GRUBE ROZKMINY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- HSVV
- w mackach Zła
Re: GRUBE ROZKMINY
swoją drogą, o ironio, typek pierdolący o wolności, o byciu prześladowanymprzez ESTABLISZMENT, zamiast wypierdolić do lasu, kopać i orać we własnym ogródku własne żarcie, nie dość, że pewnie popierdala do supermarketów, (tfu, znaczy rodzice jego) żeby kupić gotowe żarełko, to dodatkowo zakład konto mailowe (ergo swoje cenne DANE podrzuca komuś żeby go byłołatwiej namierzyć w razie 'w') i oddaje go w ręce obcych mu administratorów forum żeby konto tutaj założyć, nie wspominając o tym, że za sprawą wszelkich trackerów jest praktycznie kontrolowany niewidzialną ręką władzy:D
i mam problem z rozgryzieniem czy to troll czy nie, bo z jednej strony ten temat się wspina na wyżyny absurdu (chociaż jest złotem i kopalnią lolkontentu), a z drugiej nie mogę zamknąć oczu na rzeczywistość i powiedzieć, że taki tytuł jak fight club nie spłodził całego batalionu na globalną skalę imbecyli z grzybicą kory mózgowej, pierdolących o wyzwoleniu,wolności i sraniu sobie do ryja w imię protestu przeciwko systemowi:D panczury to w sumie robiły, tylko, że ich pojęcie anarchii to żebranie floty od ludzi pracujących, chlanie jaboli i robienia za dodatkowy śmietnik na chodniku. musiałbym Palahniuka spytać co o tym sądzi.
i mam problem z rozgryzieniem czy to troll czy nie, bo z jednej strony ten temat się wspina na wyżyny absurdu (chociaż jest złotem i kopalnią lolkontentu), a z drugiej nie mogę zamknąć oczu na rzeczywistość i powiedzieć, że taki tytuł jak fight club nie spłodził całego batalionu na globalną skalę imbecyli z grzybicą kory mózgowej, pierdolących o wyzwoleniu,wolności i sraniu sobie do ryja w imię protestu przeciwko systemowi:D panczury to w sumie robiły, tylko, że ich pojęcie anarchii to żebranie floty od ludzi pracujących, chlanie jaboli i robienia za dodatkowy śmietnik na chodniku. musiałbym Palahniuka spytać co o tym sądzi.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fight Club to świetny film.HSVV pisze:swoją drogą, o ironio, typek pierdolący o wolności, o byciu prześladowanymprzez ESTABLISZMENT, zamiast wypierdolić do lasu, kopać i orać we własnym ogródku własne żarcie, nie dość, że pewnie popierdala do supermarketów, (tfu, znaczy rodzice jego) żeby kupić gotowe żarełko, to dodatkowo zakład konto mailowe (ergo swoje cenne DANE podrzuca komuś żeby go byłołatwiej namierzyć w razie 'w') i oddaje go w ręce obcych mu administratorów forum żeby konto tutaj założyć, nie wspominając o tym, że za sprawą wszelkich trackerów jest praktycznie kontrolowany niewidzialną ręką władzy:D
Poro
- HSVV
- w mackach Zła
prog rock to z pewnością też świetny gatunek, ale nie da się ukryć, że często fani tej muzyki, to wąsacze, którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy, a ich gusta są wyznacznikiem obiektywnej wartości muzyki i pojęli, to co dla plebsu niepojęte. będący zarazem kwintesencją 'plebejuszostwa'.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Ascetic
?? ^^^HSVV pisze:prog rock to z pewnością też świetny gatunek, ale nie da się ukryć, że często fani tej muzyki, to wąsacze, którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy, a ich gusta są wyznacznikiem obiektywnej wartości muzyki i pojęli, to co dla plebsu niepojęte. będący zarazem kwintesencją 'plebejuszostwa'.
zresztą, nie chce mi sie
Poro
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Próbujesz wywrzeć na mnie nacisk, mający dać tobie wyimaginowaną tajemnice, jednak nie ma żadnych tajemnic, jest tylko cholernie ciężka praca nad sobą.HSVV pisze:swoją drogą, o ironio, typek pierdolący o wolności, o byciu prześladowanymprzez ESTABLISZMENT, zamiast wypierdolić do lasu, kopać i orać we własnym ogródku własne żarcie, nie dość, że pewnie popierdala do supermarketów, (tfu, znaczy rodzice jego) żeby kupić gotowe żarełko, to dodatkowo zakład konto mailowe (ergo swoje cenne DANE podrzuca komuś żeby go byłołatwiej namierzyć w razie 'w') i oddaje go w ręce obcych mu administratorów forum żeby konto tutaj założyć, nie wspominając o tym, że za sprawą wszelkich trackerów jest praktycznie kontrolowany niewidzialną ręką władzy:D
Chcesz mieć odpowiedzi na wszystkie pytania i gotową receptę na wszystkie problemy, nie dając z siebie nic, łatwo, prosto i bezproblemowo to dostałeś już łańcuchy
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Opowiedz lepiej baśń o niesamowicie trudnej i heroicznej walce z systemem i o tym jak sobie radzisz bez pieniędzy, używając czarów i różdżki ze sklepu Ollivander Wands.
Dobrze by też było poznać prawdę o ostatecznym boju z Voldemortem i czy naprawdę zginął.
3,2,1 . . . Go !
Dobrze by też było poznać prawdę o ostatecznym boju z Voldemortem i czy naprawdę zginął.
3,2,1 . . . Go !
- Lucek
bardzo dobrze powiedziane.Fanatyk pisze:Chcesz mieć odpowiedzi na wszystkie pytania i gotową receptę na wszystkie problemy, nie dając z siebie nic, łatwo, prosto i bezproblemowo to dostałeś już łańcuchy
-
Kiedyś w akcie odwagi po jednej imprezie odsikałem się pod Urzędem Miasta i wyjebałem zasmarkana chusteczkę. Czy mogę się już nazwać antysystemowcem i wstąpić do Waszej antysystemowej drużyny walczącej z uciśnieniem jednostki?
- TheDude
Ja w biały dzien ukradłem flagę miasta spod ratusza i też nie wiem czy już jestem rebel czy ni.tomaszm pisze:Kiedyś w akcie odwagi po jednej imprezie odsikałem się pod Urzędem Miasta i wyjebałem zasmarkana chusteczkę. Czy mogę się już nazwać antysystemowcem i wstąpić do Waszej antysystemowej drużyny walczącej z uciśnieniem jednostki?
-
- zahartowany metalizator
ale wiesz, że pod wpływem się nie liczy? ;)
-
Chłopaki pewnie rozwieją nasze wątpliwości, jestem ciekaw dokonań głównego bohatera tego tematu do jakich aktów rebelii się posunął i czy to jest tylko klepanie bzdetongów na Masterfulu:)TheDude pisze:Ja w biały dzien ukradłem flagę miasta spod ratusza i też nie wiem czy już jestem rebel czy ni.tomaszm pisze:Kiedyś w akcie odwagi po jednej imprezie odsikałem się pod Urzędem Miasta i wyjebałem zasmarkana chusteczkę. Czy mogę się już nazwać antysystemowcem i wstąpić do Waszej antysystemowej drużyny walczącej z uciśnieniem jednostki?
- TheDude
^ Może dowiemy się też ile ryb i szyszek rodzice fanatycznego mumina płacą za internet.
- Fanatyk
Większej tępoty intelektualnej i strachu, nie widziałem, większego podziału w zbitej, wystraszonej trupie imbecyli nie widziałem ... Granicę paranoi i choroby psychicznej, dawno przekroczyliście.
- Fanatyk
odsikałem się pod Urzędem
Robienie czegoś na popis, jest możliwe tylko w grupie ludzi o podobnym, zerowym poziomie intelektualnym :)w biały dzien ukradłem flagę
Co to za bunt ... ?!
Pomyślcie... nadal płacicie podatki, utrzymując szefów, księży i panów, kończąc szkoły i otrzymując dyplomy posłuszeństwa wobec zakłamanego systemu to tworzy z was najlepszych, zniewolonych, dewiantów utrzymujących system
- booshee
- postuje jak opętany!
Fanatyk pisze:odsikałem się pod UrzędemRobienie czegoś na popis, jest możliwe tylko w grupie ludzi o podobnym, zerowym poziomie intelektualnym :)w biały dzien ukradłem flagę
Co to za bunt ... ?!
Pomyślcie... nadal płacicie podatki, utrzymując szefów, księży i panów, kończąc szkoły i otrzymując dyplomy posłuszeństwa wobec zakłamanego systemu to tworzy z was najlepszych, zniewolonych, dewiantów utrzymujących system
Produkcja komputera na którym klikasz i twojej komórki przysłużyła się pośrednio do śmierci przynajmniej kilku osób (pozyskiwanie niektórych wartościowych kruszców), gdzie twoje ideały antysystemowcu, krew zniewolonych na rękach, jak ty sobie z tym radzisz?
- TheDude
Drogi fuckatyku,
A Ty skąd masz wodę pitną, jedzenie i gdzieś śpisz ? Może masz chatę nad rzeką za siedmioma górami ? Jesteś poszukiwaczem złota ? Polujesz z użyciem łuku, kuszy czy włóczni ? Dlaczego w niemal każdym poście pierdolisz coś o szefach i księżach ? Skoro nie masz z nimi nic do czynienia to czym się martwisz ? A może to tylko halucynacje ?
A Ty skąd masz wodę pitną, jedzenie i gdzieś śpisz ? Może masz chatę nad rzeką za siedmioma górami ? Jesteś poszukiwaczem złota ? Polujesz z użyciem łuku, kuszy czy włóczni ? Dlaczego w niemal każdym poście pierdolisz coś o szefach i księżach ? Skoro nie masz z nimi nic do czynienia to czym się martwisz ? A może to tylko halucynacje ?
-
Masz rację, te płacenie podatków jest najgorsze a najbardziej boli podatek od towaru i usług. Ucieczka do tzw "raju podatkowego" poprzez rejestrację działalności gospodarczej za granicą moze stanowić rozwiązanie , jakieś sugestie/ pomysły/ podpowiedzi?Fanatyk pisze:odsikałem się pod UrzędemRobienie czegoś na popis, jest możliwe tylko w grupie ludzi o podobnym, zerowym poziomie intelektualnym :)w biały dzien ukradłem flagę
Co to za bunt ... ?!
-
na Maltę Panowietomaszm pisze:Masz rację, te płacenie podatków jest najgorsze a najbardziej boli podatek od towaru i usług. Ucieczka do tzw "raju podatkowego" poprzez rejestrację działalności gospodarczej za granicą moze stanowić rozwiązanie , jakieś sugestie/ pomysły/ podpowiedzi?Fanatyk pisze:odsikałem się pod UrzędemRobienie czegoś na popis, jest możliwe tylko w grupie ludzi o podobnym, zerowym poziomie intelektualnym :)w biały dzien ukradłem flagę
Co to za bunt ... ?!
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Ascetic
w 2018 roku jak nic trzeba coś/ jakoś
albo do Fanatyka trzeba bedzie się zwrócić z poradą jak wyjść "poza system" …
ps. Fanatyk, napisz coś w dziale "Okultyzm". proszę.
albo do Fanatyka trzeba bedzie się zwrócić z poradą jak wyjść "poza system" …
ps. Fanatyk, napisz coś w dziale "Okultyzm". proszę.
Poro
- Puszczyk
- rozkręca się
Fanatyk ma rację. To oczywiste.