Kurwy to prawdziwy BM.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Adres w dużym mieście wartością nadrzędną. Za wszelką cenę i wbrew zdrowemu rozsądkowi. Pińcet ka za trochę większe pomieszczenie na miotły, mopy i grabie. Super inwestycja. Szczególnie, gdy trzeba w tym mieszkać.
- hcpig
-
Mam taki kartonik w portfelu. Nazywa się chyba prawo jazdy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- maciek z klanu
I jeszcze dwie rzeczy mi się rzuciły w oczy. W okolicach centrum w kamienicach jest mnóstwo niezamieszkałych mieszkań. O huj chodzi?
Drugie od strony Katowic jedna z pierwszych tabliczek Kraków coś tam po lewej stronie jest osiedle zielonych bloków gdzie budują się kolejne i jspirrdole odstępy między tymi blokami to kilka metrów. Nie widziałem jeszcze czegoś takiego na żywo.
Drugie od strony Katowic jedna z pierwszych tabliczek Kraków coś tam po lewej stronie jest osiedle zielonych bloków gdzie budują się kolejne i jspirrdole odstępy między tymi blokami to kilka metrów. Nie widziałem jeszcze czegoś takiego na żywo.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Medard
Nie wiem jak w królewskim mieście, ale na Pradze to kamienice komunalne, bez centralnego ogrzewania, często tak zdewastowane, że już się nie nadają do zamieszkania. Albo tylko hardcory tam mieszkają, co któreś mieszkanie, a lokal obok okna są zabite dyktą.maciek z klanu pisze: ↑04-07-2021, 20:29I jeszcze dwie rzeczy mi się rzuciły w oczy. W okolicach centrum w kamienicach jest mnóstwo niezamieszkałych mieszkań. O huj chodzi?
Raz widziałem jak z podnośnika przez okno wchodziła do mieszkania policja i straż, chyba nie chcieli wyważać drzwi, żeby zmarłego wynieść.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
To mogą być jeszcze kwestie finansowe. Koszta renowacji obiektów wpisanych do rejestru zabytków są ogromne.
heykvísl og ofn
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mieszkania zazwyczaj kupuja ci, co juz maja prace i to niezle platna. Osoby szukajace pracy nie stac raczej na take chalupe
woodpecker from space
- Medard
Bardzo często mają pracę od kilku miesięcy, istotne jest, że na stałe i mają zdolność kredytową, zbiorą trochę wkładu od rodzicòw i już jadą z kredytem.Triceratops pisze: ↑05-07-2021, 09:38Mieszkania zazwyczaj kupuja ci, co juz maja prace i to niezle platna. Osoby szukajace pracy nie stac raczej na take chalupe
- Triceratops
I my wtedy rowerami pojechalismy na lody. i byl tam ten Pawel z podstawowki. i wzial sobie az trzy galki, ale jedna mu upadla na chodnik . I my jeszcze wtedy wracalismy potem jeszcze rowerami. I sie smielismy
woodpecker from space
- Żułek
truskawkowe ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Medard
Brałeś kiedykolwiek kredyt na nieruchomość, albo znasz kogoś kto brał, czy czerpiesz wiedzę od Straciatelli albo babki Wędliniarza?Triceratops pisze: ↑05-07-2021, 11:27I my wtedy rowerami pojechalismy na lody. i byl tam ten Pawel z podstawowki. i wzial sobie az trzy galki, ale jedna mu upadla na chodnik . I my jeszcze wtedy wracalismy potem jeszcze rowerami. I sie smielismy
Bo akurat znam konkretne przykłady i dużo ludzi, którzy trochę popracują,
to szybko biorą kredyt, żeby nie wynajmować.
-
- rasowy masterfulowicz
Heh, właśnie wczoraj zjechałem z Wrocka przed powrotem na północ, pewnie gdzieś się minęliśmy.[V] pisze: ↑04-07-2021, 19:35Tylko wymierające wsie w sudetach są real i łomocze w nich prawdziwe serce czarnego metylu.
Wczoraj jechałem przez cały Wrocław prawie, nowe bloczki, takie piękne, 500, 600 tysięcy z widokiem na tramwaje, korki i pewnie zjebem sąsiadem co zwija blanty i napierdala hip hopem wieczorami. What a wonderful life kurwa mac.
Nie da się w tym mieście żyć. Gorąco i duszno jak w piekle, korki, tumult i permanentny ścisk połączony z nieustającym wkurwem zmotoryzowanej części społeczeństwa. Nie ma chuja we wsi, bym do tego wrócił. Wolę jednak lasy, jeziora i wiatr.
Prawdziwi królowie życia.Medard pisze: ↑05-07-2021, 09:44Bardzo często mają pracę od kilku miesięcy, istotne jest, że na stałe i mają zdolność kredytową, zbiorą trochę wkładu od rodzicòw i już jadą z kredytem.Triceratops pisze: ↑05-07-2021, 09:38Mieszkania zazwyczaj kupuja ci, co juz maja prace i to niezle platna. Osoby szukajace pracy nie stac raczej na take chalupe
- Sybir
Wreszcie jakaś wakacyjna akcja na forume.Triceratops pisze:I my wtedy rowerami pojechalismy na lody. i byl tam ten Pawel z podstawowki. i wzial sobie az trzy galki, ale jedna mu upadla na chodnik . I my jeszcze wtedy wracalismy potem jeszcze rowerami. I sie smielismy
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
A to już co innego, ale jak mają słono płacić za wynajem w "prestiżowej lokalizacji", to chyba ten kredyt lepsiejszy. Przynajmniej to pewniaki do dokładania się do programòw typu 500+, a tak to im jeszcze przyjdzie do głowy bumelka, jakieś dochody gwarantowane i inne lewackie wymysły.535 pisze: ↑05-07-2021, 13:34Prawdziwi królowie życia.Medard pisze: ↑05-07-2021, 09:44Bardzo często mają pracę od kilku miesięcy, istotne jest, że na stałe i mają zdolność kredytową, zbiorą trochę wkładu od rodzicòw i już jadą z kredytem.Triceratops pisze: ↑05-07-2021, 09:38
Mieszkania zazwyczaj kupuja ci, co juz maja prace i to niezle platna. Osoby szukajace pracy nie stac raczej na take chalupe
Tylko jaki procent z nich to pozoranci i kandydaci na wisielców? Ilu się wykolei, tylko z powodu rzekomego prestiżu? Śmieszne i żałosne, jednocześnie.
- hcpig
Czyli gardzisz ludźmi , którzy wyjechali za chlebem i nie chcą tracić kasy za wynajem?
Yare Yare Daze
Skąd do diabła ten kuriozalny wniosek? Odniosłem się do bardzo konkretnego przypadku podanego przez Medarda. Poza tym gdzie tu pogarda? Raczej troska połączona z rozbawieniem. Przeanalizuj jeszcze raz to co napisał Medard.