Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Pierdolnik w InPoście oraz przepełnione paczkomaty, jak kurwa co roku przez te skurwiałe święta
- Lukass
- zahartowany metalizator
U nas zamknięte i nic nie wskazuje, żeby w najbliższym miesiącu się to zmieniło.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kiepsko. Tutaj otwierają, zamykają i znowu otwierają aby za chwile zamknąć. Czeski ( a raczej brytyjski) film. Tak jak myślałem, wczoraj w knajpach zatrzęsienie luda i o ile wcześniej ludzie ( w większości) trzymali się ustalonych dla pubów reguł tak wczoraj był już spontan i chaos.Wiem, bo byłem i piwo piłem hehe. Także w ramach walki z wirusem wzrost zakarzeń zapewniony.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Niektórzy muszą też poruchać w warunkach imprezowych. Nie łatwo od tego odstąpić. Cóś o tym wiem 

- Oferma
- weteran forumowych bitew
Mnie zaś wybitnie wkurwia kolo, z którym zaczynam nową robotę. Mieszanka najmądrzejszego człowieka kosmosu z zespołem Tourette’a, która nikomu nie da dojść do głosu, bo albo się kurwa wymądrza, albo opowiada coś, co w jego pojęciu jest niezwykle zabawne i wszystkich ucisza. Kojarzycie ten typ?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- rasowy masterfulowicz
Wszędzie gdzie pracowałem to trafiałem na kurwe, osobe która miała mnie przyuczyć.Zawsze to był sukinsyn który sie wymądrzał i nie potrafił logicznie tłumaczyć.Co ciekawe ja też miałem swoich uczniów i też byłem sukinsynem ale jak nie być sukinsynem jak koleś nie potrafi liczyć do 10 albo jebie od niego potem i mimo uwag o używanie antyperspirantu on ma to w dupie i przychodzi następnego dnia znowu jebiący gównem.Nie da sie nie być chujem w takiej sytuacji.Ja nie mam ciepliwości by prowadzić jednego człowieka a co dopiero grupe.Współczuje nauczycielom w tych czasach.
- Żułek
kilka osób na forum by się znalazłoOferma pisze: ↑16-12-2020, 12:08Mnie zaś wybitnie wkurwia kolo, z którym zaczynam nową robotę. Mieszanka najmądrzejszego człowieka kosmosu z zespołem Tourette’a, która nikomu nie da dojść do głosu, bo albo się kurwa wymądrza, albo opowiada coś, co w jego pojęciu jest niezwykle zabawne i wszystkich ucisza. Kojarzycie ten typ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Oferma
Widzisz, tutaj nawet nie to, że typ mnie szkoli, tylko jest takim samym czopkiem świeżakiem, jak ja i kurwa nie da się niczego dowiedzieć, bo ten musi gadać, poprawiać trenera albo coś pierdolic od rzeczy xDmocny2_3 pisze: ↑16-12-2020, 12:32Wszędzie gdzie pracowałem to trafiałem na kurwe, osobe która miała mnie przyuczyć.Zawsze to był sukinsyn który sie wymądrzał i nie potrafił logicznie tłumaczyć.Co ciekawe ja też miałem swoich uczniów i też byłem sukinsynem ale jak nie być sukinsynem jak koleś nie potrafi liczyć do 10 albo jebie od niego potem i mimo uwag o używanie antyperspirantu on ma to w dupie i przychodzi następnego dnia znowu jebiący gównem.Nie da sie nie być chujem w takiej sytuacji.Ja nie mam ciepliwości by prowadzić jednego człowieka a co dopiero grupe.Współczuje nauczycielom w tych czasach.
How entranced we are by the fire
- nagrobek
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Niektòrzy wytrzymują z Medardem,
a inni pucują nagrobki:

Die Welt ist meine Vorstellung.
- nagrobek
niezwykle zabawne
-
- rasowy masterfulowicz
Lubie sobie podjeść na świeta białą kiełbase.A więc kupiłem jak co roku najpierw dwie sztuki na test.No i co? no i gówno.To samo kurwa, ósmy wędliniarski i ósmy raz kurwa coś co nie ma nic wspólnego z białą kiełbasą.Mięso po ugotowaniu na maksa czerwone, na maksa, prawie jak w parówkach zmielone.Doprawione na odpierdol co by słone było.No chuj mnie trafia kurwa, ostatni raz dobrą białą jadłem od gospodarza 8lat temu.Co za syf teraz robią, przecież już za sam kolor mi by było wstyd to ludziom sprzedawać
- dzik
-
Proces spowolnienia przesyłek na całym świecie. To już nie jest śmieszne. Rekordy w postaci 5 dni od momentu zapłaty z USA, czy 3 dni z Francji wydają się być legendą z zamierzchłych czasów.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rumburak
Od dziś nie wyślemy także paczek do GB. Wszystko przez nowy straszliwy szczep koronawirusa, który najwyraźniej atakuje nawet przesyłki.
- nicram
Jeszcze zrozumiałbym, że paczki z UK będą poddawane kwarantannie, ale do UK? Wysłane z kraju, w którym ta mutacja nie występuje? Absurd.
all the monsters will break your heart
- Rumburak
Zawieszone połączenia lotnicze, zamknięty port w Dover i kanał La Manche, koronapiedolec wszedł na kolejny poziom absurdu. Nie dość, że Mirek nie przyleci na święta z UK to jeszcze kiełbasy mu nie wyślesz.
-
Co byście powiedzieli gdyby ktoś wysłał Wam życzenia i kazał Wam za to zapłacić? No właśnie. Oto zatem mamy festiwal wykupionych w mediach za pieniądze podatników życzeń świątecznych i noworocznych dla tych podatników. Bezczelność polityków i urzędników samorządowych i państwowych nie zna granic.
-
Dziś będę na przemian słuchał muzyki i oglądał filmy - oczywiście głównie te klasy B. A na pewno przypomnę sobie "12 małp" i "Mad Maxa". CZasem czuję się jakbym żył w przededniu wydarzeń które uformowały świat przedstawiony w tych filmach.