19-05-2023, 05:53
Spokojnie, przecież ten trailer nic nie mówi o bossie, pojawia się Shang Tsung i zostaje zmasarkowany (ta scena wygląda jak cut-scena z fabuły a nie takie tam CGI do trailera). O ile nie wymyślą nowej postaci (co im nie wyszło przez ostatnią dekadę+) i nie będą korzystać z ostatnich wrogów to musi być Onaga / Havik i tyle.
Mi się już nie podobają 2 rzeczy. Jak zwykle bezpieczny roster i już zmarnowane sloty na oklepane postaci: Liu, Raiden. Cage, Shang, Sub-Zero, Scorpion, Kitana, Mileena, Kung Lao..., jak dla mnie mogli je wszystkie wypierdolić, mam nadzieję że to koniec albo prawie koniec i tym razem era 3D dostanie z 6-8 slotów bo ile kurwa można... To tak jakby autorzy Street Fightea ignorowali istnienie gości i gościówek z Alpha albo 3rd Strike.
No i te ceny, leję na jakieś figurki ale podstawka 70 dolców, Premium już 110 bagsów i to za skórkę Van-Damme'a, DLC co to kiedyś się ukażą i pakiet wewnętrznej waluty do gry - znowu pojawią się zjebane tendencja z gry free tu play, jakieś grindowanie smoczych kryształów i inne gówno, masakra.
Yare Yare Daze