Triceratops pisze:Smietniki, kosze, lawki i witryny sklepowe to naturalni wrogowie metalowcow, nalezy ich napierdalac przy kazdej nadarzajacej sie sposobnosci, bo ciagle knuja i kombinuja przeciwko metalowcom oraz robia im zla opinie w srodowiskach przeroznych. /w\ hail metal /w\
Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia
this is a land of wolves now
- Husar
- weteran forumowych bitew
Narozrabianie narozrabianiem, ale szacunek sie nalezy kurwa. Panstwo pobiera hajs ze sprzedazy alkoholu? Pobiera. To niech za to odpowiedzialnosc bierze do chuja, a nie ludzi odwozi siłą na izbę i tam traktuje jak śmieci i kradnie pieniadze. Izby wytrzezwien to postkomunistyczny wybryk lamiacy podstawowe prawa czlowieka. Co ciekawe jedynie w polsce cos takiego jeszcze funkcjonuje. Za demolke rozumiem scignąć na dołki. W cywilizowanych krajach jest tak ze pijanych odwoza do domu policjanci jeszcze z usmiechem i "dobranoc" na odchodne, a w polsce kurwa izba wbrew woli za 250 zl i wpierdol gratis. Policja to sludzy spoleczenstwa a nie kaci do chuja. I zebyś wiedział ze jak mi ZAJEBALI tyle pieniedzy ,bo innaczej tego nie moge nazwac, to nie chce, ale ŻĄDAM KURWAWASZAJEBANACWELOSKAMAC dobrych warunkow i milej obslugi.Drone pisze:Najpierw narozrabiał, a teraz się żali, że w izbie i w psiarni Jaśnie Pana źle potraktowano... Oczekiwał zapewne szacunku i pluszowej poduszki pod głowę. Jeszcze skargi biedak pisze, hehe. To jest właśnie hipokryzja.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Riven
- Kontakt:
jesli oczekujesz usmiechu za to ze cos rozjebales to naprawde sie przeliczysz. daleki jestem od oburzenia na takie zachowania (w przeciwienstwie do wielu tutejszych nieskaziltelnych moralistow) ale nie przesadzaj chlopie
- Necrotrup
- rozkręca się
Na razie to zamiast żądać obsługi zbieraj na rachunek za wyrządzone w amoku szkody 
I nie bydź za wesełyj, bo się okaże, że znieważyłeś policjanta na służbie.
A poza tym, prawdziwy metalowiec walczący ze stereotypem nie pisze skarg jak pierwsza lepsza ciota, tylko walczy o swoje ogniem i mieczysławem, howg!
A poza tym, prawdziwy metalowiec walczący ze stereotypem nie pisze skarg jak pierwsza lepsza ciota, tylko walczy o swoje ogniem i mieczysławem, howg!
- Husar
Necrotrup pisze:Na razie to zamiast żądać obsługi zbieraj na rachunek za wyrządzone w amoku szkody
panie Necrotrup, pan jestes ZERO
spierdalaj
- Husar
Riven pisze:jesli oczekujesz usmiechu za to ze cos rozjebales to naprawde sie przeliczysz. daleki jestem od oburzenia na takie zachowania (w przeciwienstwie do wielu tutejszych nieskaziltelnych moralistow) ale nie przesadzaj chlopie
Kurwa no... po pierwsze primo nie oczekuje usmiechu tylko kurwa szacunku. W polsce istnieje chyba cos takiego jak domniemanie niewinnosci a nie na odwrot tak?
po drugie primo. Mnie na niczym konkretnym nie złapali. złapali nas jak kolega rozjebal szybe a ja stalem nieopodal i patrzylem co on odpierdala tak? Wiec gdzie jest tutaj jakas moja wina?
po trzecie primo ultimo wypuscili nas z komisariatu po zlozeniu zeznan i dziwnym trafem 3 minuty po wyjsciu z komisariatu kiedy szlismy sobie cicho i spokojnie podjechala suka z (dziwnym trafem) tymi samymi dwoma wesolymi panami funkcjonariuszami ktorzy nas zgarneli za 1 razem i 5 minut wczesniej przesluchiwali i bez zbednego pierdolenia zgarneli nas do samochodu gdzie po krotkim acz dosadnym instruktarzu zachowania "lepiej zamknijcie kurwa ryje" zawiezli nas na izbe gdzie nas sklepali zakuli w kajdanki itd itd co juz pisalem.
Jak juz pisalem wczesniej. sam nie popieram chuliganstwa i uwazam ze pierwsza reakcja (z komisariatem) byla dobra zreszta kumpel sie juz przyznal bo i tak maja go na kamerze i bez sprawy ma zaplacic 300 za szybe i do domu, a ja nic (wiec chyba nie bylem kurwa nic winny a swoj wpierdol i tak wylapalem tak?). Skarge napisalem na chujow z izby i tych policjantow dlatego, ze mam prawo do normalnego traktowania a nie kurwa jak w jakims jebanym stalingradzie. i tyle. a jak tego nie rozumiecie to chuj z wami widocznie komisariat to widzieliscie tylko jak na kogos doniesc szliscie
- Necrotrup
- rozkręca się
Husar pisze:sam nie popieram chuliganstwa
- Riven
- Kontakt:
ok, w takim ukladzie ja sie nie czepiam.
- Triceratops
W sumie tez popieram, tak samo uwazam, ze jezeli kogos zapierdole siekiera to odpowiedzialnosc powinien ponosic wlasciciel sklepu ktory mi ja sprzedal.Husar pisze:Narozrabianie narozrabianiem, ale szacunek sie nalezy kurwa. Panstwo pobiera hajs ze sprzedazy alkoholu? Pobiera. To niech za to odpowiedzialnosc bierze do chuja, a nie ludzi odwozi siłą na izbę i tam traktuje jak śmieci i kradnie pieniadze
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
ja pierdole, juz zejdzcie z niego. napisal, ze sam nic nie rozjebal. jesli to prawda, to lekko chujowo go potraktowali
Ostatnio zmieniony 27-09-2009, 15:06 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
Imho pic to trzeba z glowa a z debilami sie nie zadawac. Ja pilem wczoraj Lodowa z pobliskiej mety , popijalem Komandosem z kartona ale jak mi koles przysiadl plastikowy kubeczek to dostal w ryj i wylecial z imprezy tzn pogonilismy go z lawki w parku. Kultura obowiazuje kazdego.
woodpecker from space
- Husar
alkohol to mi w sklepie sprzedali. chodzi mi o to, ze skoro alkohol jest dostępny, legalny i gleboko zakorzeniony w naszej kulturzeTriceratops pisze:W sumie tez popieram, tak samo uwazam, ze jezeli kogos zapierdole siekiera to odpowiedzialnosc powinien ponosic wlasciciel sklepu ktory mi ja sprzedal.Husar pisze:Narozrabianie narozrabianiem, ale szacunek sie nalezy kurwa. Panstwo pobiera hajs ze sprzedazy alkoholu? Pobiera. To niech za to odpowiedzialnosc bierze do chuja, a nie ludzi odwozi siłą na izbę i tam traktuje jak śmieci i kradnie pieniadze
- Riven
- Kontakt:
jesli nic przy okazji nie rozjebiesz albo nie spowodujesz zagrozenia np. na drodze, to w sumie tak.
najwiekszym absurdem jest zakaz picia w miejscach publicznych. bo niby co komu szkodzi ze sobie pojde na 2 piwka do parku w niedziele? a ci , ktorzy moga cos pod wplywem tego alkoholu rozjebac i tak beda chlali (i chlaja) mimo wszelkich zakazow, wiec po co to? calkowicie martwy przepis. no moze nie do konca, w koncu psy maja co robic, zamiast byc tam gdzie sa naprawde potrzebni
najwiekszym absurdem jest zakaz picia w miejscach publicznych. bo niby co komu szkodzi ze sobie pojde na 2 piwka do parku w niedziele? a ci , ktorzy moga cos pod wplywem tego alkoholu rozjebac i tak beda chlali (i chlaja) mimo wszelkich zakazow, wiec po co to? calkowicie martwy przepis. no moze nie do konca, w koncu psy maja co robic, zamiast byc tam gdzie sa naprawde potrzebni
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Teraz to już przesadzasz.Husar pisze: a jak zaslabne to nalezy mnie odwiezc do domu gdzie sie mna zaopiekuja nalezycie, ewentualnie do szpitala jesli sie struje.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
tak sobie czytam ten watek i smieszna rzecz z niego wychodzi, bo rzada sie aby policja byla tam gdzie trzeba, czyli patrolowala miejsca gdzie odbywaja sie jakies imprezy, gdzie sprzdaja alkohol, puby, bary, kawiarenki i innne takie sprawy, a zdrugiej rzada sie aby kazdego pijaka odwozila do domu, ciekawy jestem jak mozna byc na raz w dwoch miejscach czyli odwozic zalanych w trupa i dbac o bezpieczenstwo?
a swoja droga jak sie ma kase na alkohol to trzeba miec tez zaskurniaka na jakies taxi i bedzie gites
a swoja droga jak sie ma kase na alkohol to trzeba miec tez zaskurniaka na jakies taxi i bedzie gites
Hello darkness, my old friend
- Necrotrup
- rozkręca się
Zakaz picia na ulicach, placach i w parkach (bo tak mówi ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi, w Polsce nie ma obowiązującej definicji ustawowej miejsca publicznego) jest moim zdaniem o tyle zasadny, że o ile ogródek piwny powinien zapewniać dostęp do toalety, to pijący w parku albo w bramie będą lać pod drzewem albo na mur.
Martwy to ten przepis nie jest, o czym przekonał się każdy, kto płacił za to mandat.
Est, przesadzać to on zaczął już dawno temu.
Husar, to jak to jest? Jeszcze niedawno chwaliłeś się, że
Martwy to ten przepis nie jest, o czym przekonał się każdy, kto płacił za to mandat.
Est, przesadzać to on zaczął już dawno temu.
Husar, to jak to jest? Jeszcze niedawno chwaliłeś się, że
a teraz, jak nie wzbudziłeś masowego zachwytu, to już się wypierasz wcześniejszego rozpierdalania wszystkiego co stanęło na drodze? Teraz to został tylko kumpel z szybą, i miły Husar, co to stał grzecznie obok? Oczywiście stał grzecznie obok w imię walki ze stereotypem metala-cioty?wczoraj chlastalismy wina browary i wode z kolega, po czym rozpierdalalismy wszystko co stanelo na naszej drodze, az on w centrum miasta rozpierdolil taka ogromna szybe od wystawy
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
A siekiery nie są ?Husar pisze:alkohol to mi w sklepie sprzedali. chodzi mi o to, ze skoro alkohol jest dostępny, legalny i gleboko zakorzeniony w naszej kulturzeTriceratops pisze:W sumie tez popieram, tak samo uwazam, ze jezeli kogos zapierdole siekiera to odpowiedzialnosc powinien ponosic wlasciciel sklepu ktory mi ja sprzedal.Husar pisze:Narozrabianie narozrabianiem, ale szacunek sie nalezy kurwa. Panstwo pobiera hajs ze sprzedazy alkoholu? Pobiera. To niech za to odpowiedzialnosc bierze do chuja, a nie ludzi odwozi siłą na izbę i tam traktuje jak śmieci i kradnie pieniadze
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- 4m
Husar, piesków nikt nie lubi, ale Ty i kolega bonusa izby (+ odpowiednie traktowanie) nie dostaliście od nich za free, ale w pakiecie z szybą czy co tam narozrabialiście.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- olo1972
- postuje jak opętany!
Tzw.digi pack4m pisze:Husar, piesków nikt nie lubi, ale Ty i kolega bonusa izby (+ odpowiednie traktowanie) nie dostaliście od nich za free, ale w pakiecie z szybą czy co tam narozrabialiście.
- Riven
- Kontakt:
przy czym sadze ze niewiele osob ktore nawet zaplacilo mandat odmowilo sobie potem przyjemnosci spozycia paru piwek w parku w dobrym towarzystwieMartwy to ten przepis nie jest, o czym przekonał się każdy, kto płacił za to mandat.
swoja droga np. w Edynburgu takiego zakazu nie bylo , a w parkach bylo 10x czysciej niz u nas. no ale nie ma co porownywac, inny standard zycia. a przede wszystkim publiczne toalety za darmo i w normalnym stanie