Mnie bardzo cieszy ciepły wrzesień, w dzień 25, w nocy 15, coś wspaniałego!
Najlepszy miesiąc.
To jest październik. Przynajmniej u mnie. Jest wówczas żółto, czerwono, brązowo szarym u góry i zielonym na dole.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Październik jest u mnie na 2. miejscu, w niektórych latach ex aequo z wrześniem. Tak czy siak, to końcówka sierpnia, wrzesień i październik to mój ulubiony czas w roku.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Skończyłem po pół roku sześcioksiąg Wojny Pajęczej Królowej, który był na mojej liście rzeczy do zamknięcia. Zostało mi jeszcze wydanie zina, wydanie książki 101 płyt DS, wydanie kasety Nest oraz znalezienie właścicielki psa, który mnie ugryzł, a która uciekła, i odwdzięczenie się jej pięknym za nadobne.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Skończyłem po pół roku sześcioksiąg Wojny Pajęczej Królowej, który był na mojej liście rzeczy do zamknięcia. Zostało mi jeszcze wydanie zina, wydanie książki 101 płyt DS, wydanie kasety Nest oraz znalezienie właścicielki psa, który mnie ugryzł, a która uciekła, i odwdzięczenie się jej pięknym za nadobne.
Kogo zamierzasz ugryźć? Psa czy tą kobietę?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Cieszy mnie wybitnie, że uznany fotograf, jakim jest Peter Beste, zainteresował się dungeon synthem i ma zamiar stworzyć fotoksiążkę na ten temat podobną do tej z "True Norwegian Black Metal". Możliwe nawet, że mnie odwiedzi, chociaż na razie to wstępne rozmowy.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Cieszy mnie wybitnie, że uznany fotograf, jakim jest Peter Beste, zainteresował się dungeon synthem i ma zamiar stworzyć fotoksiążkę na ten temat podobną do tej z "True Norwegian Black Metal". Możliwe nawet, że mnie odwiedzi, chociaż na razie to wstępne rozmowy.
To wielka chwila bing, opierdolisz mu kapucyna?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior