Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- beastov23
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Wasze sporty
Ale o co kaman konkretnie? Jak o technikę, to nic nie zastąpi nauczyciela stojącego na brzegu, żeby Ci powiedział co robisz źle. Bez tego będziesz pienił wodę bez rezultatów.deusk pisze:Psitki wielka prośba.
Jak który pływa niech da jakieś ćwiczenia które pomogą w kraulu. Ogólnie chodzi o nogi.
Bo nie wiem 20 lat przyzwyczajeń w pływaniu i coś nie mogę ogarnąć bardziej efektywnego pływania.
Jak nie masz siły, to wszystkie ćwiczenia z deską w rękach, izolujące dolną część ciała, znowu polecam instruktorów, bo samo machanie nogami by tylko uzyskać maksymalną kadencję doprowadzi Cie jedynie do palpitacji.
A tak w ogóle, to w kraulu nogi to jakieś 30% napędu. Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej skupić się na poprawieniu pracy rąk i pozycji w wodzie niż na nogach.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Mozemy zagrac i na 100 partii nie wygrasz 2.Morph pisze:Warcaby nie mają wyższego poziomu. Gra tylko trochę bardziej wymagająca od karcianej wojny.maciek z klanu pisze:ktos umi w warcaby grac? serio pytam, o jakis wyzszy poziom.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- empir
- zahartowany metalizator
100 lat temu byłem w to całkiem niezły ale daaawno nie grałem, może kiedyś potrenuję z bootami na jakimś koorniku ;)maciek z klanu pisze:ktos umi w warcaby grac? serio pytam, o jakis wyzszy poziom.
Bieganie.
Ćwiczenie regularnie z okazjonalną siłką.
Łucznictwo.
Dużo czasu spędzam w lasach za krzakami.
Członek Polish Bowhunting Association :)
Mniej więcej tak to wygląda:

Ćwiczenie regularnie z okazjonalną siłką.
Łucznictwo.
Dużo czasu spędzam w lasach za krzakami.
Członek Polish Bowhunting Association :)
Mniej więcej tak to wygląda:

-
Właśnie dzisiaj w knajpie rozmawiałem ze znajomym, który bawi się z łukiem. Jeździ na jakieś dziwne zawody i strzela do sztucznych kaczek i innych dziwadeł. Wzięło go na całego hehe...
- empir
tacy co nie lubią sztucznych kaczek mają sparingi pod Smoleńskiem
3D Archery. Dobry wstęp do polowań, w każdym razie lepszy niż tarcza.est pisze:Właśnie dzisiaj w knajpie rozmawiałem ze znajomym, który bawi się z łukiem. Jeździ na jakieś dziwne zawody i strzela do sztucznych kaczek i innych dziwadeł. Wzięło go na całego hehe...
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Zacząłem biegać w marcu i dziś po raz pierwszy odważyłem się pobiec pod slayera.
Za sukces poczytuję sobie to, że dobiegłem do domu o własnych siłach.
Desperados w pełni zasłużony :)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Clochard
ja dźwigam browara na bica.
- pr0metheus
jak mozna pic desperados o wlasnych silach??antek_cryst pisze:Zacząłem biegać w marcu i dziś po raz pierwszy odważyłem się pobiec pod slayera.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Lykantrop
Desperados po bieganiu to dobra rzecz. Ma syrop glukozowo - fruktozowy, więc mu szybko glikogen w mięchu uzupełni :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- pr0metheus
jak ma byc dla zdrowia to sa zdrowsze napoje od desperadosa,a jak ma byc przyjemnie to wole treningi macieja:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
odpowiedź jest banalna: Z przyjemnością :)pr0metheus pisze:jak mozna pic desperados o wlasnych silach??antek_cryst pisze:Zacząłem biegać w marcu i dziś po raz pierwszy odważyłem się pobiec pod slayera.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Headcrab
- Kontakt:
Koleżanka właśnie kupuje rower. Zastanawia się nad tymi dwoma, może ktoś podpowie który lepszy?
http://www.velo.com.pl/rowery/wyprzedaz/?id=531
http://www.kastor-bike.pl/new1/rowery-s ... e/scale-80
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Ja bym wybrał kastora, bo mi się dobrze kojarzy;)
Dla kobiet najważniejsze jest wygodne siodełko, a dla większości (dodatkowo), żeby nie trzeba było pedałować pod górę. Więc sam rozumiesz, że tym wypadku model roweru jest nieistotny. Kolor jest znacznie ważniejszy. Ja bym wybrał KASTOR-BIKE.
-
specyfikacja tych modeli jest bardzo podobna,dlatego trzeba przyjrzec sie detalom.Scott jest lzejszy( a to ma znaczenie),poza tym jest to bardzo renomowana firma z wieloletnia tradycja na rynku rowerowym,Author równiez cieszy sie uznaniem ale tylko jesli chodzi o wyzszy przedzial cenowy.Headcrab pisze:Koleżanka właśnie kupuje rower. Zastanawia się nad tymi dwoma, może ktoś podpowie który lepszy?
zarówno jeden jak i drugi rower to wciaz klasa turystyczna i do jakis wielkich szalenstw po górach nie nadaja sie.Najwiekszym mankamentem jest slaby naped slx/alivio (przerzutki).Jesli jednak uzytkownikiem ma byc kobieta i rower ma sluzyc do niezobowiazujacych wypadów za miasto w niezbyt trudnym terenie to wówczas ten model idealnie spelni swoja role.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Headcrab
- Kontakt:
Ona prawdopodobnie wybierze Authora bo ważny jest dla niej osprzęt. Mam nadzieję że to nie będzie dużo gorszy wybór.[V] pisze:
specyfikacja tych modeli jest bardzo podobna,dlatego trzeba przyjrzec sie detalom.Scott jest lzejszy( a to ma znaczenie),poza tym jest to bardzo renomowana firma z wieloletnia tradycja na rynku rowerowym,Author równiez cieszy sie uznaniem ale tylko jesli chodzi o wyzszy przedzial cenowy.
Ostatnio zmieniony 11-05-2012, 16:47 przez Headcrab, łącznie zmieniany 1 raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦