Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
wydaje mi sie ze na e3 dopierdola
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
Oby, jak przesuną premierę to się wqrwię.
PS To E3 zapowiada się na najlepsze od lat:
MK11
SMT5
Cyberpunk 2077 (ta pozycja jest totalnie niepewna, będzie albo totalne zniszczenie albo szit dla każuali)
Rage 2 (szkoda że nie Id Soft za tym stoi)
Fallout nowy
Może coś o Project Re: Fantasy z Atlus, może jakieś newsy o Bulletstorm 2.
PS To E3 zapowiada się na najlepsze od lat:
MK11
SMT5
Cyberpunk 2077 (ta pozycja jest totalnie niepewna, będzie albo totalne zniszczenie albo szit dla każuali)
Rage 2 (szkoda że nie Id Soft za tym stoi)
Fallout nowy
Może coś o Project Re: Fantasy z Atlus, może jakieś newsy o Bulletstorm 2.
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Też ciekawy jestem cyberpunka. Choć jestem pewny że historii na miarę wiedźmina 3 nie będzie. Co za tym idzie sprzedaży też nie zrobią a co za tym idzie następna ich gra to będzie MMORPG w świecie wiedźmina taki world od wiedźmin:) dla mnie na E3 liczy się tylko Mk
- vicek
- zahartowany metalizator
byle nie szałlin monks twoo ..
- HSVV
- w mackach Zła
[youtube][/youtube]
łezka mi pociekła.
nowy Tomb Raider też mi się smakowicie zapowiada, mimo, że pewnie będzie typowe dla każuali, normiesów, whatever. klimat leje się taki jakbym sobie tego życzył.
łezka mi pociekła.
nowy Tomb Raider też mi się smakowicie zapowiada, mimo, że pewnie będzie typowe dla każuali, normiesów, whatever. klimat leje się taki jakbym sobie tego życzył.
Ostatnio zmieniony 11-06-2018, 16:51 przez HSVV, łącznie zmieniany 1 raz.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- hcpig
No super klimat, miał być noir cyberpunk a jest jakieś GTA pokolorowane jak Overwatch. Wierzę, że ten trailer to tylko wpadka marketingowa mająca przyciągnąć gimbusów a 'prawdziwa' zawartość wyjdzie w dopiero w praniu.
Yare Yare Daze
-
Jakieś GTA. Lol.
- hcpig
[youtube][/youtube]
Trzecia część emo-parodii Wolfensteina, Bethesda nie ma litości dla ludzi :/
Oczywiście na pewno sprzedadzą z pińć milionów.
A przecież można dobrze:
[youtube][/youtube]
Trzecia część emo-parodii Wolfensteina, Bethesda nie ma litości dla ludzi :/
Oczywiście na pewno sprzedadzą z pińć milionów.
A przecież można dobrze:
[youtube][/youtube]
Yare Yare Daze
- HSVV
- w mackach Zła
ano wyjdzie z tego politycznie poprawna abominacja dla lewackich ścierw, ot i tyle. w DE oczywiście zatuszują swastyki.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- maciek z klanu
I gdzie mk11? :( boon nas w huja zrobił??
- TheDude
Cyberpunk 2077 i Fallout 76 mają wyjść m.in. na PS4 , więc czekam jak pojebion :) Czekam też na wiecej info odnośnie Elder Scrolls 6.
- hcpig
Też mnie to wkurwiło... może podczas EVO 2018 (sierpień) ogłoszą. W ogóle to nie zapowiedziano prawie nic ciekawego. Fajnie, że będzie Doom Eternal ale to tyle.maciek z klanu pisze:I gdzie mk11? :( boon nas w huja zrobił??
A co do Cyberpunk - po fatalnym trailerze nareszcie jakieś konkrety poprawiające wrażene, zobaczymy:
https://www.ppe.pl/news/58928/cyberpunk ... z-gry.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Yare Yare Daze
- vicek
nie ma szans na evo , mk 11 wyjdzie na ps5 ... jeden mortal na generacjęhcpig pisze:Też mnie to wkurwiło... może podczas EVO 2018 (sierpień) ogłoszą. W ogóle to nie zapowiedziano prawie nic ciekawego. Fajnie, że będzie Doom Eternal ale to tyle.maciek z klanu pisze:I gdzie mk11? :( boon nas w huja zrobił??
A co do Cyberpunk - po fatalnym trailerze nareszcie jakieś konkrety poprawiające wrażene, zobaczymy:
https://www.ppe.pl/news/58928/cyberpunk ... z-gry.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- hcpig
Skąd taki pomysł? Ktoś to formułował oficjalnie?vicek pisze:jeden mortal na generację
Yare Yare Daze
- vicek
https://www.eventhubs.com/news/2018/jun ... -confirms/" onclick="window.open(this.href);return false;hcpig pisze:Skąd taki pomysł? Ktoś to formułował oficjalnie?vicek pisze:jeden mortal na generację
tralalala ... mówiłem ??
- hcpig
Ta, oglądałem już fragment tej wypowiedzi... tyle że zakładając że to miałby być nawet tytuł startowy na PS5 to oznacza premierę nie wcześnej niż w 2020...
BTW Maciek i vicek a gracie w Mortale ery PS2?
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Ja niestety nie. Od mk4 miałem przerwę do mkx. Jakoś miałem taki okres że fascynację grami mi przeszły. Dlatego marzy mi się żeby wyszły reedycje wszystkich Mk na PlayStation, choć przyznam że Mk 4 i grafika 3d bardzo mnie odrzucilyhcpig pisze:Ta, oglądałem już fragment tej wypowiedzi... tyle że zakładając że to miałby być nawet tytuł startowy na PS5 to oznacza premierę nie wcześnej niż w 2020...
- vicek
oczywiście , Deception najbardziej lubię z tej ery , konquest mode rozpierdalahcpig pisze:Ta, oglądałem już fragment tej wypowiedzi... tyle że zakładając że to miałby być nawet tytuł startowy na PS5 to oznacza premierę nie wcześnej niż w 2020...
- hcpig
Deception jest świetne i faktycznie najlepsze, szkoda tylko że nie pojawiła się żadna wersją łącząca grafikę z PS2/XBOX/GC z rozszerzoną zawartością z portu na PSP MK:Unchained. Jeżeli chodzi o tryb Konquest to w Arrmageddon jest jeszcze lepszy i z palcem w dupie lepszy niż story mode w MKX - co prawda maa totalnie amatorski voice-acting ale dodaje on tylko uroku, nawet jeżeli dialogi są na poziomie 'Join me or die!'.
Grafika jest słaba, dźwięki śmieszne a mechanika fatalna - jedyna co ta gra ma dobrego to story, lore i zabójczy soundtrack. Natomiast nie potrzebne Ci reedki na PS4 by w to zagrać, można te tytuły obecnie bez problemu odpalać na PC na emulatorach PS2/GC/Wii, nic się nie zestarzały. Długo poluję na Armageddon dla Xboxa ale na allegro o to ciężko bo ten port nigdy nie wyszedł w Europie.maciek z klanu pisze:choć przyznam że Mk 4 i grafika 3d bardzo mnie odrzucily
Yare Yare Daze
-
Na otarcie łez, że nie odpala mi siódma część Wizardry, poszedłem krok dalej i zamontowałem sobie "ósemkę". Siadłem na chwilę, wsiąkłem na bite dwie godziny. Miodny tytuł, jeno żal, że w pracy deadline i nim się skończy, zdąży mi się "odwidzieć" na coś innego (mam plan zrobienia w tym roku przynajmniej kilku klasyków). Arckanum, antologia Blitzkriega, Icewind Dale 2 (sprawiłem sobie dziś w gogu za grosze, mimo że mam ten tytuł w dwóch innych wersjach i zdębiałem, że w końcu wypracowali kompatybilność na poziomie grywalnym), Sacred, Świątynia Pierwotnego Zła czy Civilization 3 i kusi mnie, żeby przywalić jeszcze jakąś solidną papierówką, np. Neverwinter 2, a tutaj już połówka czerwca.