Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
A co to znaczy?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz
Szejming to coś od wstydu (shame) ale to drugie to nie wiem...
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
pierwsze to krytykowanie kogoś teoretycznie za coś na co nie ma wpływu/nie powinno się w założeniu krytykować, drugie to dzielić się/przesyłać etc. Z drugiego sam regularnie korzystam, ale to popularna przypadłość języka korporacji.

od share

rzułf
- uglak
Nie wiem czy poradzimy sobie bez któregoś ze skrajnie lewicowych ideologów forume, ale spróbujmy

Guilty of being right
- maciek z klanu
Haha myślałem ze cos bardziej wyszukanego:) dzieki
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Pierdolony GLS, przyszła kurierka i mówi zgubiłam pana paczkę, rano miałam a teraz nie mam. A podpisze mi pan odbiór? Oddam panu pieniążki. Kurwa ręce opadają.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Kilgore
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
niech to słoneczko już spierdala 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
dokładnie, niech wypierdala grzać ruskie łby.Z dala od nas.Mam kurwa dosyć.Mimo, że lubie zarówno ciepło jak i zimno to to co obecnie sie odpierdala to są chore temperatury
Maks 25
Maks 25
- SODOMOUSE
sporo tematte, mnie w życiu wqrvia, ale upał to jest jebany wróg ! jestę zimny chów trzody chlewnej,
zapierdalam zimą bez czapki, prawie zawsze, w chacie karroryferry zakręcone na zaworze głównym,
wchodzącym do mieszkania....wjenc, takie jebane ukropy dla mnie to jest śmierć wpiździec. Kuuurwaaa!
zapierdalam zimą bez czapki, prawie zawsze, w chacie karroryferry zakręcone na zaworze głównym,
wchodzącym do mieszkania....wjenc, takie jebane ukropy dla mnie to jest śmierć wpiździec. Kuuurwaaa!
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
spokojnie panowie, w zachodniej czesci kraju juz ponoc napierdala burzami?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wczoraj na antenie Polsat News usłyszałem od Piotra Kadlcika, że Polska powinna zapłacić jakimś bliżej nieokreślonym Żydom z USA za pozostawione przez obywateli polskich żydowskiego pochodzenia mienie "bezspadkowe", bo w czasie wojny ginęły dokumenty i możemy założyć, iż... ci obywatele II RP przepisali dziedziczenie na np. kuzynów z Nowego Jorku. 

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
Bylem z soboty na niedzielę w Krakowie. Jest to miasto w którym niemoglbym żyć. Ta masa ludzi to jest jakieś wariactwo. Tak samo masa dziwolągów. Tyle ewenementów nie ma chyba nawet w Warszawie. Spałem w qubusie kolo ,,portu solnego,,? Niedaleko znalazłem taki ryneczek w stronę przeciwna do centrum z dużym kościołem. Tamte rejony trochę mniej ludzi, ale centrum i okolice to jest armagedon. Współczuję Panie Sebastianie i panie 535. Wcześniej w tych okolicach bylem kilkukrotnie, częściej zapuszczam się na nową hutę do znajomych, gdzie zdecydowanie jest luźniej.
Duże miasta są dla młodych ludzi, im jestem starszy, tym gorzej je znoszę.
-
Mi się tu bardzo dobrze żyje, no ale mieszkam na południu, z dala do tego turystycznego barachła. Byłem ostatnio późnym wieczorem w okolicach rynku pierwszy raz od 3 lat i kurwa to co tam zobaczyłem sprawiło że zapragnąłem spierdalac czym prędzej do siebie. Najebusy, rzygajaca gownazeria, laski poubierane jak najgorsze kurwiszcza, rozdarci obcokrajowcy ect ect nie czaję jak ktos siedzi sobie beztrosko pijac piwko wśród takiego bydła.maciek z klanu pisze: ↑04-07-2021, 16:25Bylem z soboty na niedzielę w Krakowie. Jest to miasto w którym niemoglbym żyć. Ta masa ludzi to jest jakieś wariactwo. Tak samo masa dziwolągów. Tyle ewenementów nie ma chyba nawet w Warszawie. Spałem w qubusie kolo ,,portu solnego,,? Niedaleko znalazłem taki ryneczek w stronę przeciwna do centrum z dużym kościołem. Tamte rejony trochę mniej ludzi, ale centrum i okolice to jest armagedon. Współczuję Panie Sebastianie i panie 535. Wcześniej w tych okolicach bylem kilkukrotnie, częściej zapuszczam się na nową hutę do znajomych, gdzie zdecydowanie jest luźniej.
Mieszkam w tym mieście prawie 50 lat. Był czas żeby się przyzwyczaić. Ostatnio w centrum bywam przejazdem. Czasy pijackich powrotów piechotą na dzielnię odeszły do historii. I tak się stąd wyniosę. Więc nie ma potrzeby się denerwować. Porównanie do stolycy? Stolyca to Kraków razy cztery. Inna sprawa, że obecny ruch w porównaniu do tego sprzed zarazy oceniam na 50, góra 60 procent. Nie wiem co to wczoraj się działo. W lesie siedziałem. W okolicach Raby Wyżnej.
-
Tylko wymierające wsie w sudetach są real i łomocze w nich prawdziwe serce czarnego metylu.
Wczoraj jechałem przez cały Wrocław prawie, nowe bloczki, takie piękne, 500, 600 tysięcy z widokiem na tramwaje, korki i pewnie zjebem sąsiadem co zwija blanty i napierdala hip hopem wieczorami. What a wonderful life kurwa mac.
Wczoraj jechałem przez cały Wrocław prawie, nowe bloczki, takie piękne, 500, 600 tysięcy z widokiem na tramwaje, korki i pewnie zjebem sąsiadem co zwija blanty i napierdala hip hopem wieczorami. What a wonderful life kurwa mac.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
to akurat by mi nie przeszkadzało, zawsze miałem słabość do kurew