Szach i mat!WaszJudasz pisze:Ty, czekaj - czy księża to nie są przypadkiem ci goście, którzy dzieciom będącym w wieku, gdy już zaczynają się masturbować, tłumaczą, że nie powinny tego robić... ale jeśli jednak robią, to ich świętym obowiązkiem jest regularnie przychodzić i opowiadać o tym księdzu na ucho?Pacjent pisze: Na kim niby wykonywane są te "ćwiczenia"? Czyjej psychice robiona jest krzywda pod wpływem jednoznacznie seksualnych zachowań? Gdyby to zrobił ksiądz to niedorobiony cebulak-samotnik z tego forum zafajdałby tu wszystkich swoimi murarskimi wydzielinami na temat pedofilskiego spisku w Kościele.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak. To samo w przypadku kradzieży i kazirodztwa.WaszJudasz pisze:Ty, czekaj - czy księża to nie są przypadkiem ci goście, którzy dzieciom będącym w wieku, gdy już zaczynają się masturbować, tłumaczą, że nie powinny tego robić... ale jeśli jednak robią, to ich świętym obowiązkiem jest regularnie przychodzić i opowiadać o tym księdzu na ucho?Pacjent pisze: Na kim niby wykonywane są te "ćwiczenia"? Czyjej psychice robiona jest krzywda pod wpływem jednoznacznie seksualnych zachowań? Gdyby to zrobił ksiądz to niedorobiony cebulak-samotnik z tego forum zafajdałby tu wszystkich swoimi murarskimi wydzielinami na temat pedofilskiego spisku w Kościele.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
O właśnie. Kradzieży.Tak przy okazji. Nie wstyd ci prawdziwy wszechpolaku, że podbierasz ze sakiewki? Dzieci na lekarstwa nie mają, a ty jednak bezczelnie bierzesz. Spowiadasz się z tego swemu zaufanemu pedofilowi, a potem wybaczacie sobie nawzajem?
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Cieszę się, że potwierdzasz, że ta zwyrodniała instytucja robi dzieciom wodę z mózgów, zrównując całkowicie naturalne zachowania, które powinny pozostać ich intymną sprawą dzieci, z przestępstwami.Pacjent pisze:To samo w przypadku kradzieży i kazirodztwa.
Warto zauważyć, że bodaj w każdym opisanym przypadku wykorzystywania seksualnego dziecka przez księdza, ten mechanizm zawstydzania i przyznawania księdzu autorytetu w sprawach seksualności znajduje zastosowanie w kontrolowaniu przez niego ofiary.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
WaszJudasz pisze:Ty, czekaj - czy księża to nie są przypadkiem ci goście, którzy dzieciom będącym w wieku, gdy już zaczynają się masturbować, tłumaczą, że nie powinny tego robić... ale jeśli jednak robią, to ich świętym obowiązkiem jest regularnie przychodzić i opowiadać o tym księdzu na ucho?

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
No widzisz. Sam siebie nie bierzesz na poważnie, wygadując takie bzdety. Chyba nie chcesz tu nikogo przekonać, że jesteś maksymalnym oszołomem i wyznajesz skrajną teorię spiskową dot. zorganizowanej pedofilii pod płaszczykiem KK, w takim stopniu, że stanowi ona pierwszy punkt jego działalności?535 pisze:O właśnie. Kradzieży.Tak przy okazji. Nie wstyd ci prawdziwy wszechpolaku, że podbierasz ze sakiewki? Dzieci na lekarstwa nie mają, a ty jednak bezczelnie bierzesz. Spowiadasz się z tego swemu zaufanemu pedofilowi, a potem wybaczacie sobie nawzajem?
Wg mnie nie możesz być taki głupi. Raczej złośliwie robisz sobie jaja. Jeśli chodzi o mnie to nie wzbudza to u mnie większych emocji. Natomiast do pewnego stopnia jest ciekawe. Szkoda, że forum zbyt często nie działa i nie mogę tu napisać wszystkiego, ale z drugiej strony coraz częściej się powtarzasz i jesteś przewidywalny. Niech Bóg da Ci więcej pogody ducha. Miłej niedzieli.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Wpadłem tylko przelotem powiedzieć, że KK we współczesnym świecie jest jedybą instytucją zaufania społecznego, w której były zorganizowane procedury mające kryć pedofili. To nie były odosobnione i oddolne przypadki, to było coś o czym centrala w Watykanie wiedziała i co współtworzyła. A teraz już sobie idę. Dobrej niedzieli.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Przypominam katabasie, że w dupie mam twojego boga i bajeczki serwowane przez leniwych cwaniaków. Z jednym jednak trudno się nie zgodzić. Kościół ma za zadanie przede wszystkim gromadzić majątek , mieszając we łbach takim jak ty. Pedofilia zaś jest działalnością poboczną, którą wspierasz i akceptujesz. U mnie forum działa znakomicie. Może dlatego, że na bieżąco płacę rachunki, a może to co innego. W każdym razie, zawsze chętnie napiszę cokolwiek, by spierdolić ci niedzielę. Uważam, że należy tępić każde zakłamane ścierwo, wspierające zwyrodnialców i zamierzam to czynić zawsze i na każdym kroku.Pacjent pisze:No widzisz. Sam siebie nie bierzesz na poważnie, wygadując takie bzdety. Chyba nie chcesz tu nikogo przekonać, że jesteś maksymalnym oszołomem i wyznajesz skrajną teorię spiskową dot. zorganizowanej pedofilii pod płaszczykiem KK, w takim stopniu, że stanowi ona pierwszy punkt jego działalności?535 pisze:O właśnie. Kradzieży.Tak przy okazji. Nie wstyd ci prawdziwy wszechpolaku, że podbierasz ze sakiewki? Dzieci na lekarstwa nie mają, a ty jednak bezczelnie bierzesz. Spowiadasz się z tego swemu zaufanemu pedofilowi, a potem wybaczacie sobie nawzajem?
Wg mnie nie możesz być taki głupi. Raczej złośliwie robisz sobie jaja. Jeśli chodzi o mnie to nie wzbudza to u mnie większych emocji. Natomiast do pewnego stopnia jest ciekawe. Szkoda, że forum zbyt często nie działa i nie mogę tu napisać wszystkiego, ale z drugiej strony coraz częściej się powtarzasz i jesteś przewidywalny. Niech Bóg da Ci więcej pogody ducha. Miłej niedzieli.
-
Nie jedyną, a nawet nie najważniejszą, bo pedofile także ci ze świata celebrytów i sportu unikali odpowiedzialności dzięki działaniom aparatu państw, w tym służb specjalnych.Oferma pisze:Wpadłem tylko przelotem powiedzieć, że KK we współczesnym świecie jest jedybą instytucją zaufania społecznego, w której były zorganizowane procedury mające kryć pedofili. To nie były odosobnione i oddolne przypadki, to było coś o czym centrala w Watykanie wiedziała i co współtworzyła. A teraz już sobie idę. Dobrej niedzieli.
Jakie KK ma zadanie przekonasz się po śmierci, a jeśli chcesz mi zepsuć niedzielę to napisz co sądzisz o dzieciach.535 pisze: Kościół ma za zadanie przede wszystkim gromadzić majątek , mieszając we łbach takim jak ty. Pedofilia zaś jest działalnością poboczną, którą wspierasz i akceptujesz. U mnie forum działa znakomicie. Może dlatego, że na bieżąco płacę rachunki, a może to co innego. W każdym razie, zawsze chętnie napiszę cokolwiek, by spierdolić ci niedzielę. Uważam, że należy tępić każde zakłamane ścierwo, wspierające zwyrodnialców i zamierzam to czynić zawsze i na każdym kroku.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
To nie tylko dzieci, a trupy też ruchają? ;-)Pacjent pisze:Jakie KK ma zadanie przekonasz się po śmierci
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Tak świrze. Przekonam się po śmierci...Co do dzieci, to jest zdaje się wasz konik. Twoi koledzy się już nimi zajmują.Pacjent pisze:Nie jedyną, a nawet nie najważniejszą, bo pedofile także ci ze świata celebrytów i sportu unikali odpowiedzialności dzięki działaniom aparatu państw, w tym służb specjalnych.Oferma pisze:Wpadłem tylko przelotem powiedzieć, że KK we współczesnym świecie jest jedybą instytucją zaufania społecznego, w której były zorganizowane procedury mające kryć pedofili. To nie były odosobnione i oddolne przypadki, to było coś o czym centrala w Watykanie wiedziała i co współtworzyła. A teraz już sobie idę. Dobrej niedzieli.
Jakie KK ma zadanie przekonasz się po śmierci, a jeśli chcesz mi zepsuć niedzielę to napisz co sądzisz o dzieciach.535 pisze: Kościół ma za zadanie przede wszystkim gromadzić majątek , mieszając we łbach takim jak ty. Pedofilia zaś jest działalnością poboczną, którą wspierasz i akceptujesz. U mnie forum działa znakomicie. Może dlatego, że na bieżąco płacę rachunki, a może to co innego. W każdym razie, zawsze chętnie napiszę cokolwiek, by spierdolić ci niedzielę. Uważam, że należy tępić każde zakłamane ścierwo, wspierające zwyrodnialców i zamierzam to czynić zawsze i na każdym kroku.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
hehe, ale kurwa pocisk -:)Hatefire pisze:To nie tylko dzieci, a trupy też ruchają? ;-)Pacjent pisze:Jakie KK ma zadanie przekonasz się po śmierci
- WaszJudasz
I jeszcze zabierają kawałki na pamiątkę...Hatefire pisze:To nie tylko dzieci, a trupy też ruchają? ;-)Pacjent pisze:Jakie KK ma zadanie przekonasz się po śmierci

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Wchodzę z rana na Bandcamp, a tu taki kwiatek na dzień dobry:
https://daily.bandcamp.com/features/nec ... rce=footer
Nawet jestem w stanie zrozumieć pewne idee za tym stojące, ale sama forma i fakt, że taką postawę prezentują bestialsko źli trve blackmetalowcy, czyni z tej inicjatywy (?) komedię w czystej formie. I jeszcze ta nazwa i tytuły, ja pierdolę...No chyba, że to taki joke. ;)
https://daily.bandcamp.com/features/nec ... rce=footer
Nawet jestem w stanie zrozumieć pewne idee za tym stojące, ale sama forma i fakt, że taką postawę prezentują bestialsko źli trve blackmetalowcy, czyni z tej inicjatywy (?) komedię w czystej formie. I jeszcze ta nazwa i tytuły, ja pierdolę...No chyba, że to taki joke. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Oferma
- weteran forumowych bitew
NBDC to jest zjawisko tak rakowite, że w słusznym wątku. Kolejna próba „prostowania” sceny BM przez ludzi, którzy nie powinni mieć z tym nic wspólnego. Do sracza.
How entranced we are by the fire
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
- Nerwowy
Pedofilski śmieć, po raz kolejny rozjechany jak szmata. Bdb.WaszJudasz pisze:I jeszcze zabierają kawałki na pamiątkę...Hatefire pisze:To nie tylko dzieci, a trupy też ruchają? ;-)Pacjent pisze:Jakie KK ma zadanie przekonasz się po śmierci
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Oferma pisze:NBDC to jest zjawisko tak rakowite, że w słusznym wątku. Kolejna próba „prostowania” sceny BM przez ludzi, którzy nie powinni mieć z tym nic wspólnego. Do sracza.
Cóż to takiego kryje się pod tym skrótem NBDC ?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Może lepiej nie wiedzieć, to tak jak z tymi incelami, czy jak im tam było ;)Nasum pisze:Oferma pisze:NBDC to jest zjawisko tak rakowite, że w słusznym wątku. Kolejna próba „prostowania” sceny BM przez ludzi, którzy nie powinni mieć z tym nic wspólnego. Do sracza.
Cóż to takiego kryje się pod tym skrótem NBDC ?