ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

01-03-2020, 10:54

WaszJudasz pisze:
Pacjent pisze: Na kim niby wykonywane są te "ćwiczenia"? Czyjej psychice robiona jest krzywda pod wpływem jednoznacznie seksualnych zachowań? Gdyby to zrobił ksiądz to niedorobiony cebulak-samotnik z tego forum zafajdałby tu wszystkich swoimi murarskimi wydzielinami na temat pedofilskiego spisku w Kościele.
Ty, czekaj - czy księża to nie są przypadkiem ci goście, którzy dzieciom będącym w wieku, gdy już zaczynają się masturbować, tłumaczą, że nie powinny tego robić... ale jeśli jednak robią, to ich świętym obowiązkiem jest regularnie przychodzić i opowiadać o tym księdzu na ucho?
Szach i mat!
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-03-2020, 11:04

WaszJudasz pisze:
Pacjent pisze: Na kim niby wykonywane są te "ćwiczenia"? Czyjej psychice robiona jest krzywda pod wpływem jednoznacznie seksualnych zachowań? Gdyby to zrobił ksiądz to niedorobiony cebulak-samotnik z tego forum zafajdałby tu wszystkich swoimi murarskimi wydzielinami na temat pedofilskiego spisku w Kościele.
Ty, czekaj - czy księża to nie są przypadkiem ci goście, którzy dzieciom będącym w wieku, gdy już zaczynają się masturbować, tłumaczą, że nie powinny tego robić... ale jeśli jednak robią, to ich świętym obowiązkiem jest regularnie przychodzić i opowiadać o tym księdzu na ucho?
Tak. To samo w przypadku kradzieży i kazirodztwa.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

01-03-2020, 11:10

O właśnie. Kradzieży.Tak przy okazji. Nie wstyd ci prawdziwy wszechpolaku, że podbierasz ze sakiewki? Dzieci na lekarstwa nie mają, a ty jednak bezczelnie bierzesz. Spowiadasz się z tego swemu zaufanemu pedofilowi, a potem wybaczacie sobie nawzajem?
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

01-03-2020, 11:22

Pacjent pisze:To samo w przypadku kradzieży i kazirodztwa.
Cieszę się, że potwierdzasz, że ta zwyrodniała instytucja robi dzieciom wodę z mózgów, zrównując całkowicie naturalne zachowania, które powinny pozostać ich intymną sprawą dzieci, z przestępstwami.

Warto zauważyć, że bodaj w każdym opisanym przypadku wykorzystywania seksualnego dziecka przez księdza, ten mechanizm zawstydzania i przyznawania księdzu autorytetu w sprawach seksualności znajduje zastosowanie w kontrolowaniu przez niego ofiary.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
535

01-03-2020, 11:28

Przecież on tego nie rozumie, bo sam jest ofiarą.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

01-03-2020, 11:31

WaszJudasz pisze:Ty, czekaj - czy księża to nie są przypadkiem ci goście, którzy dzieciom będącym w wieku, gdy już zaczynają się masturbować, tłumaczą, że nie powinny tego robić... ale jeśli jednak robią, to ich świętym obowiązkiem jest regularnie przychodzić i opowiadać o tym księdzu na ucho?
Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent

01-03-2020, 11:43

535 pisze:O właśnie. Kradzieży.Tak przy okazji. Nie wstyd ci prawdziwy wszechpolaku, że podbierasz ze sakiewki? Dzieci na lekarstwa nie mają, a ty jednak bezczelnie bierzesz. Spowiadasz się z tego swemu zaufanemu pedofilowi, a potem wybaczacie sobie nawzajem?
No widzisz. Sam siebie nie bierzesz na poważnie, wygadując takie bzdety. Chyba nie chcesz tu nikogo przekonać, że jesteś maksymalnym oszołomem i wyznajesz skrajną teorię spiskową dot. zorganizowanej pedofilii pod płaszczykiem KK, w takim stopniu, że stanowi ona pierwszy punkt jego działalności?
Wg mnie nie możesz być taki głupi. Raczej złośliwie robisz sobie jaja. Jeśli chodzi o mnie to nie wzbudza to u mnie większych emocji. Natomiast do pewnego stopnia jest ciekawe. Szkoda, że forum zbyt często nie działa i nie mogę tu napisać wszystkiego, ale z drugiej strony coraz częściej się powtarzasz i jesteś przewidywalny. Niech Bóg da Ci więcej pogody ducha. Miłej niedzieli.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

01-03-2020, 11:49

Wpadłem tylko przelotem powiedzieć, że KK we współczesnym świecie jest jedybą instytucją zaufania społecznego, w której były zorganizowane procedury mające kryć pedofili. To nie były odosobnione i oddolne przypadki, to było coś o czym centrala w Watykanie wiedziała i co współtworzyła. A teraz już sobie idę. Dobrej niedzieli.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
535

01-03-2020, 12:00

Pacjent pisze:
535 pisze:O właśnie. Kradzieży.Tak przy okazji. Nie wstyd ci prawdziwy wszechpolaku, że podbierasz ze sakiewki? Dzieci na lekarstwa nie mają, a ty jednak bezczelnie bierzesz. Spowiadasz się z tego swemu zaufanemu pedofilowi, a potem wybaczacie sobie nawzajem?
No widzisz. Sam siebie nie bierzesz na poważnie, wygadując takie bzdety. Chyba nie chcesz tu nikogo przekonać, że jesteś maksymalnym oszołomem i wyznajesz skrajną teorię spiskową dot. zorganizowanej pedofilii pod płaszczykiem KK, w takim stopniu, że stanowi ona pierwszy punkt jego działalności?
Wg mnie nie możesz być taki głupi. Raczej złośliwie robisz sobie jaja. Jeśli chodzi o mnie to nie wzbudza to u mnie większych emocji. Natomiast do pewnego stopnia jest ciekawe. Szkoda, że forum zbyt często nie działa i nie mogę tu napisać wszystkiego, ale z drugiej strony coraz częściej się powtarzasz i jesteś przewidywalny. Niech Bóg da Ci więcej pogody ducha. Miłej niedzieli.
Przypominam katabasie, że w dupie mam twojego boga i bajeczki serwowane przez leniwych cwaniaków. Z jednym jednak trudno się nie zgodzić. Kościół ma za zadanie przede wszystkim gromadzić majątek , mieszając we łbach takim jak ty. Pedofilia zaś jest działalnością poboczną, którą wspierasz i akceptujesz. U mnie forum działa znakomicie. Może dlatego, że na bieżąco płacę rachunki, a może to co innego. W każdym razie, zawsze chętnie napiszę cokolwiek, by spierdolić ci niedzielę. Uważam, że należy tępić każde zakłamane ścierwo, wspierające zwyrodnialców i zamierzam to czynić zawsze i na każdym kroku.
Pacjent

01-03-2020, 12:04

Oferma pisze:Wpadłem tylko przelotem powiedzieć, że KK we współczesnym świecie jest jedybą instytucją zaufania społecznego, w której były zorganizowane procedury mające kryć pedofili. To nie były odosobnione i oddolne przypadki, to było coś o czym centrala w Watykanie wiedziała i co współtworzyła. A teraz już sobie idę. Dobrej niedzieli.
Nie jedyną, a nawet nie najważniejszą, bo pedofile także ci ze świata celebrytów i sportu unikali odpowiedzialności dzięki działaniom aparatu państw, w tym służb specjalnych.
535 pisze: Kościół ma za zadanie przede wszystkim gromadzić majątek , mieszając we łbach takim jak ty. Pedofilia zaś jest działalnością poboczną, którą wspierasz i akceptujesz. U mnie forum działa znakomicie. Może dlatego, że na bieżąco płacę rachunki, a może to co innego. W każdym razie, zawsze chętnie napiszę cokolwiek, by spierdolić ci niedzielę. Uważam, że należy tępić każde zakłamane ścierwo, wspierające zwyrodnialców i zamierzam to czynić zawsze i na każdym kroku.
Jakie KK ma zadanie przekonasz się po śmierci, a jeśli chcesz mi zepsuć niedzielę to napisz co sądzisz o dzieciach.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

01-03-2020, 12:08

Pacjent pisze:Jakie KK ma zadanie przekonasz się po śmierci
To nie tylko dzieci, a trupy też ruchają? ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

01-03-2020, 12:10

Pacjent pisze:
Oferma pisze:Wpadłem tylko przelotem powiedzieć, że KK we współczesnym świecie jest jedybą instytucją zaufania społecznego, w której były zorganizowane procedury mające kryć pedofili. To nie były odosobnione i oddolne przypadki, to było coś o czym centrala w Watykanie wiedziała i co współtworzyła. A teraz już sobie idę. Dobrej niedzieli.
Nie jedyną, a nawet nie najważniejszą, bo pedofile także ci ze świata celebrytów i sportu unikali odpowiedzialności dzięki działaniom aparatu państw, w tym służb specjalnych.
535 pisze: Kościół ma za zadanie przede wszystkim gromadzić majątek , mieszając we łbach takim jak ty. Pedofilia zaś jest działalnością poboczną, którą wspierasz i akceptujesz. U mnie forum działa znakomicie. Może dlatego, że na bieżąco płacę rachunki, a może to co innego. W każdym razie, zawsze chętnie napiszę cokolwiek, by spierdolić ci niedzielę. Uważam, że należy tępić każde zakłamane ścierwo, wspierające zwyrodnialców i zamierzam to czynić zawsze i na każdym kroku.
Jakie KK ma zadanie przekonasz się po śmierci, a jeśli chcesz mi zepsuć niedzielę to napisz co sądzisz o dzieciach.
Tak świrze. Przekonam się po śmierci...Co do dzieci, to jest zdaje się wasz konik. Twoi koledzy się już nimi zajmują.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

01-03-2020, 12:18

Hatefire pisze:
hehe, ale kurwa pocisk -:)
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

01-03-2020, 12:19

Hatefire pisze:
I jeszcze zabierają kawałki na pamiątkę...

Obrazek
Obrazek
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

07-03-2020, 08:14

Wchodzę z rana na Bandcamp, a tu taki kwiatek na dzień dobry:

https://daily.bandcamp.com/features/nec ... rce=footer

Nawet jestem w stanie zrozumieć pewne idee za tym stojące, ale sama forma i fakt, że taką postawę prezentują bestialsko źli trve blackmetalowcy, czyni z tej inicjatywy (?) komedię w czystej formie. I jeszcze ta nazwa i tytuły, ja pierdolę...No chyba, że to taki joke. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

07-03-2020, 11:24

NBDC to jest zjawisko tak rakowite, że w słusznym wątku. Kolejna próba „prostowania” sceny BM przez ludzi, którzy nie powinni mieć z tym nic wspólnego. Do sracza.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

07-03-2020, 11:34

Dokładnie.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

08-03-2020, 01:24

WaszJudasz pisze:
Hatefire pisze:
I jeszcze zabierają kawałki na pamiątkę...

Obrazek
Obrazek
Pedofilski śmieć, po raz kolejny rozjechany jak szmata. Bdb.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Nasum

08-03-2020, 13:35

Oferma pisze:NBDC to jest zjawisko tak rakowite, że w słusznym wątku. Kolejna próba „prostowania” sceny BM przez ludzi, którzy nie powinni mieć z tym nic wspólnego. Do sracza.

Cóż to takiego kryje się pod tym skrótem NBDC ?
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

08-03-2020, 18:29

Nasum pisze:
Oferma pisze:NBDC to jest zjawisko tak rakowite, że w słusznym wątku. Kolejna próba „prostowania” sceny BM przez ludzi, którzy nie powinni mieć z tym nic wspólnego. Do sracza.

Cóż to takiego kryje się pod tym skrótem NBDC ?
Może lepiej nie wiedzieć, to tak jak z tymi incelami, czy jak im tam było ;)
ODPOWIEDZ