no cos Ty, takie buty do kosza przeciez sa wygodne i prawdziwi chodza w nich po miescie ;)Morph pisze:Obuwie sportowe = obuwie do sportu, nie do miasta ;)
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: szmaty dla facetów
-
- w mackach Zła
No pewnie.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Ja lubię, czy łózko służy tylko do spania? :P
- Clochard
To pewnie trzeba też ludzi uświadomić, że kupując na allegro "Sportowe (137388)" mają w nich tylko biegać/skakać :)
-
- rasowy masterfulowicz
Ja z kolei mam sporo par białych butów. Lubię je, czarne są smutne i nieładne najczęściej. Jakiś akcent granatowy, czerwony lub czarny oczywiście mile widziany. Poza tym beż, brąz i kolorowe. ;) A glany wiadomo, że dla ciot i pedałów i brudasów. Innymi słowy dla studenciaków mrocznych. ;)
HAILSA!!!!!
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Białe buty to tylko tego typu jak pokazałem na zdjęciu. Muszą być wysokie.
So_It_Is_Done: przesadziłeś trochę z ceną ;) Na zimę świetne są. Wystarczy je odpowiednio konserwować. Zresztą o każdego buta trzeba dbać.
So_It_Is_Done: przesadziłeś trochę z ceną ;) Na zimę świetne są. Wystarczy je odpowiednio konserwować. Zresztą o każdego buta trzeba dbać.
- ryszard
- postuje jak opętany!
hehe, przymierzałem identyczne parę tygodni temu i nawet miałem już je brać, ale wypatrzyłem coś takiego:Hollowman pisze:A taki but podchodzi już pod lodziarza?
http://allegro.pl/reebok-buty-meskie-te ... 98699.html
Mam sentyment do tej firmy a poza tym, były zajebiście wygodne i na nich skończyłem - nie narzekam, ba, nawet polecam. Na wiosnę/jesień jak znalazł. Nieco hipsterów i innego robactwa czasami w czymś takim popierdala, ale że osobiście na takiego ewidentnie nie wyglądam, stąd generalnie chuja w to wbijam i kroczę dumnym krokiem wśród tłumu.
That's what she said !
- Clochard
UWAŻAJ!!! Są to buty sportowe! Możesz w nich tylko sporty uprawiać! :Dryszard pisze:hehe, przymierzałem identyczne parę tygodni temu i nawet miałem już je brać, ale wypatrzyłem coś takiego:Hollowman pisze:A taki but podchodzi już pod lodziarza?
Mam sentyment do tej firmy a poza tym, były zajebiście wygodne i na nich skończyłem - nie narzekam, ba, nawet polecam. Na wiosnę/jesień jak znalazł. Nieco hipsterów i innego robactwa czasami w czymś takim popierdala, ale że osobiście na takiego ewidentnie nie wyglądam, stąd generalnie chuja w to wbijam i kroczę dumnym krokiem wśród tłumu.
- Mol
- zahartowany metalizator
jesli nie widzisz roznicy miedzy butami do kosza, a tymi powyzej to gratuluje :]maciej pisze:UWAŻAJ!!! Są to buty sportowe! Możesz w nich tylko sporty uprawiać! :Dryszard pisze:hehe, przymierzałem identyczne parę tygodni temu i nawet miałem już je brać, ale wypatrzyłem coś takiego:Hollowman pisze:A taki but podchodzi już pod lodziarza?
edit: zreszta chuj, niewazne.
Ostatnio zmieniony 08-05-2012, 19:49 przez Mol, łącznie zmieniany 1 raz.
- ryszard
- postuje jak opętany!
hehe, ze sportu to tylko piłka nożna i siłownia - w żadnym z tych przypadków, nie mam zamiaru czegoś takiego na nogi zakładać :)maciej pisze: UWAŻAJ!!! Są to buty sportowe! Możesz w nich tylko sporty uprawiać! :D
That's what she said !
- Clochard
Soł siarap :DMol pisze:no cos Ty, takie buty do kosza przeciez sa wygodne i prawdziwi chodza w nich po miescie ;)Morph pisze:Obuwie sportowe = obuwie do sportu, nie do miasta ;)
-
wygodne i sprawdzone przez pokolenia
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- witchfinder
Proste. Buty do kosza na co dzień NAJLEPSZE.Mol pisze:no cos Ty, takie buty do kosza przeciez sa wygodne i prawdziwi chodza w nich po miescie ;)Morph pisze:Obuwie sportowe = obuwie do sportu, nie do miasta ;)
Białe też bywają fajne. Wadą jest wspomniane upierdalanie się, ale nosi się je dlatego, że wyglądają zajebiście ;) (tzn. mam jedną parę na pogodne dni, w inne boję się zakładać ;))))
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szczerze powiedziawszy jesteś dla mnie synonimem masterfulowej cioty. Opis kolorów butów jakie używasz to potwierdza. Ja noszę tylko czarne lub brązowe, ale w sumie jak nie noszę czarnych to czuję się dziwnie...Czerń jest po prostu elegancka, pasuje do mnie, bo jestem hetero. :-DBambi pisze:Ja z kolei mam sporo par białych butów. Lubię je, czarne są smutne i nieładne najczęściej. Jakiś akcent granatowy, czerwony lub czarny oczywiście mile widziany. Poza tym beż, brąz i kolorowe. ;) A glany wiadomo, że dla ciot i pedałów i brudasów. Innymi słowy dla studenciaków mrocznych. ;)
all the monsters will break your heart
- Clochard
Cholera, co zrobić. Nie jestem żadnym z tych co wymieniłeś, a lubię założyć solidny, ciężki but.Bambi pisze:... A glany wiadomo, że dla ciot i pedałów i brudasów. Innymi słowy dla studenciaków mrocznych. ;)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii

I pierdolę, że obuwie sportowe nie nadaje się do chodzenia na co dzień!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Bambi, jesteś pedałem? od dawna mnie to nurtuje...
- Lykantrop
Teraz już wiem czemu tak się bał zakupy w LSS robić... :DHeretyk pisze:Bambi, jesteś pedałem? od dawna mnie to nurtuje...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95

Przy takiej budowie, założenie czegoś cięższego niż trampki lub klapki może być ryzykowne. Kilka otwartych złamań jak w banku.