Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- dzik
- zahartowany metalizator
- Sgt. Barnes
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Nowy avatarek kol. ŚWIAT BEZ KOŃCA.
Chciałbym taką koszulkę...

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dzieki, warto bylo spedzic 7 minut sklepujac.toSgt. Barnes pisze: ↑27-07-2023, 19:31Nowy avatarek kol. ŚWIAT BEZ KOŃCA.![]()
![]()
![]()
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Wybitnie mnie cieszy, że wśród patozwolenników aborcji jest tylu ekstremistów z awangardy praw zwierząt, wegetarian, przeciwników zabijania zwierzaków itp. Pokazuje to dobitnie na jakim etapie człowieczeństwa są ci osobnicy. Przypominają się inni wybitni zwolennicy praw zwierząt i miłośnicy zwierzątek jak Kaligula, Hitler czy Wasilij Błochin (egzekutor katyński).
PS. Dzisiaj piątek, więc nie jem mięsa, ale jutro grill na bogato.
PS. Dzisiaj piątek, więc nie jem mięsa, ale jutro grill na bogato.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurde, to ty jesteś zwolennikiem zabijania zwierząt, tak? Nie wiedziałem, że nawet to można postrzegać negatywnie. Chodzisz wieczorami i strzelasz do psów z wiatrówki czy po prostu wabisz koty, a potem za ogon tłuczesz nimi o chodnik, by nie być patozwolennikiem aborcji? Co za pojebana logika
-
Jestem zwolennikiem zabijania zwierząt, które można zjeść, ewentualnie wykorzystać ich futro itp. Rżniesz logikę wg własnych potrzeb. To niedobrze.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-07-2023, 12:30Kurde, to ty jesteś zwolennikiem zabijania zwierząt, tak? Nie wiedziałem, że nawet to można postrzegać negatywnie. Chodzisz wieczorami i strzelasz do psów z wiatrówki czy po prostu wabisz koty, a potem za ogon tłuczesz nimi o chodnik, by nie być patozwolennikiem aborcji? Co za pojebana logika
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nerwowy
Pacjentowi z przyczyny odcięcia dostępu do tematów politycznych ewidentnie się pogorszyło mocno
. Każdy wątek zajebie swoim pierdoleniem pod byle pretekstem. Tutaj chyba już tylko uśpienie wchodzi w grę.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Logikę to rżniesz tym cherrypickingiem gdzie wybierasz sobie jak najgorszych ludzi z całej historii którzy akurat byli wegetarianami. O dziwo dokładnie ta sama logika względem księży jakoś cię nie przekonuje.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No, jak mu zabrano politykowanie, to robi politykowanie z każdego innego tematu - a to dowcipy polityczne, a to 'uciechy' polityczne, jak nie napisze codziennie kilku politycznych postów to pęknie.
-
Akurat ta sprawa w dużym zakresie dotyczy moralności, zwłaszcza w kontekście, który opisałem, a to na pewno nie jest wyodrębnione z tego tematu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-07-2023, 13:02No, jak mu zabrano politykowanie, to robi politykowanie z każdego innego tematu - a to dowcipy polityczne, a to 'uciechy' polityczne, jak nie napisze codziennie kilku politycznych postów to pęknie.
- Ascetic
- Ascetic
Czekaj! Ale przynajmniej został u kilku cymbałów, jak u tego co zamieszcza dziwne wpisy, których nikt nie rozumie, bojownikiem o "wolność słowa", bo przecież ma swoje "poglądy" (nie mylić z przeklejkami z konfiarskich i ruskich pejów, czy ze zwykłym kacapskim trollingiem xD Według niego tylko, ale to oczywiste). Ja mu tam nawet zazdraszczam, bohater normalnie, na miarę forume. LOL
Poro
Męczennik! Zbiera punkty na wjazd do nieba, już niewiele brakuje.
- Ascetic
Przekonwertował się jak łysa, co nam tera zejszła? Oni chyba jakieś tam punkty zbierają, coby mieć hotdogi za pół ceny. W „niebie”, czy gdzie tam trafiają.
Poro
-
Nawet jeśli błędnie założylibyśmy, że to prawda to w jaki sposób miałaby to oceniać kurwa banderowska, która to - jak potwierdziła historia i ostatnie wydarzenia - jest znacznie gorsza i bardziej zjadliwa niż ladacznica moskiewska?
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Tu akurat wiadomo skąd się wzięło jego niezależne myślenie w tym zakresie. Jeden z think tanków związanych z polskim środowiskiem myśliwskim, zamieścił grafikę z Hitlerem karmiącym sarenki na tle bramy słynnej bramy obozowej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-07-2023, 13:01Logikę to rżniesz tym cherrypickingiem gdzie wybierasz sobie jak najgorszych ludzi z całej historii którzy akurat byli wegetarianami. O dziwo dokładnie ta sama logika względem księży jakoś cię nie przekonuje.

No i teraz wybuchła z tego powodu aferka i zapewne podchwycił

Na marginesie Ceausescu i jego żona lubili chodzić w futrach. Pacjent czy jak popierasz utrzymanie przemysłu futrzarskiego, to jesteś rumuńskim komunistą?

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Dla Ciebie Hitler jest memem dla mnie autorem np. pierwszej nowoczesnej ustawy o prawach zwierząt. Wszystko sprowadza się do tego, że są jednostki wyjątkowo wrażliwe na cierpienie zwierząt, ale kompletnie nieczuli na cierpienie niewinnych istot ludzkich. Niestety takich osobników jest bardzo dużo.Hatefire pisze: ↑28-07-2023, 14:15Tu akurat wiadomo skąd się wzięło jego niezależne myślenie w tym zakresie. Jeden z think tanków związanych z polskim środowiskiem myśliwskim, zamieścił grafikę z Hitlerem karmiącym sarenki na tle bramy słynnej bramy obozowej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-07-2023, 13:01Logikę to rżniesz tym cherrypickingiem gdzie wybierasz sobie jak najgorszych ludzi z całej historii którzy akurat byli wegetarianami. O dziwo dokładnie ta sama logika względem księży jakoś cię nie przekonuje.
No i teraz wybuchła z tego powodu aferka i zapewne podchwycił![]()
Na marginesie Ceausescu i jego żona lubili chodzić w futrach. Pacjent czy jak popierasz utrzymanie przemysłu futrzarskiego, to jesteś rumuńskim komunistą?![]()
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
To się doucz pierwsze, w zakresie ochrony zwierząt pionierem były akurat Austro-Węgry, obejmując ochroną gatunkową np świstaka w Tatrach. Nowoczesne podejście do praw zwierząt np psów, to akurat brytyjski wynalazek.Pacjent pisze: ↑28-07-2023, 14:31Dla Ciebie Hitler jest memem dla mnie autorem np. pierwszej nowoczesnej ustawy o prawach zwierząt. Wszystko sprowadza się do tego, że są jednostki wyjątkowo wrażliwe na cierpienie zwierząt, ale kompletnie nieczuli na cierpienie niewinnych istot ludzkich. Niestety takich osobników jest bardzo dużo.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
podobnie jak są jednostki wrażliwe na cierpienie ludzi a niewrażliwe na cierpienia zwierząt czy jednostki wrażliwe na cierpienie piesków i kotków ale kury. krowy i świnie to jebac w klatkach prądem oraz jednostki wrażliwe wobec abortowanych płodów ale w dupie mające ludzi umierających samotnie np w lesie. tylko co z tego wszystkiego wynika?Pacjent pisze: ↑28-07-2023, 14:31Dla Ciebie Hitler jest memem dla mnie autorem np. pierwszej nowoczesnej ustawy o prawach zwierząt. Wszystko sprowadza się do tego, że są jednostki wyjątkowo wrażliwe na cierpienie zwierząt, ale kompletnie nieczuli na cierpienie niewinnych istot ludzkich. Niestety takich osobników jest bardzo dużo.Hatefire pisze: ↑28-07-2023, 14:15Tu akurat wiadomo skąd się wzięło jego niezależne myślenie w tym zakresie. Jeden z think tanków związanych z polskim środowiskiem myśliwskim, zamieścił grafikę z Hitlerem karmiącym sarenki na tle bramy słynnej bramy obozowej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-07-2023, 13:01Logikę to rżniesz tym cherrypickingiem gdzie wybierasz sobie jak najgorszych ludzi z całej historii którzy akurat byli wegetarianami. O dziwo dokładnie ta sama logika względem księży jakoś cię nie przekonuje.
No i teraz wybuchła z tego powodu aferka i zapewne podchwycił![]()
Na marginesie Ceausescu i jego żona lubili chodzić w futrach. Pacjent czy jak popierasz utrzymanie przemysłu futrzarskiego, to jesteś rumuńskim komunistą?![]()
-
Czekałem na ten strzał!Hatefire pisze: ↑28-07-2023, 14:35To się doucz pierwsze, w zakresie ochrony zwierząt pionierem były akurat Austro-Węgry, obejmując ochroną gatunkową np świstaka w Tatrach. Nowoczesne podejście do praw zwierząt np psów, to akurat brytyjski wynalazek.Pacjent pisze: ↑28-07-2023, 14:31Dla Ciebie Hitler jest memem dla mnie autorem np. pierwszej nowoczesnej ustawy o prawach zwierząt. Wszystko sprowadza się do tego, że są jednostki wyjątkowo wrażliwe na cierpienie zwierząt, ale kompletnie nieczuli na cierpienie niewinnych istot ludzkich. Niestety takich osobników jest bardzo dużo.