Nie lekceważ tych opuchniętych nóg. Mogą zwiastować problemy kardiologiczne między innymi.mocny2_3 pisze: ↑30-12-2024, 14:48Brzuch dziś nie boli, jest lepiej, jedyne co mnie wkurwia to opuchnięte nogi, ściagam skarpetki to widzę obrzek, bulwy jak chuj.Chciałem podziekować wszystkim za dobre rady nawet temu pojebowi Olgims który jak nie weźmie leków to jest jak pies szczekający ale ten taki mini co napierdala za płotem a jak podejdziesz to podkula ogon i spierdala.
Dziękuje panowie
Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: Pokój AA
dobry kościół to kościół spalony
-
- rasowy masterfulowicz
To jest raczej od cukrzycy ale mogło sie zmienić, za tydzień jak organizm sie oczyści zrobie badanie krwi.
Niemożliwe jest jak przytyłem, normalnie brzuch mi tak wyjebało że nie wiem, jest jak kamień, twardy i przeszkadza, ciężko sie schylić, jak przejde 2km to już mnie dusi.Dodam tylko że ja brzucha nigdy nie miałem.Te likiery to jest totalnie ścierwo
Niemożliwe jest jak przytyłem, normalnie brzuch mi tak wyjebało że nie wiem, jest jak kamień, twardy i przeszkadza, ciężko sie schylić, jak przejde 2km to już mnie dusi.Dodam tylko że ja brzucha nigdy nie miałem.Te likiery to jest totalnie ścierwo
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Kol. mocny, może czas na przegląd? Opuchnięte nogi i powiększenie obwodu brzucha to niekoniecznie efekt niewyrównanej cukrzycy i ostatniego ciągu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
Dobra kolego badaj się. Ja zaniedbałem pewne rzeczy i skończyło się zapaleniem trzustki. I to takim poważnym. Stan zapalny zaatakował nerki. 3 dni prawie nie działały, plus wdało się od strony trzuski zapalenie opłucnej. Było za dużo alko, za dużo żarcia chujowego i się nazbierało. Twardy brzuch może zwiastować poważne problemy, to też niezbyt dobra opcja. |Myślę, że Szanowny Kolega Sybir potwierdzi. Wal do rodzinnego. Jak jest porządny, to zrobi palpacyjne i na cito na SOR.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
Tak jak koledzy wyzej napisali, marsz do lekarza. Nie ma co sie bac, ze wyjdzie cos powaznego, bo jest roznica miedzy "powazne", a "powazne i zaniedbane tak, ze nie ma co zbierac". A ten brzuch pojawiajacy sie do tego wszystkiego, to juz jest lampka, ktora powinna sie zapalic intensywnie.mocny2_3 pisze: ↑30-12-2024, 23:20To jest raczej od cukrzycy ale mogło sie zmienić, za tydzień jak organizm sie oczyści zrobie badanie krwi.
- Sybir
W sensie, który określił kol. Hatefire - lekarz POZ, a w dalszej kolejności pewnie szpitalna izba przyjęć.mocny2_3 pisze:w sensiie usg?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- weteran forumowych bitew
patrz no, a ja w wieku 40+ nie łykam ani jednej tabletki, nie mam nadciśnienia, cukrzycy, opuchniętych nóg jak stara baba, nie zachlewam się z byle powodu, nie mam bebzona jak ferdek kiepski i nie płacze na forum internetowym, że popełnię samobójstwo. teraz możesz juz odmaszerować naczelna pizdo masterfula.mocny2_3 pisze: ↑30-12-2024, 14:48Brzuch dziś nie boli, jest lepiej, jedyne co mnie wkurwia to opuchnięte nogi, ściagam skarpetki to widzę obrzek, bulwy jak chuj.Chciałem podziekować wszystkim za dobre rady nawet temu pojebowi Olgims który jak nie weźmie leków to jest jak pies szczekający ale ten taki mini co napierdala za płotem a jak podejdziesz to podkula ogon i spierdala.
Dziękuje panowie
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Hatefire
Poprawiłeś sobie humor wyżywając się na kimś, w trudnej sytuacji życiowej? Stanął ci od tego?olgims pisze: ↑31-12-2024, 09:25patrz no, a ja w wieku 40+ nie łykam ani jednej tabletki, nie mam nadciśnienia, cukrzycy, opuchniętych nóg jak stara baba, nie zachlewam się z byle powodu, nie mam bebzona jak ferdek kiepski i nie płacze na forum internetowym, że popełnię samobójstwo. teraz możesz juz odmaszerować naczelna pizdo masterfula.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
empatia jest mocno przereklamowana.Hatefire pisze: ↑31-12-2024, 09:30Poprawiłeś sobie humor wyżywając się na kimś, w trudnej sytuacji życiowej? Stanął ci od tego?olgims pisze: ↑31-12-2024, 09:25patrz no, a ja w wieku 40+ nie łykam ani jednej tabletki, nie mam nadciśnienia, cukrzycy, opuchniętych nóg jak stara baba, nie zachlewam się z byle powodu, nie mam bebzona jak ferdek kiepski i nie płacze na forum internetowym, że popełnię samobójstwo. teraz możesz juz odmaszerować naczelna pizdo masterfula.
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
tupnij sobie jeszcze nóżka. Posmiejemy się razem.
-
Pewnie podżerasz do tego wieczornego picia i kałdun wywaliło;)
- Hatefire
To się śmiej się, nikt ci nie broni. Ja z tobą śmiać się nie zamierzam.
Natomiast ku przestrodze zacytuję Nikołaja Gogola
"Z czego się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie!"
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Zamknij dupe, lepiej nie mówić nic niż pierdolić takie kocopoły. Wyrzyganie na zewnątrz tego co się myśli, swoich emocji jest lepsze niż kumulowanie tego w sobie, a zrobienie tego w kierunku (pół)anonimowych ludzi z internetu jest na pewno łatwiejsze niż w kierunku bliskich.olgims pisze: ↑31-12-2024, 09:25patrz no, a ja w wieku 40+ nie łykam ani jednej tabletki, nie mam nadciśnienia, cukrzycy, opuchniętych nóg jak stara baba, nie zachlewam się z byle powodu, nie mam bebzona jak ferdek kiepski i nie płacze na forum internetowym, że popełnię samobójstwo. teraz możesz juz odmaszerować naczelna pizdo masterfula.mocny2_3 pisze: ↑30-12-2024, 14:48Brzuch dziś nie boli, jest lepiej, jedyne co mnie wkurwia to opuchnięte nogi, ściagam skarpetki to widzę obrzek, bulwy jak chuj.Chciałem podziekować wszystkim za dobre rady nawet temu pojebowi Olgims który jak nie weźmie leków to jest jak pies szczekający ale ten taki mini co napierdala za płotem a jak podejdziesz to podkula ogon i spierdala.
Dziękuje panowie
Mconego2_3 nie znam, podobnie jak 99% ludzi tutaj, ale kurwa, trzymam kciuki bo uzależnienie od alko do chujowa sprawa, ale świadomość problemu i chęć walki z tym to pierwszy krok ku lepszemu.
- Hatefire
olgims pisze: ↑31-12-2024, 09:25patrz no, a ja w wieku 40+ nie łykam ani jednej tabletki, nie mam nadciśnienia, cukrzycy, opuchniętych nóg jak stara baba, nie zachlewam się z byle powodu, nie mam bebzona jak ferdek kiepski i nie płacze na forum internetowym, że popełnię samobójstwo. teraz możesz juz odmaszerować naczelna pizdo masterfula.

xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
W punkt.Hatefire pisze: ↑31-12-2024, 09:45olgims pisze: ↑31-12-2024, 09:25patrz no, a ja w wieku 40+ nie łykam ani jednej tabletki, nie mam nadciśnienia, cukrzycy, opuchniętych nóg jak stara baba, nie zachlewam się z byle powodu, nie mam bebzona jak ferdek kiepski i nie płacze na forum internetowym, że popełnię samobójstwo. teraz możesz juz odmaszerować naczelna pizdo masterfula.
xD

-
przestrogi to sobie możesz ewentualnie dawać swoim bachorom. Albo mocnemu żeby nie pił, bo mu bebechy zgnija. A śmieje się kurwa do rozpuku, żebyś wiedział, aż nie wiem czy zaraz nie pekne z tego śmiechu. Najbardziej mnie śmieszy to twoje pseudo-zatroskanie stanem zdrowia anonimowego alkusa. Będę miał dzisiaj coś czuję jeszcze wiele śmiechu.
- Hatefire
Jeszcze jedna uwaga. Nawet jak uważasz, że empatia jest przereklamowana, to spoko. Natomiast jaki przymus psychiczny stoi za tym, że musisz zjebać publicznie człowieka, który dzieli się w dobrej wierze, z swoimi problemami. Nie zrobił ci nic złego . Dlaczego poczułeś się w potrzebie, żeby go upokorzyć? Jestem ciekaw.olgims pisze: ↑31-12-2024, 09:25patrz no, a ja w wieku 40+ nie łykam ani jednej tabletki, nie mam nadciśnienia, cukrzycy, opuchniętych nóg jak stara baba, nie zachlewam się z byle powodu, nie mam bebzona jak ferdek kiepski i nie płacze na forum internetowym, że popełnię samobójstwo. teraz możesz juz odmaszerować naczelna pizdo masterfula.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Nie wątpię. Wyglądasz na socjopatę.
Od braci dla braci