A to o tych którzy lubią temat kocury i bobry piszą, że są perwersami... tymczasem zwykłe radio, czy telewizja starczy.535 pisze:Na samym początku słuchałem namiętnie, przede wszystkim rozmów niedokończonych. To co się tam odpierdalało było niezłym kabaretem. Potem nieco odpuściłem, ale gdy zaczęli zapraszać te wszystkie wykopaliska z pisu znowu zacząłem tego słuchać i powiem tak. Gdyby każdy z tutejszych wyborców tej partii słyszał choć dziesięć procent tego co się tam działo, nigdy nie wpadłby na pomysł, by popierać to gówno i ten zjebany kadzidłem sposób myślenia. Zresztą ja pisałem o tym cztery lata temu. Goście typu Kraft, Kingu i ta trzecia lebiega bredzili w kółko, że boję się o koryto, czy coś w tym guście. Krótko mówiąc. Lepsza jest nawet ta ludowobogobojna kurwa, choć to dno i metr mułu, niż banda sekciarzy ukrywająca się za dumną nazwą Prawo i Sprawiedliwość.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Die Welt ist meine Vorstellung.
Zdecydowanie słabiej, niż dzieło Madzi. To w jaki sposób wykorzystywano tę schorowaną osobę, było obrzydliwe, ale równocześnie fascynujące. Znakomita fabryka fanatyków, bazująca na ułomnościach i nieszczęściu.Nerwowy pisze:Jak oceniasz różaniec prowadzony przez skazanego pedofila?535 pisze:Na samym początku słuchałem namiętnie, przede wszystkim rozmów niedokończonych. To co się tam odpierdalało było niezłym kabaretem. Potem nieco odpuściłem, ale gdy zaczęli zapraszać te wszystkie wykopaliska z pisu znowu zacząłem tego słuchać i powiem tak. Gdyby każdy z tutejszych wyborców tej partii słyszał choć dziesięć procent tego co się tam działo, nigdy nie wpadłby na pomysł, by popierać to gówno i ten zjebany kadzidłem sposób myślenia. Zresztą ja pisałem o tym cztery lata temu. Goście typu Kraft, Kingu i ta trzecia lebiega bredzili w kółko, że boję się o koryto, czy coś w tym guście. Krótko mówiąc. Lepsza jest nawet ta ludowobogobojna kurwa, choć to dno i metr mułu, niż banda sekciarzy ukrywająca się za dumną nazwą Prawo i Sprawiedliwość.
Widzisz Medard. Gdybyś zadał sobie trud poznania nomen omen przekazu tej organizacji, nie byłbyś teraz taki "letni" w swych sądach i poglądach. Krótka dygresja. W czwartej klasie podstawówki za chu... pana nie chciałem uczyć się rosyjskiego. Matka wzięła się na sposób i tłumacząc, że warto znać język swojego największego wroga, przełamała opór, który notabene sama zbudowała... Potem nawet matura z tego języka gładko i bez dodatkowej nauki poszła. Także to jest ten przykład, gdy zamiast próbować dowcipkować, lepiej posłuchać i osobiście wyciągnąć wnioski, a nie ufać obiegowej opinii z piątej ręki.Medard pisze:A to o tych którzy lubią temat kocury i bobry piszą, że są perwersami... tymczasem zwykłe radio, czy telewizja starczy.535 pisze:Na samym początku słuchałem namiętnie, przede wszystkim rozmów niedokończonych. To co się tam odpierdalało było niezłym kabaretem. Potem nieco odpuściłem, ale gdy zaczęli zapraszać te wszystkie wykopaliska z pisu znowu zacząłem tego słuchać i powiem tak. Gdyby każdy z tutejszych wyborców tej partii słyszał choć dziesięć procent tego co się tam działo, nigdy nie wpadłby na pomysł, by popierać to gówno i ten zjebany kadzidłem sposób myślenia. Zresztą ja pisałem o tym cztery lata temu. Goście typu Kraft, Kingu i ta trzecia lebiega bredzili w kółko, że boję się o koryto, czy coś w tym guście. Krótko mówiąc. Lepsza jest nawet ta ludowobogobojna kurwa, choć to dno i metr mułu, niż banda sekciarzy ukrywająca się za dumną nazwą Prawo i Sprawiedliwość.
- Medard
Język to co innego, a na słuchanie rydzyka szkoda zdrowia.
Kilka razy widziałem w necie jakieś wystąpienia, typowa sekta, która jednocześnie mówi, że to nie sekta, tylko świat taki właśnie jest. Zawsze w domyśle za mało kasy mają.
Więc ludzie głosujcie w niedzielę na wybrańców papy r.
Kilka razy widziałem w necie jakieś wystąpienia, typowa sekta, która jednocześnie mówi, że to nie sekta, tylko świat taki właśnie jest. Zawsze w domyśle za mało kasy mają.
Więc ludzie głosujcie w niedzielę na wybrańców papy r.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
https://kujawsko-pomorskie.onet.pl/o-ry ... wa/epqd32z" onclick="window.open(this.href);return false;535 pisze:Ojciec Rydzyk po raz pierwszy o samochodach opowiedział na początku ubiegłego roku. – Tak, przyjechał bezdomny i dał nam dwa samochody. Pan Stanisław z Warszawy, niestety zmarł – stwierdził duchowny na antenie Telewizji Trwam, czym wprawił wszystkich w osłupienie.
Teraz wrócił do tej historii i poinformował, że do przekazania aut doszło „16 lub więcej lat temu”. – Ożenił się pechowo z milicjantką, wiemy, jacy to milicjanci różni byli. A on porządny, sierotą był, wychowały go ciocie, dobrze go wychowały – opowiada szef toruńskiej rozgłośni.
O. Rydzyk powiedział również, że pan Stanisław kupił żonie i córce po mieszkaniu, ale sam został wyrzucony na ulicę. Następnie podczas pobytu w Sopocie zagrał w Lotto, i wygrał.
– Przyjeżdża do Warszawy i patrzy a tu trójka - już mi się zwróciło. Czwórka! Piątka! - już nie jestem bezdomnym. A tu szóstka. Wtedy wygrał, jak opowiadał, 1 milion 350 tysięcy. Mówił: Zawsze z wami różaniec mówię, i wy robicie tak dobrą robotę dla Polski – relacjonuje Rydzyk.
Po odebraniu wygranej pan Stanisław „zostawił dwa małe golfy, ciemnozielony i czerwony”. – A ci nienawistnicy, kłamcy: 'luksusowego maybacha dostał!', oni tak pisali. Ja nawet nie wiedziałem, co to jest maybach – grzmi duchowny.
Źródło: Radio Maryja
Trudno uwierzyć w ten stek bzdur. Jednak jeżeli to nie jest żart, nasuwają się dwa zasadnicze pytania. Czy był tam smok oraz co w wolnych chwilach inhaluje wielebny ojczulek?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- trup
Jakby ktoś chciał się doszkolić...
https://spotkaniawprawdzie.pl/
Jak ukradziono nam chrześcijańską tożsamość Europy?
prof. Jacek Bartyzel
Wewnętrzna rewolucja praw człowieka. Wolność wyznania czy wolność od wyznania? Ochrona życia prawem do aborcji?
adw. Jerzy Kwaśniewski
Bóg i Jezus Chrystus nie błogosławi relacjom homoseksualnym.
prof. Henryk Witczyk
Od człowieka stworzonego do człowieka wymyślanego? Wielki spór o to kim jesteśmy i po co żyjemy.
dr Paweł Milcarek
Dzieci rewolucji seksualnej
ks. prof. Robert Skrzypczak
---------------------------
Organizatorzy:
Centrum Edukacyjne Archidiecezji Warszawskiej
Katolicki Zerspół Edukacyjny im. Piotra Skargi
Instytut na Rzecz Kuktury Prawnej Ordo Iuris
Christianitas
https://spotkaniawprawdzie.pl/
Jak ukradziono nam chrześcijańską tożsamość Europy?
prof. Jacek Bartyzel
Wewnętrzna rewolucja praw człowieka. Wolność wyznania czy wolność od wyznania? Ochrona życia prawem do aborcji?
adw. Jerzy Kwaśniewski
Bóg i Jezus Chrystus nie błogosławi relacjom homoseksualnym.
prof. Henryk Witczyk
Od człowieka stworzonego do człowieka wymyślanego? Wielki spór o to kim jesteśmy i po co żyjemy.
dr Paweł Milcarek
Dzieci rewolucji seksualnej
ks. prof. Robert Skrzypczak
---------------------------
Organizatorzy:
Centrum Edukacyjne Archidiecezji Warszawskiej
Katolicki Zerspół Edukacyjny im. Piotra Skargi
Instytut na Rzecz Kuktury Prawnej Ordo Iuris
Christianitas
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
oko.press pisze:6 mld 995 milionów zł na etaty katechetów i 108 milionów zł na kapelanów m.in. w wojsku, policji i Krajowej Administracji Skarbowej (nie licząc kapelanów szpitalnych) wydały instytucje państwowe w latach 2014-2018. To wynik ekspertyzy Biura Analiz Sejmowych
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
PO ukradła 400 miliardów z pieniędzy Polaków.Hatefire pisze:oko.press pisze:6 mld 995 milionów zł na etaty katechetów i 108 milionów zł na kapelanów m.in. w wojsku, policji i Krajowej Administracji Skarbowej (nie licząc kapelanów szpitalnych) wydały instytucje państwowe w latach 2014-2018. To wynik ekspertyzy Biura Analiz Sejmowych
-
Z tego co pamiętam jesteś demokratą. Skoro zatem większość głosujących obywateli chce powyższego to?Hatefire pisze:oko.press pisze:6 mld 995 milionów zł na etaty katechetów i 108 milionów zł na kapelanów m.in. w wojsku, policji i Krajowej Administracji Skarbowej (nie licząc kapelanów szpitalnych) wydały instytucje państwowe w latach 2014-2018. To wynik ekspertyzy Biura Analiz Sejmowych
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- trup
Jaka większość???Q??Q?Pacjent pisze:Z tego co pamiętam jesteś demokratą. Skoro zatem większość głosujących obywateli chce powyższego to?Hatefire pisze:oko.press pisze:6 mld 995 milionów zł na etaty katechetów i 108 milionów zł na kapelanów m.in. w wojsku, policji i Krajowej Administracji Skarbowej (nie licząc kapelanów szpitalnych) wydały instytucje państwowe w latach 2014-2018. To wynik ekspertyzy Biura Analiz Sejmowych
8 mln na pis. 10,5 mln na opozycję.
Nawet po odjęciu konfederatów PiS nie poparła większość głosujących.
PKW ogłosiła oficjalne wyniki wyborów do Sejmu:
PiS - 43,59 proc. (8 051 935 głosów)
KO - 27,40 proc. (5 060 355 głosów)
SLD - 12,56 proc. (2 319 946 głosów)
PSL - 8, 55 proc. (1 578 523 głosy)
Konfederacja - 6,981 (1 256 953 głosy)
Oddano 18 470 710 ważnych głosów.
Pomimo takich kwiatków:
PiotrZygarski kandydat Koalicji Obywatelskiej wraz z grupą przyjaciół i rodziną głosuje. Wszyscy oddają głos na Piotra Zygarskiego. Prawie 20 głosów. Wynik Piotra Zygarskiego na protokole: 0 (słownie: ZERO).
Gdzie są te głosy?

Ostatnio zmieniony 16-10-2019, 12:36 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
- trup
A tu taka ciekawostka jak wypada Polska na tle innych państw z edukacją seksualną:
http://www.europarl.europa.eu/RegData/e ... 515_EN.pdf
Tymczasem te gównojady próbują nam wepchnąć coś co się ani logiki, ani problemu, ani czasów nie trzyma.
"Projekt najgłośniejszej od kilku dni ustawy. Pomieszano w nim pedofilię z edukacją seksualną, za to nie ma np. sankcji za systemowe ukrywanie pedofili. O celu najlepiej mówi uzasadnienie":
http://orka.sejm.gov.pl/Druki8ka.nsf/0/ ... e/3751.pdf

http://www.europarl.europa.eu/RegData/e ... 515_EN.pdf
Tymczasem te gównojady próbują nam wepchnąć coś co się ani logiki, ani problemu, ani czasów nie trzyma.
"Projekt najgłośniejszej od kilku dni ustawy. Pomieszano w nim pedofilię z edukacją seksualną, za to nie ma np. sankcji za systemowe ukrywanie pedofili. O celu najlepiej mówi uzasadnienie":
http://orka.sejm.gov.pl/Druki8ka.nsf/0/ ... e/3751.pdf

- Bloodcult
i dobrze. Żaden lewak nie będzie mi dzieci masturbacji uczył.
- Hatefire
Skąd wiesz czy większość chce utrzymywać tą bandę darmozjadów? Było jakieś referendum w tej sprawie?Pacjent pisze:Z tego co pamiętam jesteś demokratą. Skoro zatem większość głosujących obywateli chce powyższego to?
Dobra zostawię wyzłośliwianie się. Wyjaśnij mi celowość i sens utrzymywania kapelanów w Administracji Skarbowej? W Polsce rzuć martwym szczurem na oślep, a trafisz w kościół. Jak Pracownik skarbówki ma duchową potrzebę, to po wyjściu z pracy będzie mógł sobie godzinami leżeć krzyżem przed ołtarzem. Tak samo w wojsku. Ile mamy wojska za granicą? Jak policzyć te różne misje, to i tak będą setki nie tysiące, a tylko tam ma sens instytucja kapelana. Zwykły trep sobie zrealizuje praktyki religijne w lokalnej parafii. Ja naprawdę nie jestem fanatykiem. Jestem w stanie np. zaakceptować kapelanów w szpitalach. Ok katolików w Polsce nadal sporo, ludzie chorzy są uziemieni, a dla niektórych to ważna sfera życia. No, ale te pozostałe etaty to patologia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Masturbacji każde dziecko samo się uczy.Bloodcult pisze:i dobrze. Żaden lewak nie będzie mi dzieci masturbacji uczył.
A ksiądz macania po cudzej cipce albo trzymania za cudzego pindola może?
Nie tłumacz, to jest sprawdzony sposób tych ścierw. Rzucić kłamliwą z dupy wziętą statystyką i spierdolić do budy, bo przecież tamci kradli więcej, a my się przynajmniej dzielimy.Hatefire pisze:Skąd wiesz czy większość chce utrzymywać tą bandę darmozjadów? Było jakieś referendum w tej sprawie?Pacjent pisze:Z tego co pamiętam jesteś demokratą. Skoro zatem większość głosujących obywateli chce powyższego to?
Dobra zostawię wyzłośliwianie się. Wyjaśnij mi celowość i sens utrzymywania kapelanów w Administracji Skarbowej? W Polsce rzuć martwym szczurem na oślep, a trafisz w kościół. Jak Pracownik skarbówki ma duchową potrzebę, to po wyjściu z pracy będzie mógł sobie godzinami leżeć krzyżem przed ołtarzem. Tak samo w wojsku. Ile mamy wojska za granicą? Jak policzyć te różne misje, to i tak będą setki nie tysiące, a tylko tam ma sens instytucja kapelana. Zwykły trep sobie zrealizuje praktyki religijne w lokalnej parafii. Ja naprawdę nie jestem fanatykiem. Jestem w stanie np. zaakceptować kapelanów w szpitalach. Ok katolików w Polsce nadal sporo, ludzie chorzy są uziemieni, a dla niektórych to ważna sfera życia. No, ale te pozostałe etaty to patologia.
- Drone
Jędraszewski jedzie dalej z koksem:
https://wpolityce.pl/kosciol/468006-moc ... ego-o-lgbt" onclick="window.open(this.href);return false;
https://wpolityce.pl/kosciol/468006-moc ... ego-o-lgbt" onclick="window.open(this.href);return false;
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
-
Słusznie prawi.Drone pisze:Jędraszewski jedzie dalej z koksem:
PS. Jedziesz z klechami jak Der Sturmer z Żydami :)
- Drone
O, nie, koledzy. Nie wsadzam księży do komór, a jedynie ŻYCZLIWIE zwracam uwagę na to, by swojego sposobu widzenia świata nie forsowali jako jedynego słusznego. Jestem przyjacielem Kościoła, ale takiego, który zna swoje miejsce w szeregu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
No to zaraz, zaraz, czyj sposob widzenia swiata ma forsowac jako sluszny biskup Jedraszewski? Cudzy? Czy jest w ogole mozliwe forsowanie cudzego sposobu widzenia swiata jako sluszny?
W takim razie sprobuj kol drone forsowac sposob widzenia swiata Jedraszewskiego, jezeli wg ciebie takie wymyki intelektualne sa mozliwe w ogole.
W takim razie sprobuj kol drone forsowac sposob widzenia swiata Jedraszewskiego, jezeli wg ciebie takie wymyki intelektualne sa mozliwe w ogole.
woodpecker from space