Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Re: Wasze sporty
Odgrzebujemy.
Siedzi któryś z Was w boksie klasycznym (w sensie: trenuje, ma doświadczenie)? Nadaje się to to do uprawiania rekreacyjnie, 2-3 razy w tygodniu dla zdrowia (w sensie: kondycji :D) i delikatnego poobijanie sobie gęb, czy nie ma sensu w wieku 20+ zaczynać? ;) Dodam, że wcześniej boksu nie trenowałem, ale ze sztuk walki trochę liznąłem kung fu (prawie 2 lata) i aikido (pół roku).
Siedzi któryś z Was w boksie klasycznym (w sensie: trenuje, ma doświadczenie)? Nadaje się to to do uprawiania rekreacyjnie, 2-3 razy w tygodniu dla zdrowia (w sensie: kondycji :D) i delikatnego poobijanie sobie gęb, czy nie ma sensu w wieku 20+ zaczynać? ;) Dodam, że wcześniej boksu nie trenowałem, ale ze sztuk walki trochę liznąłem kung fu (prawie 2 lata) i aikido (pół roku).
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Jasne ze ma sens. Wiadomo ze kariery już nie zrobisz ale dla rekreacji jak najbardziej.
- Block69
- zahartowany metalizator
Mało w którym sporcie wyrobisz sobie tak dobrą kondycje jak w sportach walki. Jak najbardziej ma to sens. Przeciętny człowiek po minucie - dwóch mocnego sparingu padłby z wycieńczenia :)
PENIS METAL
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
w pełni się zgadzam, sam zacząłem treningi muay thai w wieku 25 lat, typowo dla rekreacji, piękna sprawa, dużo osób chodzi dla rekreacji na sporty walki, poprawia się zdecydowanie kondycja, do tego można sie czegoś pożytecznego nauczyć, rozładować energie, chociaż nie raz człowiek padał z nóg z wycięczenia, satysfakcja zawsze była
In a world of compromise...some don't
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
ja nie muszę się sportować, znaczy wyrabiać mięśnie myśląc o ich wyrobieniu kurwa. Ja mam je i siłę z pracy, W wieku 4 lat zacząłem już pracować w polu. Czasem się pracowało od świtu do nocy dzień w dzień i nie bolały mnie mięśnie z wysiłu, tylko już kości z przeciążenia. Wielu ludzi miastowych nawet nie domyśla się jak to jest.
Raz się zje, raz się nie zje.
- beastov23
yossarian84 jest chętny, przyda Ci się do pomocy?
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
wczoraj a antyradiu smiali sie z matki ktora chciala zapisac dziecko na aikidoo. z tym, ze w trakcie rozmowy z trenerka wyszlo, ze jej dziecko ma 9 miesiecy :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- empir
Zima poszła już wpizdu więc czas odkopać rower z piwnicy.
Ktoś się bawi z pulsometrem?
Kiedyś rozmawiałem na ten temat z pewnym kolesiem i coś wspominał że warto się z tym bawić by pikawy nie zajechać.
Jakieś opinie, doświadczenia itp?
Kiedyś rozmawiałem na ten temat z pewnym kolesiem i coś wspominał że warto się z tym bawić by pikawy nie zajechać.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Pierwsze dwa dzwony przyjebane, nogi poharatane, rower (na szczescie) w całości. Sezon uważam za otwarty ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Lykantrop
Nie wiem czy do jazdy rowerem pulsometr to coś niezbędnego. Nie wyciągasz 210 bpm jak przy sprincie, żeby się jarać i wiedzieć kiedy grozi Ci zejście :Dempir pisze:Zima poszła już wpizdu więc czas odkopać rower z piwnicy.
Nie ma sensu kupować też jakichś klajstrów za 100-200 zł, bo w tym przedziale nie kupisz niczego dobrego. Pomijając, że wartości podawane przez taki pulsometr nie będą miarodajnie pokazywać jaki wycisk dostajesz podczas treningu. Z najtańszych i sensownych pulsometrów polecam firmy SIGMA - np. http://allegro.pl/nowy-pulsometr-sigma- ... 48304.html. Wiem, że rowerzyści częściej kupują pulsometr z GPsem, ale w tym temacie ogarnięty nie jestem.
Konkludując, jeśli jeździsz tylko rekreacyjnie to pulsometr jest zbędnym wydatkiem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- empir
dzięki za info
- Only_True_Believers

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- mad
Szachy.
Jestem zarejestrowanym zawodnikiem, pogrywam w klubie, ale niesystematycznie. Zaliczam najwyżej 2 pełnowymiarowe turnieje w roku. Graczem jestem raczej miernym - posiadam II kategorię, jestem rezerwowym w naszej drużynie.
Posiadam również uprawnienia sędziowskie, sędziuję jakieś 2 turnieje w roku, głównie dla dzieciaków.
Za tydzień w piątek mam ważną partię.
Jestem zarejestrowanym zawodnikiem, pogrywam w klubie, ale niesystematycznie. Zaliczam najwyżej 2 pełnowymiarowe turnieje w roku. Graczem jestem raczej miernym - posiadam II kategorię, jestem rezerwowym w naszej drużynie.
Posiadam również uprawnienia sędziowskie, sędziuję jakieś 2 turnieje w roku, głównie dla dzieciaków.
Za tydzień w piątek mam ważną partię.
- empir
lubię szachy ale od kilku lat nie mam z kim grać a internetowo albo z CPU mi się nie chce
- Scaarph
- maciek z klanu
ktos umi w warcaby grac? serio pytam, o jakis wyzszy poziom.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Scaarph
- Morph
- Kontakt:
Warcaby nie mają wyższego poziomu. Gra tylko trochę bardziej wymagająca od karcianej wojny.maciek z klanu pisze:ktos umi w warcaby grac? serio pytam, o jakis wyzszy poziom.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Castor
Kiedyś mając tam kilka lat, myślałem że wyższym poziomem warcabów są szachy.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- deusk
- rozkręca się
Psitki wielka prośba.
Jak który pływa niech da jakieś ćwiczenia które pomogą w kraulu. Ogólnie chodzi o nogi.
Bo nie wiem 20 lat przyzwyczajeń w pływaniu i coś nie mogę ogarnąć bardziej efektywnego pływania.
Jak który pływa niech da jakieś ćwiczenia które pomogą w kraulu. Ogólnie chodzi o nogi.
Bo nie wiem 20 lat przyzwyczajeń w pływaniu i coś nie mogę ogarnąć bardziej efektywnego pływania.