Jaki wierny?! Hołownia wierzy w sąd ostateczny, na którym sądzić go będą zwierzęta, które zjadł :) To jakiś inny kościół.535 pisze:Bdb! Chyba nie ma niczego bardziej zabawnego, niż wierny przeczołgany przez swojego pasterza. Bardzo przyjemna sytuacja.Teraz będzie kwik i skamlenie. Bydlęta klękają.Drone pisze: Tu inna historia:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsImg1" onclick="window.open(this.href);return false;
Zastanawiam się, dlaczego ludzie dają sobą tak pomiatać.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Księża
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
No. Chyba, że całe zajście było ustawione. Te kurwy za pieniądze zrobią wszystko.Nerwowy pisze:[youtube][/youtube]535 pisze:Bdb! Chyba nie ma niczego bardziej zabawnego, niż wierny przeczołgany przez swojego pasterza. Bardzo przyjemna sytuacja.Teraz będzie kwik i skamlenie. Bydlęta klękają.Drone pisze: Tu inna historia:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsImg1" onclick="window.open(this.href);return false;
Zastanawiam się, dlaczego ludzie dają sobą tak pomiatać.
Oczywiście. Pytanie zasadnicze brzmi: na chuj on tam się kurwa wpierdalał.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
„Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili”Pacjent pisze: Jaki wierny?! Hołownia wierzy w sąd ostateczny, na którym sądzić go będą zwierzęta, które zjadł :) To jakiś inny kościół.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
WaszJudasz pisze:„Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili”Pacjent pisze: Jaki wierny?! Hołownia wierzy w sąd ostateczny, na którym sądzić go będą zwierzęta, które zjadł :) To jakiś inny kościół.

Guilty of being right
-
Jak żeście z Hołownią wykoncypowali, że tu chodzi o zwierzęta?! :)WaszJudasz pisze:„Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili”Pacjent pisze: Jaki wierny?! Hołownia wierzy w sąd ostateczny, na którym sądzić go będą zwierzęta, które zjadł :) To jakiś inny kościół.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Hołownia jak Hołownia, ale jak wykoncypował to słynny lewicowy ideolog, święty Franciszek?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Święty Franciszek jadł mięso i robił to świadomie, mimo swego umiłowania fauny i flory.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Hołownia jak Hołownia, ale jak wykoncypował to słynny lewicowy ideolog, święty Franciszek?
- trup
/\ - no... miał 4 ubojnie drobiu i farmę norek. A do tego zapierdalał każdego dzika jakiego napotkał. Chuj jeden!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Spoko spoko, ja mu tam do talerza nie zaglądam, odnosiłem się tylko do określenia zwierząt jako ,,bracia mniejsi".Pacjent pisze:Święty Franciszek jadł mięso i robił to świadomie, mimo swego umiłowania fauny i flory.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Hołownia jak Hołownia, ale jak wykoncypował to słynny lewicowy ideolog, święty Franciszek?
-
Ale to on określił i nie ma to nic wspólnego z religią Hołowni.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Spoko spoko, ja mu tam do talerza nie zaglądam, odnosiłem się tylko do określenia zwierząt jako ,,bracia mniejsi".Pacjent pisze:Święty Franciszek jadł mięso i robił to świadomie, mimo swego umiłowania fauny i flory.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Hołownia jak Hołownia, ale jak wykoncypował to słynny lewicowy ideolog, święty Franciszek?
- WaszJudasz
No i?Pacjent pisze:Święty Franciszek jadł mięso i robił to świadomie, mimo swego umiłowania fauny i flory.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Hołownia jak Hołownia, ale jak wykoncypował to słynny lewicowy ideolog, święty Franciszek?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Toż nic o Hołowni nie powiedziałem (jako że zupełnie mnie jego życie nie obchodzi, tak jak jego ksiądz), pytałeś jak ktoś wpadł na to, że ,,pomniejsi bracia" odnosi się do zwierząt, a ja powiedziałem, że św. Franciszek nazywał zwierzęta braćmi mniejszymi.Pacjent pisze: Ale to on określił i nie ma to nic wspólnego z religią Hołowni.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Co do zwierząt, to zgodnie z oficjalną doktryną KK nie mają one duszy nieśmiertelnej, a zatem nie podlegają zbawieniu.
Tutaj kolejny, który poczuł się sędzią tego świata:
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,3 ... =BoxOpImg9" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzeba jechać z nimi równo, skończył się już Wersal.
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,3 ... =BoxOpImg9" onclick="window.open(this.href);return false;
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- WaszJudasz
Trzeba zrozumieć, że to są ludzie srogo odklejeni od rzeczywistości. Byłem kiedyś na spotkaniu z Bonieckim, który mówił wprost, że z powodu deprywacji społecznej (moje skrótowe określenie, nie jego) księża nader często popadają w alkoholizm i tracą umiejętność normalnego komunikowania się z innymi.
- Nerwowy
Masterful AD 2020 - dyskusje z wybitnym myślicielem i teologiem katolickim - Pacjentem. Niech ktoś zatrzyma tę karuzelę śmiechu xDDŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Toż nic o Hołowni nie powiedziałem (jako że zupełnie mnie jego życie nie obchodzi, tak jak jego ksiądz), pytałeś jak ktoś wpadł na to, że ,,pomniejsi bracia" odnosi się do zwierząt, a ja powiedziałem, że św. Franciszek nazywał zwierzęta braćmi mniejszymi.Pacjent pisze: Ale to on określił i nie ma to nic wspólnego z religią Hołowni.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
"Owsiak to złodziej" z ust katolickiej urzędniczej ściery, żyjącej za cudze pieniądze. Genialne. Cieszę się, że te tępe kurwy tak pięknie strzelają sobie w kolano. Nic więcej nie potrzeba. Ten dysonans poznawczy, być może stanie się najlepszym impulsem do wyboru właściwej drogi życiowej dla uczniów tej szkoły. Bez śmiesznego kościółka oraz zachłannej, zdegenerowanej bandy nierobów.Drone pisze:Co do zwierząt, to zgodnie z oficjalną doktryną KK nie mają one duszy nieśmiertelnej, a zatem nie podlegają zbawieniu.
Tymczasem, przy okazji moich poszukiwań, trafiłem do Bodzanowa... Pierdoleni mistrzowie dewastacji krajobrazu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- dzik
A ja zawsze myślałem, że bracia mniejsi to Jarosław i Lech Kaczyńscy.
dobry kościół to kościół spalony
-
https://www.gov.pl/web/sprawiedliwosc/w ... informacje" onclick="window.open(this.href);return false;
- WaszJudasz
Rządowe oświadczenie oczywiście kłamie w całym ostatnim akapicie ponieważ ustawa jak najbardziej przewiduje możliwość wyłączenia danego delikwenta z rejestru
ze względu na ochronę życia prywatnego lub inny ważny interes prywatny pokrzywdzonego lub jego osób najbliższych, a zwłaszcza dobro małoletniego pokrzywdzonego, lub gdy zamieszczenie danych spowodowałoby niewspółmiernie surowe skutki dla osoby, o której mowa w art. 6 ust. 1 pkt 1–3
ze względu na ochronę życia prywatnego lub inny ważny interes prywatny pokrzywdzonego lub jego osób najbliższych, a zwłaszcza dobro małoletniego pokrzywdzonego, lub gdy zamieszczenie danych spowodowałoby niewspółmiernie surowe skutki dla osoby, o której mowa w art. 6 ust. 1 pkt 1–3