GÓRY

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: GÓRY

29-01-2018, 15:51

535 pisze:Wydawało mi się że jesteśmy w temacie o górach, a nie o urojeniach i lękach mieszkańców nizin. Tak więc panowie. Jakieś plany na ten rok?
Co do planów, to chciałbym móc zaplanować wyjazd w góry - ostatnio taka wycieczka udała mi się w zeszłym wieku :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
535

29-01-2018, 16:21

Sybir pisze:
535 pisze:Wydawało mi się że jesteśmy w temacie o górach, a nie o urojeniach i lękach mieszkańców nizin. Tak więc panowie. Jakieś plany na ten rok?
Co do planów, to chciałbym móc zaplanować wyjazd w góry - ostatnio taka wycieczka udała mi się w zeszłym wieku :D
Przerażające. Mam rozumieć, że na urlopie też nie byłeś od kilkunastu lat?
Awatar użytkownika
booshee
postuje jak opętany!

29-01-2018, 16:21

nie chce mi się już przyklejać/cytować : Plastek +czternaście trylionów
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

29-01-2018, 16:36

535 pisze:
Sybir pisze:
Przerażające. Mam rozumieć, że na urlopie też nie byłeś od kilkunastu lat?
Jeśli dobrze liczę, to na urlopie - nie licząc zdrowotnego i jakichś "długich weekendów" - byłem jak dotąd trzykrotnie, za każdym razem nad Bałtykiem, toteż przyda mi się jakaś odmiana.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

29-01-2018, 17:10

Medard pisze:O kasę dla dzieci bym się nie martwił.

Pewnie zaraz będzie zbiórka dla rodziny tego alpinisty.
Dzieci będą dostawać co miesiąc 1500 (3x 500+) od naszego państwa
Gdyby przyjebał samolotem w brzozę miałyby na bank więcej, pech kurwa.
Jebać żuli.
535

29-01-2018, 17:48

Sybir pisze:
Jeśli dobrze liczę, to na urlopie - nie licząc zdrowotnego i jakichś "długich weekendów" - byłem jak dotąd trzykrotnie, za każdym razem nad Bałtykiem, toteż przyda mi się jakaś odmiana.
Tak. Z pewnością. Wiem. To pułapka. Jaja sobie ze mnie robisz..Nie przyznawaj się do procederu, który uprawiasz. Najlepiej zawróć z tej drogi. Być może tatko popierdalający dziarsko na siedmiu tysiącach z obcą babeczką to kawał chuja egoisty, ale osobnik popularnie zwany ojcem, ograniczający się do przynoszenia wypłaty, nie jest wiele lepszy. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego w swoim wykonaniu, a krążyły plotki, że podobno nie mam życia, bo cały czas klepię na forum. Przez te wszystkie lata spędzone tutaj, byłem w tylu miejscach, że nie byłbym w stanie ich wszystkich wymienić. Nieważne. Zawróć póki czas. Wuj ci dobrze radzi.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-01-2018, 17:50

Pacjent pisze:
U nas promowany jest kompletny brak odpowiedzialności, a gnój, który dąży tylko i wyłącznie do swojego szczęścia staje się wzorem. Przykład Kijowskiego, czy celebrytów, którzy ostentacyjnie zostawiają po kilkoro dzieci by w blasku fleszy ruchać jakieś plastikowe niunie to poważny wycinek tej rzeczywistości.
Tak mnie zawsze zastanawiało czemu tacy prawi ludzie jak Ty lubią wchodzić innym do łóżka i zaglądać co tam robią. Albo nakazywać co im wolno a co nie. Każdy jest wolny i może dysponować swoim życiem tak jak chce. Czy śmierć Mackiewicza zrobiła Tobie krzywdę Pacjencie? Chyba raczej nie. Martwisz się o jego dzieci? Szczerze w to wątpię. Tak samo jak wątpię czy jesteś taką krystaliczną postacią żeby mówić innym co jest dobre a co złe i jak powinni żyć.
all the monsters will break your heart
535

29-01-2018, 17:55

nicram pisze: Tak samo jak wątpię czy jesteś taką krystaliczną postacią żeby mówić innym co jest dobre a co złe i jak powinni żyć.
O tym właśnie miałem pisać w kolejnym "wejściu". Namnożyło się nam tutaj krystalicznych, nieskazitelnych postaci, przy okazji tej górskiej awantury.
Karkasonne

29-01-2018, 18:00

Chyba najciekawszy jest dla mnie w tym wszystkim Plastek, który na co dzień mówi że ma w dupie tonące dzieci, a teraz mówi o tym jak szkoda mu dzieci. Hardkor.
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

29-01-2018, 18:07

Karkasonne pisze:Chyba najciekawszy jest dla mnie w tym wszystkim Plastek, który na co dzień mówi że ma w dupie tonące dzieci, a teraz mówi o tym jak szkoda mu dzieci. Hardkor.
tacy duzi a tacy .... przecież wiadomą rzeczą, że Plastinko traktuje tą pisaninę jako pole do ostrzenia swojego intelektu i szkolenia się w ripostach. a młode delfiny łykają każdą prawdę płynącą ze złotych ust/ war tegoż.

Plastinko. to tylko fun? co nie?

* wcale bym się nie zdziwił, gdyby nigdy "niedosłuchał" żadnej płyty green day. a za naszywkę offspring na plecaku to lał w pysk od małego ;_0 tak to widzę.

jak się Plastek wysrasz na koleżankę/ kolegę, czy kogo Ty tam posuwasz na randce - odnieś się proszę ;-)
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

29-01-2018, 18:16

wiemy, wiemy. jego dziewczyna dzielnie mu w tym towarzyszy. cokolwiek zjebana forma treningu "intelektualnego" czy też zwykłego trollingu ale co kto lubi. z tym, że kilku innych tutaj, zatroskanych moralizatorów, pisze już raczej na pełnej powadze.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

29-01-2018, 18:20

nicram pisze:
Pacjent pisze:
U nas promowany jest kompletny brak odpowiedzialności, a gnój, który dąży tylko i wyłącznie do swojego szczęścia staje się wzorem. Przykład Kijowskiego, czy celebrytów, którzy ostentacyjnie zostawiają po kilkoro dzieci by w blasku fleszy ruchać jakieś plastikowe niunie to poważny wycinek tej rzeczywistości.
Tak mnie zawsze zastanawiało czemu tacy prawi ludzie jak Ty lubią wchodzić innym do łóżka i zaglądać co tam robią. Albo nakazywać co im wolno a co nie. Każdy jest wolny i może dysponować swoim życiem tak jak chce. Czy śmierć Mackiewicza zrobiła Tobie krzywdę Pacjencie? Chyba raczej nie. Martwisz się o jego dzieci? Szczerze w to wątpię. Tak samo jak wątpię czy jesteś taką krystaliczną postacią żeby mówić innym co jest dobre a co złe i jak powinni żyć.
To jest wedlug mnie najgorszy type czlowieka. Do lasu i kula w leb.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Pacjent

29-01-2018, 18:26

nicram pisze:
Pacjent pisze:
Krytykuję pewną postawę, która jest aspołeczna i nas wszystkich w państwie opiekuńczym sporo kosztuje. Szczerze mi szkoda jego dzieci. A Ty mnie nie krytykuj, chyba że jesteś krystaliczna postacią.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

29-01-2018, 18:31

nagrobek pisze:wiemy, wiemy. jego dziewczyna dzielnie mu w tym towarzyszy. cokolwiek zjebana forma treningu "intelektualnego" czy też zwykłego trollingu ale co kto lubi. z tym, że kilku innych tutaj, zatroskanych moralizatorów, pisze już raczej na pełnej powadze.

lepszy taki trolling niż sranie fejkniusami, zacietrzewienie polityczne, pylon w dupie po sam kołnierz, czy naprawianie świata z pozycji komputera ;-)

ale co tam kto lubi. JA na ten przykład lubię wąchać swoje skarpetki przed wrzuceniem do bębna. żona mówi, że to co najmniej* dziwne jest. a jak u Was?

ps. sorry zapomniałem się przelogować ;-)) (Sybir, nie grzmisz?))

uff zdążyłem zedytować. by byłby lincz. fak szit.
Ostatnio zmieniony 29-01-2018, 18:38 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
byrgh
zahartowany metalizator

29-01-2018, 18:33

EatMyFuck pisze:
Karkasonne pisze:Chyba najciekawszy jest dla mnie w tym wszystkim Plastek, który na co dzień mówi że ma w dupie tonące dzieci, a teraz mówi o tym jak szkoda mu dzieci. Hardkor.
tacy duzi a tacy .... przecież wiadomą rzeczą, że Plastinko traktuje tą pisaninę jako pole do ostrzenia swojego intelektu i szkolenia się w ripostach. a młode delfiny łykają każdą prawdę płynącą ze złotych ust/ war tegoż.

Plastinko. to tylko fun? co nie?

* wcale bym się nie zdziwił, gdyby nigdy "niedosłuchał" żadnej płyty green day. a za naszywkę offspring na plecaku to lał w pysk od małego ;_0 tak to widzę.

jak się Plastek wysrasz na koleżankę/ kolegę, czy kogo Ty tam posuwasz na randce - odnieś się proszę ;-)
Facet pisze tu tyle lat, a większość luda wciąż ma problem z uświadomieniem sobie tej prostej prawdy :) Brak słów na tę intelektualną degenerację :)) A przez wzgląd na to, że niemal każdy temat w istocie dotyczy jego osoby (a niektórych lajf wyłącznie wyśledzania i wpierdalania mu w rzeczywistości), proponuję zmianę tytułu forum na Plastekful Analzine, czy co tam sobie wymyślicie :)))
535

29-01-2018, 18:41

Być może część użytkowników nie załapała jego pank rockowego humoru natomiast większość bez trudu zauważyła, że tkwisz mu w dupie po uszy. To już jest naprawdę obrzydliwe.

edit
Dobra. Wypierdalać mi z tego tematu. Załóżcie sobie plastusiowy pamiętnik, albo pogrzeb piórkiem w kałamarzu i won.
Ostatnio zmieniony 29-01-2018, 18:43 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
byrgh
zahartowany metalizator

29-01-2018, 18:43

Nie musisz gnoić gościa, który ma Cię w dupie. Nie gnoję każdego, kto mnie w życiu uraził, obraził, po prostu odwracam się do niego plecami i odchodzę :) Tak naprawdę, to nie wiadomo o co Ci chodzi w ogóle, ale to też jest jakby Twoja właściwość :) Ale kontynuując, mnie tam szczerze jebie, jak mnie widzi jakiś internetowy pijak w średnim wieku, więc baw się dalej moim kosztem :)
Ostatnio zmieniony 29-01-2018, 19:02 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
535

29-01-2018, 18:48

Przybłąkałeś się i paskudzisz w temacie. Nie sądzę, byś z pozycji przyszłego klienta Mopsu, mógł kogokolwiek tutaj pouczać. Także zaprzestań swych działań i weź się do jakiejś uczciwej roboty. Stracony nigdy nie wróci czas, byrdziu drogi. Zapamiętaj sobie tę sentencję.
Awatar użytkownika
evildead
weteran forumowych bitew

29-01-2018, 18:58

serdecznie polecam - co prawda tekst jest tak dobry że co chwile wywala serwer, ale warto poodświeżać
http://teklak.pl/2018/dlaczego-nie-byli-ubezpieczeni/" onclick="window.open(this.href);return false;
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
byrgh
zahartowany metalizator

29-01-2018, 19:03

535 pisze:Przybłąkałeś się i paskudzisz w temacie. Nie sądzę, byś z pozycji przyszłego klienta Mopsu, mógł kogokolwiek tutaj pouczać. Także zaprzestań swych działań i weź się do jakiejś uczciwej roboty. Stracony nigdy nie wróci czas, byrdziu drogi. Zapamiętaj sobie tę sentencję.
Nie musisz gnoić gościa, który ma Cię w dupie. Nie gnoję każdego, kto mnie w życiu uraził, obraził, po prostu odwracam się do niego plecami i odchodzę :) Tak naprawdę, to nie wiadomo o co Ci chodzi w ogóle, ale to też jest jakby Twoja właściwość :) Ale kontynuując, mnie tam szczerze jebie, jak mnie widzi jakiś internetowy pijak w średnim wieku, więc baw się dalej moim kosztem (choć przypominam, że wypowiedziałem się tylko w temacie podwójnej moralności, nikomu tutaj nie ubliżając) :)
ODPOWIEDZ