i tak właśnie powoli zmierzamy do oszałamiającego finału, mierny wiecznie spiety spedalony głupcze, zacytowałeś jeszcze tutaj
mojego posta na swoją własną zgube ha ha.Gdybyś rzeczywiście wziął moje słowa o złożeniu ci wizyty na poważnie i rzeczywiście
chciał byś sie napierdalać to już dawno uprzedził byś mnie, odnalazł jako pierwszy i rozpierdolił.Tymczasem ty zrobiłeś co ??
założyłeś o mnie teamat na forum i prujesz sie od miesiąca z jakimiś roszczeniami kreując sie na bohatera tanim kosztem ha ha
Nie przeszkadzałem ci, spokojnie pozwoliłem ci sie pogrążać i patrzyłem jak toniesz we własnym gównie, tak właśnie Lucjusz
powoli drążył frajera, nie wiem nędzna tania kurwo co ty teraz zrobisz, chyba bedziesz musiał otworzyć sobie rzyły bo
człowiekiem to ty juz nigdy nie bedziesz.Zrobiłeś z siebie największą kurwe w historii internetu a wywózki do lasu i tak nie
unikniesz.
wiem ze dalej bedziesz brnął w zaparte i udawał ze nie rozumiesz co sie do ciebie mówi, ale coż ty innego mozesz zrobic, mała bierna parówko
Lucek pisze:reasumując, wolfina zawsze kurwa i cwel, gwałcony i poniżany całe życie bierze "odwet" w necie :D jakie to smieszne, pluje na ciebie kurwo pedale, jebana galareto, kurwo budyniu kakałowy, tfu!