Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Księża

17-01-2020, 15:55

535 pisze:
Drone pisze: Tu inna historia:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsImg1" onclick="window.open(this.href);return false;

Zastanawiam się, dlaczego ludzie dają sobą tak pomiatać.
Bdb! Chyba nie ma niczego bardziej zabawnego, niż wierny przeczołgany przez swojego pasterza. Bardzo przyjemna sytuacja.Teraz będzie kwik i skamlenie. Bydlęta klękają.
Jaki wierny?! Hołownia wierzy w sąd ostateczny, na którym sądzić go będą zwierzęta, które zjadł :) To jakiś inny kościół.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

17-01-2020, 15:57

Nerwowy pisze:
535 pisze:
Drone pisze: Tu inna historia:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsImg1" onclick="window.open(this.href);return false;

Zastanawiam się, dlaczego ludzie dają sobą tak pomiatać.
Bdb! Chyba nie ma niczego bardziej zabawnego, niż wierny przeczołgany przez swojego pasterza. Bardzo przyjemna sytuacja.Teraz będzie kwik i skamlenie. Bydlęta klękają.
[youtube][/youtube]

Oczywiście. Pytanie zasadnicze brzmi: na chuj on tam się kurwa wpierdalał.
No. Chyba, że całe zajście było ustawione. Te kurwy za pieniądze zrobią wszystko.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

17-01-2020, 16:14

Pacjent pisze: Jaki wierny?! Hołownia wierzy w sąd ostateczny, na którym sądzić go będą zwierzęta, które zjadł :) To jakiś inny kościół.
„Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili”
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

17-01-2020, 16:20

WaszJudasz pisze:
Pacjent pisze: Jaki wierny?! Hołownia wierzy w sąd ostateczny, na którym sądzić go będą zwierzęta, które zjadł :) To jakiś inny kościół.
„Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili”
Obrazek
Guilty of being right
Pacjent

17-01-2020, 16:22

WaszJudasz pisze:
Jak żeście z Hołownią wykoncypowali, że tu chodzi o zwierzęta?! :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

17-01-2020, 16:28

Hołownia jak Hołownia, ale jak wykoncypował to słynny lewicowy ideolog, święty Franciszek?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Pacjent

17-01-2020, 16:35

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Hołownia jak Hołownia, ale jak wykoncypował to słynny lewicowy ideolog, święty Franciszek?
Święty Franciszek jadł mięso i robił to świadomie, mimo swego umiłowania fauny i flory.
Awatar użytkownika
trup

17-01-2020, 16:40

/\ - no... miał 4 ubojnie drobiu i farmę norek. A do tego zapierdalał każdego dzika jakiego napotkał. Chuj jeden!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

17-01-2020, 16:57

Pacjent pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Hołownia jak Hołownia, ale jak wykoncypował to słynny lewicowy ideolog, święty Franciszek?
Święty Franciszek jadł mięso i robił to świadomie, mimo swego umiłowania fauny i flory.
Spoko spoko, ja mu tam do talerza nie zaglądam, odnosiłem się tylko do określenia zwierząt jako ,,bracia mniejsi".
Pacjent

17-01-2020, 17:08

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Pacjent pisze:
Spoko spoko, ja mu tam do talerza nie zaglądam, odnosiłem się tylko do określenia zwierząt jako ,,bracia mniejsi".
Ale to on określił i nie ma to nic wspólnego z religią Hołowni.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

17-01-2020, 17:10

Pacjent pisze:
No i?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

17-01-2020, 17:12

Pacjent pisze: Ale to on określił i nie ma to nic wspólnego z religią Hołowni.
Toż nic o Hołowni nie powiedziałem (jako że zupełnie mnie jego życie nie obchodzi, tak jak jego ksiądz), pytałeś jak ktoś wpadł na to, że ,,pomniejsi bracia" odnosi się do zwierząt, a ja powiedziałem, że św. Franciszek nazywał zwierzęta braćmi mniejszymi.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

17-01-2020, 17:53

Co do zwierząt, to zgodnie z oficjalną doktryną KK nie mają one duszy nieśmiertelnej, a zatem nie podlegają zbawieniu.

Tutaj kolejny, który poczuł się sędzią tego świata:
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,3 ... =BoxOpImg9" onclick="window.open(this.href);return false;

Trzeba jechać z nimi równo, skończył się już Wersal.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

17-01-2020, 19:17

Trzeba zrozumieć, że to są ludzie srogo odklejeni od rzeczywistości. Byłem kiedyś na spotkaniu z Bonieckim, który mówił wprost, że z powodu deprywacji społecznej (moje skrótowe określenie, nie jego) księża nader często popadają w alkoholizm i tracą umiejętność normalnego komunikowania się z innymi.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

17-01-2020, 20:21

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Pacjent pisze: Ale to on określił i nie ma to nic wspólnego z religią Hołowni.
Toż nic o Hołowni nie powiedziałem (jako że zupełnie mnie jego życie nie obchodzi, tak jak jego ksiądz), pytałeś jak ktoś wpadł na to, że ,,pomniejsi bracia" odnosi się do zwierząt, a ja powiedziałem, że św. Franciszek nazywał zwierzęta braćmi mniejszymi.
Masterful AD 2020 - dyskusje z wybitnym myślicielem i teologiem katolickim - Pacjentem. Niech ktoś zatrzyma tę karuzelę śmiechu xDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
535

17-01-2020, 21:18

Drone pisze:Co do zwierząt, to zgodnie z oficjalną doktryną KK nie mają one duszy nieśmiertelnej, a zatem nie podlegają zbawieniu.

Tutaj kolejny, który poczuł się sędzią tego świata:
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,3 ... =BoxOpImg9" onclick="window.open(this.href);return false;

Trzeba jechać z nimi równo, skończył się już Wersal.
"Owsiak to złodziej" z ust katolickiej urzędniczej ściery, żyjącej za cudze pieniądze. Genialne. Cieszę się, że te tępe kurwy tak pięknie strzelają sobie w kolano. Nic więcej nie potrzeba. Ten dysonans poznawczy, być może stanie się najlepszym impulsem do wyboru właściwej drogi życiowej dla uczniów tej szkoły. Bez śmiesznego kościółka oraz zachłannej, zdegenerowanej bandy nierobów.
535

17-01-2020, 21:36

Tymczasem, przy okazji moich poszukiwań, trafiłem do Bodzanowa... Pierdoleni mistrzowie dewastacji krajobrazu.
[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

17-01-2020, 22:40

A ja zawsze myślałem, że bracia mniejsi to Jarosław i Lech Kaczyńscy.
dobry kościół to kościół spalony
Pacjent

18-01-2020, 10:48

https://www.gov.pl/web/sprawiedliwosc/w ... informacje" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

18-01-2020, 11:19

Rządowe oświadczenie oczywiście kłamie w całym ostatnim akapicie ponieważ ustawa jak najbardziej przewiduje możliwość wyłączenia danego delikwenta z rejestru

ze względu na ochronę życia prywatnego lub inny ważny interes prywatny pokrzywdzonego lub jego osób najbliższych, a zwłaszcza dobro małoletniego pokrzywdzonego, lub gdy zamieszczenie danych spowodowałoby niewspółmiernie surowe skutki dla osoby, o której mowa w art. 6 ust. 1 pkt 1–3
ODPOWIEDZ