Aktualnie się wypróżniam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- frankmullen
- postuje jak opętany!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Aktualnie się wypróżniam
Jebnąłem takiego krowiego placka jakbym wysrał jelita. Smród na całe miasto. Jak już wszystko spada lubię jeszcze chwilę posiedzieć aby te toksyczne opary jakoś usidlić, aby się nie zapaliły i nie rozerwały mi dupy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wysralem sie jak dzik w lesie, patrze, a to gowno zupełnie jak u dzika, takie granulowane. Pomyslalbym ze tu duza swinia srala gdyby nie to,.ze to moje wlasne.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Pamiętam takie powiedzenie - "srajcie tak, aby każde gówno wprawiało was w zachwyt".
Autor nieznany.
Autor nieznany.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
Wpierdoliłem wczoraj pizze o nazwie Lucyfer i 2 godziny spędziłem dziś na muszli. Kurwa nigdy więcej.
-
- weteran forumowych bitew
Nie zawsze tak jest, ale teraz jestem dumny!!!Sgt. Barnes pisze: ↑26-12-2023, 20:28Pamiętam takie powiedzenie - "srajcie tak, aby każde gówno wprawiało was w zachwyt".
Autor nieznany.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
poszedłem do kibla pierwszy raz od czwartku, tyle dni przerwy dawno nie miałem
tak było

tak było

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Hatefire
Lifehack jak za darmo się wysrać na dworcu, bo w K-ce już 4,50 cebulionów wołają. Szukasz pociągu, który ma sporo czasu do odjazdu i tam w kibelku robisz spust surówki z pieca. Działa niestety tylko na większych dworcach, które robią za krajowe/lokalne huby kolejowe. Na mniejszych pociągi po prostu wjeżdżają i zaraz odjeżdżają.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Ma ktoś z was hemoroidy?
Bo ja w te święta odkryłem, że najwyraźniej mam i BOLI MNIE KURWA DUPSKO PRZY SRANIU a krew kapie na muszlę. Chyba muszę pójść do znachora, bo to tak jakby trochę nieprzyjemne. Czuję się fucked with a knife, cytując klasyków medycyny niekonwencjonalnej z Buffalo.
Bo ja w te święta odkryłem, że najwyraźniej mam i BOLI MNIE KURWA DUPSKO PRZY SRANIU a krew kapie na muszlę. Chyba muszę pójść do znachora, bo to tak jakby trochę nieprzyjemne. Czuję się fucked with a knife, cytując klasyków medycyny niekonwencjonalnej z Buffalo.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To nie musi byc nic dramatycznego, mialem tak juz jak mialem 15 lat. Zacznij od zarcia duzo blonnika, potem srac i obserwowac.Lord Gorloj pisze: ↑02-04-2024, 10:26Ma ktoś z was hemoroidy?
- Hatefire
Iść do lekarza i zasadzić rurę z kamerą w dupę, oczywiście oprócz leczenia. Brzydkie rzeczy mogą się rozwinąć, takie co powodują śmierć w męczarniach. Byłem badanie nie takie straszne, bo robione znieczuleniu ogólnym.Lord Gorloj pisze: ↑02-04-2024, 10:26Ma ktoś z was hemoroidy?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
Najlepszy zestaw leków który działa bardzo szybko to: Phlebodia tabletki, Hemorol czopki, Procoto-Hemolan maść.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wspomniales.jeszcze jaki stan rury, czy jest regularnie przedmuchiwana?
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Kurwa zauważyłem to samo w te święta. Jutro do lekarza, bo dziś nie udało mi się ogarnąć. Poza tym rób jak inni radzą czyli kamera w tyłek. Miałem już takie badanie. Da się przeżyć tylko wstyd na bok jeśli chodzi o zdrowie.Hatefire pisze: ↑02-04-2024, 11:04Iść do lekarza i zasadzić rurę z kamerą w dupę, oczywiście oprócz leczenia. Brzydkie rzeczy mogą się rozwinąć, takie co powodują śmierć w męczarniach. Byłem badanie nie takie straszne, bo robione znieczuleniu ogólnym.Lord Gorloj pisze: ↑02-04-2024, 10:26Ma ktoś z was hemoroidy?
Everyone loves you when you are dead
-
- rasowy masterfulowicz
nie wiem jaka jest wielkość i średnica tej rury ale przy okazji sprawdzisz czy jest jakakolwiek przyjemność z anala
- empir
Idź do chirurga nim ci się z tego zrobią jakieś farfocleLord Gorloj pisze: ↑02-04-2024, 10:26Ma ktoś z was hemoroidy?
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Dzięki za porady, wiedziałem że na Bravo Masterful można liczyć.
Na razie kupiłem se jakies czopki i maść, smaruję dupsko aż furczy i wpycham se te czopko-bomby do czokogroty, no i kurwa - czuję się jak nowo narodzony. Jakbym miał nową rurę do srania, lśniącą i pachnącą. A ile przyjemności z aplikacji, same plusy. Mogliby je większe robić i nabijane ćwiekami.
Btw. ciekawostka - te czopki na hemoroidy robi się z bakterii e.coli. W każdym czopku jest, jak napisali w ulotce, 660 milionów martwych bakterii. Ponoć jak wsadzi się do dupska 660 milionów bakteriozwłok, to organizm zaczyna panikować bo myśli, że ma stan zapalny, i szybciutko ogarnia problem, tzn. pakuje cała energię w uleczenie się. Tak w każdym razie zrozumiałem to, co mi powiedziała Lady Gorloj, a ona robi w lekach, to się zna - tylko ja jestem downem, więc mogłem przekręcić.
Anyway, świadomość, że użyźniam swój anus milionami martwych istnień, wyhodowanych i zabitych tylko po to, żebym mógł na ich ciałach wznieść tysiącletnią rzeszę, łechcze moje niedojebane, blackmetalowe serduszko.
Na razie kupiłem se jakies czopki i maść, smaruję dupsko aż furczy i wpycham se te czopko-bomby do czokogroty, no i kurwa - czuję się jak nowo narodzony. Jakbym miał nową rurę do srania, lśniącą i pachnącą. A ile przyjemności z aplikacji, same plusy. Mogliby je większe robić i nabijane ćwiekami.
Btw. ciekawostka - te czopki na hemoroidy robi się z bakterii e.coli. W każdym czopku jest, jak napisali w ulotce, 660 milionów martwych bakterii. Ponoć jak wsadzi się do dupska 660 milionów bakteriozwłok, to organizm zaczyna panikować bo myśli, że ma stan zapalny, i szybciutko ogarnia problem, tzn. pakuje cała energię w uleczenie się. Tak w każdym razie zrozumiałem to, co mi powiedziała Lady Gorloj, a ona robi w lekach, to się zna - tylko ja jestem downem, więc mogłem przekręcić.
Anyway, świadomość, że użyźniam swój anus milionami martwych istnień, wyhodowanych i zabitych tylko po to, żebym mógł na ich ciałach wznieść tysiącletnią rzeszę, łechcze moje niedojebane, blackmetalowe serduszko.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- empir
Uważaj, bo jak Ci się spodoba to kupicie sobie strapona albo zamienisz Lady na LordaLord Gorloj pisze: ↑05-04-2024, 11:21smaruję dupsko aż furczy i wpycham se te czopko-bomby do czokogroty, no i kurwa - czuję się jak nowo narodzony. Jakbym miał nową rurę do srania, lśniącą i pachnącą. A ile przyjemności z aplikacji, same plusy. Mogliby je większe robić i nabijane ćwiekami.

- Sgt. Barnes
CZOKOGROTA
jebłem!

jebłem!

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.