górach, a nie o urojeniach i lękach mieszkańców nizin. Tak więc panowie. Jakieś plany na ten rok?
GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GÓRY
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Przerażające. Mam rozumieć, że na urlopie też nie byłeś od kilkunastu lat?Sybir pisze:Co do planów, to chciałbym móc zaplanować wyjazd w góry - ostatnio taka wycieczka udała mi się w zeszłym wieku :D535 pisze:Wydawało mi się że jesteśmy w temacie o górach, a nie o urojeniach i lękach mieszkańców nizin. Tak więc panowie. Jakieś plany na ten rok?
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Jeśli dobrze liczę, to na urlopie - nie licząc zdrowotnego i jakichś "długich weekendów" - byłem jak dotąd trzykrotnie, za każdym razem nad Bałtykiem, toteż przyda mi się jakaś odmiana.535 pisze:Przerażające. Mam rozumieć, że na urlopie też nie byłeś od kilkunastu lat?Sybir pisze:Co do planów, to chciałbym móc zaplanować wyjazd w góry - ostatnio taka wycieczka udała mi się w zeszłym wieku :D535 pisze:Wydawało mi się że jesteśmy w temacie o górach, a nie o urojeniach i lękach mieszkańców nizin. Tak więc panowie. Jakieś plany na ten rok?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Gdyby przyjebał samolotem w brzozę miałyby na bank więcej, pech kurwa.Medard pisze:O kasę dla dzieci bym się nie martwił.
Pewnie zaraz będzie zbiórka dla rodziny tego alpinisty.
Dzieci będą dostawać co miesiąc 1500 (3x 500+) od naszego państwa
Jebać żuli.
Tak. Z pewnością. Wiem. To pułapka. Jaja sobie ze mnie robisz..Nie przyznawaj się do procederu, który uprawiasz. Najlepiej zawróć z tej drogi. Być może tatko popierdalający dziarsko na siedmiu tysiącach z obcą babeczką to kawał chuja egoisty, ale osobnik popularnie zwany ojcem, ograniczający się do przynoszenia wypłaty, nie jest wiele lepszy. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego w swoim wykonaniu, a krążyły plotki, że podobno nie mam życia, bo cały czas klepię na forum. Przez te wszystkie lata spędzone tutaj, byłem w tylu miejscach, że nie byłbym w stanie ich wszystkich wymienić. Nieważne. Zawróć póki czas. Wuj ci dobrze radzi.Sybir pisze:
Jeśli dobrze liczę, to na urlopie - nie licząc zdrowotnego i jakichś "długich weekendów" - byłem jak dotąd trzykrotnie, za każdym razem nad Bałtykiem, toteż przyda mi się jakaś odmiana.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak mnie zawsze zastanawiało czemu tacy prawi ludzie jak Ty lubią wchodzić innym do łóżka i zaglądać co tam robią. Albo nakazywać co im wolno a co nie. Każdy jest wolny i może dysponować swoim życiem tak jak chce. Czy śmierć Mackiewicza zrobiła Tobie krzywdę Pacjencie? Chyba raczej nie. Martwisz się o jego dzieci? Szczerze w to wątpię. Tak samo jak wątpię czy jesteś taką krystaliczną postacią żeby mówić innym co jest dobre a co złe i jak powinni żyć.Pacjent pisze:
U nas promowany jest kompletny brak odpowiedzialności, a gnój, który dąży tylko i wyłącznie do swojego szczęścia staje się wzorem. Przykład Kijowskiego, czy celebrytów, którzy ostentacyjnie zostawiają po kilkoro dzieci by w blasku fleszy ruchać jakieś plastikowe niunie to poważny wycinek tej rzeczywistości.
all the monsters will break your heart
O tym właśnie miałem pisać w kolejnym "wejściu". Namnożyło się nam tutaj krystalicznych, nieskazitelnych postaci, przy okazji tej górskiej awantury.nicram pisze: Tak samo jak wątpię czy jesteś taką krystaliczną postacią żeby mówić innym co jest dobre a co złe i jak powinni żyć.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
tacy duzi a tacy .... przecież wiadomą rzeczą, że Plastinko traktuje tą pisaninę jako pole do ostrzenia swojego intelektu i szkolenia się w ripostach. a młode delfiny łykają każdą prawdę płynącą ze złotych ust/ war tegoż.Karkasonne pisze:Chyba najciekawszy jest dla mnie w tym wszystkim Plastek, który na co dzień mówi że ma w dupie tonące dzieci, a teraz mówi o tym jak szkoda mu dzieci. Hardkor.
Plastinko. to tylko fun? co nie?
* wcale bym się nie zdziwił, gdyby nigdy "niedosłuchał" żadnej płyty green day. a za naszywkę offspring na plecaku to lał w pysk od małego ;_0 tak to widzę.
jak się Plastek wysrasz na koleżankę/ kolegę, czy kogo Ty tam posuwasz na randce - odnieś się proszę ;-)
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
wiemy, wiemy. jego dziewczyna dzielnie mu w tym towarzyszy. cokolwiek zjebana forma treningu "intelektualnego" czy też zwykłego trollingu ale co kto lubi. z tym, że kilku innych tutaj, zatroskanych moralizatorów, pisze już raczej na pełnej powadze.
- ozob
To jest wedlug mnie najgorszy type czlowieka. Do lasu i kula w leb.nicram pisze:Tak mnie zawsze zastanawiało czemu tacy prawi ludzie jak Ty lubią wchodzić innym do łóżka i zaglądać co tam robią. Albo nakazywać co im wolno a co nie. Każdy jest wolny i może dysponować swoim życiem tak jak chce. Czy śmierć Mackiewicza zrobiła Tobie krzywdę Pacjencie? Chyba raczej nie. Martwisz się o jego dzieci? Szczerze w to wątpię. Tak samo jak wątpię czy jesteś taką krystaliczną postacią żeby mówić innym co jest dobre a co złe i jak powinni żyć.Pacjent pisze:
U nas promowany jest kompletny brak odpowiedzialności, a gnój, który dąży tylko i wyłącznie do swojego szczęścia staje się wzorem. Przykład Kijowskiego, czy celebrytów, którzy ostentacyjnie zostawiają po kilkoro dzieci by w blasku fleszy ruchać jakieś plastikowe niunie to poważny wycinek tej rzeczywistości.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Krytykuję pewną postawę, która jest aspołeczna i nas wszystkich w państwie opiekuńczym sporo kosztuje. Szczerze mi szkoda jego dzieci. A Ty mnie nie krytykuj, chyba że jesteś krystaliczna postacią.nicram pisze:Tak mnie zawsze zastanawiało czemu tacy prawi ludzie jak Ty lubią wchodzić innym do łóżka i zaglądać co tam robią. Albo nakazywać co im wolno a co nie. Każdy jest wolny i może dysponować swoim życiem tak jak chce. Czy śmierć Mackiewicza zrobiła Tobie krzywdę Pacjencie? Chyba raczej nie. Martwisz się o jego dzieci? Szczerze w to wątpię. Tak samo jak wątpię czy jesteś taką krystaliczną postacią żeby mówić innym co jest dobre a co złe i jak powinni żyć.Pacjent pisze:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
nagrobek pisze:wiemy, wiemy. jego dziewczyna dzielnie mu w tym towarzyszy. cokolwiek zjebana forma treningu "intelektualnego" czy też zwykłego trollingu ale co kto lubi. z tym, że kilku innych tutaj, zatroskanych moralizatorów, pisze już raczej na pełnej powadze.
lepszy taki trolling niż sranie fejkniusami, zacietrzewienie polityczne, pylon w dupie po sam kołnierz, czy naprawianie świata z pozycji komputera ;-)
ale co tam kto lubi. JA na ten przykład lubię wąchać swoje skarpetki przed wrzuceniem do bębna. żona mówi, że to co najmniej* dziwne jest. a jak u Was?
ps. sorry zapomniałem się przelogować ;-)) (Sybir, nie grzmisz?))
uff zdążyłem zedytować. by byłby lincz. fak szit.
Ostatnio zmieniony 29-01-2018, 18:38 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
-
Facet pisze tu tyle lat, a większość luda wciąż ma problem z uświadomieniem sobie tej prostej prawdy :) Brak słów na tę intelektualną degenerację :)) A przez wzgląd na to, że niemal każdy temat w istocie dotyczy jego osoby (a niektórych lajf wyłącznie wyśledzania i wpierdalania mu w rzeczywistości), proponuję zmianę tytułu forum na Plastekful Analzine, czy co tam sobie wymyślicie :)))EatMyFuck pisze:tacy duzi a tacy .... przecież wiadomą rzeczą, że Plastinko traktuje tą pisaninę jako pole do ostrzenia swojego intelektu i szkolenia się w ripostach. a młode delfiny łykają każdą prawdę płynącą ze złotych ust/ war tegoż.Karkasonne pisze:Chyba najciekawszy jest dla mnie w tym wszystkim Plastek, który na co dzień mówi że ma w dupie tonące dzieci, a teraz mówi o tym jak szkoda mu dzieci. Hardkor.
Plastinko. to tylko fun? co nie?
* wcale bym się nie zdziwił, gdyby nigdy "niedosłuchał" żadnej płyty green day. a za naszywkę offspring na plecaku to lał w pysk od małego ;_0 tak to widzę.
jak się Plastek wysrasz na koleżankę/ kolegę, czy kogo Ty tam posuwasz na randce - odnieś się proszę ;-)
Być może część użytkowników nie załapała jego pank rockowego humoru natomiast większość bez trudu zauważyła, że tkwisz mu w dupie po uszy. To już jest naprawdę obrzydliwe.
edit
Dobra. Wypierdalać mi z tego tematu. Załóżcie sobie plastusiowy pamiętnik, albo pogrzeb piórkiem w kałamarzu i won.
edit
Dobra. Wypierdalać mi z tego tematu. Załóżcie sobie plastusiowy pamiętnik, albo pogrzeb piórkiem w kałamarzu i won.
Ostatnio zmieniony 29-01-2018, 18:43 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nie musisz gnoić gościa, który ma Cię w dupie. Nie gnoję każdego, kto mnie w życiu uraził, obraził, po prostu odwracam się do niego plecami i odchodzę :) Tak naprawdę, to nie wiadomo o co Ci chodzi w ogóle, ale to też jest jakby Twoja właściwość :) Ale kontynuując, mnie tam szczerze jebie, jak mnie widzi jakiś internetowy pijak w średnim wieku, więc baw się dalej moim kosztem :)
Ostatnio zmieniony 29-01-2018, 19:02 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- evildead
- weteran forumowych bitew
serdecznie polecam - co prawda tekst jest tak dobry że co chwile wywala serwer, ale warto poodświeżać
http://teklak.pl/2018/dlaczego-nie-byli-ubezpieczeni/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://teklak.pl/2018/dlaczego-nie-byli-ubezpieczeni/" onclick="window.open(this.href);return false;
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
-
Nie musisz gnoić gościa, który ma Cię w dupie. Nie gnoję każdego, kto mnie w życiu uraził, obraził, po prostu odwracam się do niego plecami i odchodzę :) Tak naprawdę, to nie wiadomo o co Ci chodzi w ogóle, ale to też jest jakby Twoja właściwość :) Ale kontynuując, mnie tam szczerze jebie, jak mnie widzi jakiś internetowy pijak w średnim wieku, więc baw się dalej moim kosztem (choć przypominam, że wypowiedziałem się tylko w temacie podwójnej moralności, nikomu tutaj nie ubliżając) :)535 pisze:Przybłąkałeś się i paskudzisz w temacie. Nie sądzę, byś z pozycji przyszłego klienta Mopsu, mógł kogokolwiek tutaj pouczać. Także zaprzestań swych działań i weź się do jakiejś uczciwej roboty. Stracony nigdy nie wróci czas, byrdziu drogi. Zapamiętaj sobie tę sentencję.