Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Akurat tak jak jestem totalnie antypisowski, to nie oszukujmy się, nie było dalszych przesłanek dla funkcjonowania tego banku. Po prostu w wypadku nagłego wycofania gotówki stałby się niewypłacalny. Wiadomo, że PiS skorzystał z okazji, by dojechać Czarneckiego i przy okazji Giertycha, a z drugiej strony ci drudzy zasłaniają kwestię wielkiej dziury w aktywach banku polityką. Ale koniec końców winę ponosi za to PiS, który rozmontowując struktury państwa prawa (lepszego lub gorszego), tworzy znakomitą okazję do tego, by każdą niegodziwość czy niegospodarność usprawiedliwiać teraz działaniami PiS-u.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
Pada u was śnieg? u mnie napierdala deszcz a 20km dalej śniegu po kolana.Jakie to jest zjebane
- Lukass
- zahartowany metalizator
U mnie napierdala deszcz (ulewa), a niedługo ma być śnieg i zero stopni. Przeczuwam fajne lodowisko, schowane pod tym śniegiem, jutro rano.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
U mnie sie dzieją dziwne rzeczy teraz, w mieście leje i +3.U kuzyna na kaszubach -2 i najebane po kolana śniegu.Nie pamiętam czegoś takiego.
Te -30 co zapowiadają to ściema pewnie jest
Te -30 co zapowiadają to ściema pewnie jest
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Deszcz ze śniegiem, a takim właściwym okresleniem byłoby "chuj wie co".
- maciek z klanu
Tak już potwierdzili że fejk. W Katowicach podobnie jak u nasuma jakieś takie deszczowate gówno leci.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Bulwers pajaców z powodu cen coca-coli itp. napojów. Gdy głosowano nad podatkiem cukrowym to może z 5 osób tym się interesowało.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
ze mną 6 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
wracamy do czasów, gdy picie pepsicoli to był szpan 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Lukass
No tak, bo protest obywatelski jest w tym kraju zajebiście skuteczny. Nie pijam, mam w dupie. Ale gówno można było zrobić.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
To teraz wszystkie tego typu napoje będą kłuć w oczy podpisem, że mają 0 procent cukru. Nie z powodu diety, ale z powodu podatków. Tak samo jak wódki smakowe, albo napoje spirytusowe powyżej 30%....... Każdy orze jak może.
-
maciek z klanu pisze: ↑05-01-2021, 22:23
Tak już potwierdzili że fejk. W Katowicach podobnie jak u nasuma jakieś takie deszczowate gówno leci.
Dziś jest chyba jeszcze bardziej ponuro niż wczoraj. Przed chwilą leciały grube płaty sniegu, który w jako brudna, cienka warstwa zmrożonych połaci można odnaleźć na szybach samochodów, bo na drodze nie jest w stanie się utrzymać, potem jakiś deszcz, ogólnie szaro i wilgotno jak na jakimś wrzosowisku. Pamiętam że zawsze w styczniu śnieg chrzęścił pod nogami a sypało czasem tak, że widoczność była ograniczona do kilku metrów.
- Nerwowy
No nie, bo napoje słodzone w inny sposób typu Pepsi MAX też się łapią na dodatkową opłatę

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz
niedawno sie wkurwiałem na strzelających zjebów pod blokiem, jak zobaczyłem ten filmik to dochodzę do wniosku że jednak nie jest tak u nas źle 
od 3:!8 można zobaczyć co tam sie odpierdala.Oczywiście sprawka farbowanych niemców

od 3:!8 można zobaczyć co tam sie odpierdala.Oczywiście sprawka farbowanych niemców
- uglak
Nic wielkiego tam się nie dzieje - We Francji w noc sylwestrową spłonęło ponad tysiąc samochodów:
https://www.motofakty.pl/artykul/nowy-r ... video.html
https://www.motofakty.pl/artykul/nowy-r ... video.html
Guilty of being right
-
Tak się bawią aryjczycy

- Żułek
Orange to zawsze byli debile do kwadratu ale chyba im sie pogorszyło 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Triceratops
Dzisiaj bylem w miescie knaara w sprawach biznesowych, kontrahent nie pije nic od 15 lat, zawsze konsekwentnie odmawial. No dzis na 6 Kroli dal sie namowic na baniaczka xD Skonczylo sie , ze pekla siodemka na dwoch, facet sam polewal a gdzies po 4 miarce zaczal po kazdym rozlaniu powtarzac „co za wspanialy eliksir” xD Zamowil 2 litry na nastepny raz xDSODOMOUSE pisze: ↑02-01-2021, 14:11czuję że bende stałym kljentem tego "Triceps Monopoly Sex Szop Pracz". Bimber Tricepsa dla szura rzecz konieczna !Triceratops pisze: ↑02-01-2021, 11:53Mowilem, dawaj namiar. Nalezy dzielic sie dobrym jak Jezus przykazalPrzed swietami i sylwestrem mialem urwanie telefonu, najbardziej dobijala sie Lodz, zagrozili mi nawet, ze jak nie przysle to kupia wodke w sklepie i beda ja pic... O_o
Czekam pod paczkomatem jak kania dżdżu (co to jest ten kurwa dżedż, jest w Bierdonce?)
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz

Chojnice kuźwa

- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jakiś napruty witaminowyziemba wbił na forum.
zanim po 3dniach wytrzeźwiał pato zjazd onr-u nam tu się zrobił
zanim po 3dniach wytrzeźwiał pato zjazd onr-u nam tu się zrobił