Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Księża

14-02-2020, 12:02

trup pisze:w dodatku jako substytut medycyny...
Dziwię się Ogniunienawiści że tego nie rozumiesz...
To nie jest substytut medycyny, tylko realizacja duchowej potrzeby sporej części pacjentów. Dziwię się, że tego nie rozumiesz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-02-2020, 12:04

Hatefire pisze:
trup pisze:w dodatku jako substytut medycyny...
Dziwię się Ogniunienawiści że tego nie rozumiesz...
To nie jest substytut medycyny, tylko realizacja duchowej potrzeby sporej części pacjentów. Dziwię się, że tego nie rozumiesz.
wierzysz w to co mówisz? to jest substytut. Służba zdrowia po chuju więc się módlmy?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

14-02-2020, 12:05

Hatefire pisze:
Nerwowy pisze:Jest spora różnica między samą obecnością ksiedza a krojeniem starego truchła na plasterki.
No jest, to debilne nie przeczę, ale w to wierzą i co im zrobisz. Ostatecznie trzeba jakoś żyć obok siebie czy nam się to podoba czy nie. Świat generalnie byłby lepszy jakby ludzie to zaakceptowali. Nie byłoby np husarzy biegających po ulicach Białegostoku kopiących jakiś nastolatków.
Akceptuj albo giń?
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Hatefire

14-02-2020, 12:10

Na Marksa, jaki ty Trup jesteś zapętlony. Wyłożę łopatologicznie. Służba zdrowia leży i kwiczy, ale to czy te relikwie tam będą czy nie tego nie zmieni i nie ma znaczenia. Ponadto czy nam się podoba czy nie ogromna część naszego społeczeństwa to katolicy (całe szczęście powoli się to zmienia) i jeśli relikwia w kaplicy czy wizyta księdza ma jakiemuś choremu człowiekowi poprawić samopoczucie nie mam z tym problemu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

14-02-2020, 12:15

Hatefire pisze:Na Marksa, jaki ty Trup jesteś zapętlony. Wyłożę łopatologicznie. Służba zdrowia leży i kwiczy, ale to czy te relikwie tam będą czy nie tego nie zmieni i nie ma znaczenia. Ponadto czy nam się podoba czy nie ogromna część naszego społeczeństwa to katolicy (całe szczęście powoli się to zmienia) i jeśli relikwia w kaplicy czy wizyta księdza ma jakiemuś choremu człowiekowi poprawić samopoczucie nie mam z tym problemu.
Nie ma o ile to nie jest takie inwazyjne. Dlaczego ksiądz jest na etacie? Dlaczego kościół zamaist dawanej jebanej relikwii nie ufunduje jakiegoś aparatu albo programu onkologicznego "RAKolekcje dla wiernych", dlaczego taka mało jest księży wolontariuszy? DLaczego dlaczego dlaczego.... Mi poprawiło by to samopoczucie.
dcd
postuje jak opętany!

14-02-2020, 12:17

Z księdzem na pełnym etacie na pasku szpitala też nie ma problemu?
Awatar użytkownika
Hatefire

14-02-2020, 12:25

Może to można rozwiązać inaczej, niemniej ci katolicy też płacili składkę zdrowotną i jeśli ważne jest dla nich przyjęcie komunii to jestem w stanie to zdzierżyć.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

14-02-2020, 12:30

Hatefire pisze:Może to można rozwiązać inaczej, niemniej ci katolicy też płacili składkę zdrowotną i jeśli ważne jest dla nich przyjęcie komunii to jestem w stanie to zdzierżyć.
co z muzułmanami, ewangelikami, buddystami, ateistami, satanistami, płaskoziemcami,..?. Oni tez płacą składkę zdrowotną.
Awatar użytkownika
Hatefire

14-02-2020, 12:34

Popadasz w argumenty ad absurdum. Logiczne jest, że w szpitalu w Uzbekistanie nie będzie księdza tylko iman. Dla mnie EOT ja swoje argumenty wyłożyłem, bezstronnie zresztą, bo akurat o przychylność KK ciężko mnie podejrzewać.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

14-02-2020, 12:46

Hatefire pisze:Popadasz w argumenty ad absurdum. Logiczne jest, że w szpitalu w Uzbekistanie nie będzie księdza tylko iman. Dla mnie EOT ja swoje argumenty wyłożyłem, bezstronnie zresztą, bo akurat o przychylność KK ciężko mnie podejrzewać.
Ja mówię o Polsce nie Uzbekistanie.
Cały czas o Polsce. Nawet nie wiem czy w Uzbekistanie są składki zdrowotne.

To jest popierdolona sytuacja. Twoje argumenty mnie nie przekonują i są właśnie absurdalne.
535

14-02-2020, 12:48

Brniecie panowie. Tymczasem sprawa jest banalna.Jeżeli ktoś potrzebuje obecności ścierwa w sukience, proszę uprzejmie. Aczkolwiek wątpię, by małe dzieci wiedzały, czy go potrzebują. Przy okazji. Ciężko chore małe dzieci potrzebują nowoczesnej i sprawnej opieki medycznej. Wystarczy zabrać wszystkie przywileje tej bandzie kurew i w jakimś stopniu będzie można ruszyć temat. Mądrze wydane dodatkowe miliardy od leniwych katabasów będą skuteczniejsze, niż te ich śmieszne modlitewne pojękiwania. Ktoś ma jakieś wątpliwości?
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

14-02-2020, 13:01

Hatefire pisze:
Nerwowy pisze:Jest spora różnica między samą obecnością ksiedza a krojeniem starego truchła na plasterki.
No jest, to debilne nie przeczę, ale w to wierzą i co im zrobisz. Ostatecznie trzeba jakoś żyć obok siebie czy nam się to podoba czy nie.
Idąc tym tropem, skoro mamy akceptować taką miękką nekrofilę to może należy również pozwalać na zoofilię, pedofilię czy homoseksualizm o wait...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Pacjent

14-02-2020, 13:49

535 pisze:Brniecie panowie. Tymczasem sprawa jest banalna.Jeżeli ktoś potrzebuje obecności ścierwa w sukience, proszę uprzejmie. Aczkolwiek wątpię, by małe dzieci wiedzały, czy go potrzebują. Przy okazji. Ciężko chore małe dzieci potrzebują nowoczesnej i sprawnej opieki medycznej. Wystarczy zabrać wszystkie przywileje tej bandzie kurew i w jakimś stopniu będzie można ruszyć temat. Mądrze wydane dodatkowe miliardy od leniwych katabasów będą skuteczniejsze, niż te ich śmieszne modlitewne pojękiwania. Ktoś ma jakieś wątpliwości?
Tak. Pomijając warstwę emocjonalną mamy tu do czynienia z wiarą w socjalizm, tzn. że jak się odbierze klerowi dotacje, a urzędnicy rozdysponują je na służbę zdrowia to będzie lepiej. Brawo.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
trup

14-02-2020, 14:00

Milosierdzie i asceza.
Awatar użytkownika
Hatefire

14-02-2020, 14:04

Przynajmniej mamy coś największego na świecie w Polsce. Konkretnie największą wyciskarkę do cytrusów ;-) Tylko kurwa skąd wziąść tak wielką cytrynę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
uglak

14-02-2020, 14:07

Hatefire pisze:Przynajmniej mamy coś największego na świecie w Polsce. Konkretnie największą wyciskarkę do cytrusów ;-) Tylko kurwa skąd wziąść tak wielką cytrynę.
Mało praktyczna, bo wszystko się rozleje. Może jakby ją zbudować na murawie Narodowego?
Guilty of being right
Pacjent

14-02-2020, 14:08

Hatefire pisze:Przynajmniej mamy coś największego na świecie w Polsce. Konkretnie największą wyciskarkę do cytrusów ;-) Tylko kurwa skąd wziąść tak wielką cytrynę.
Wziąć!
PS. Nowe kościoły to w 90 proc. pokaz bezguścia i brzydoty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

14-02-2020, 14:16

Zapraszam państwa do Bodzanowa. Mojej ulubionej ostatnio miejscowości.

Tak wygląda nowa świątynia, postawiona obok starego kościoła

Obrazek

a tak wygląda przychodnia

Obrazek

Takich przykładów w bantustanie są tysiące. Także wszystkim zjebom, obrońcom tego kurewstwa proponuję zamknąć ryj i skończyć pierdolenie.
Awatar użytkownika
Hatefire

14-02-2020, 14:17

Pacjent pisze:Wziąć!
Spoko, powszechny uzus językowy sprawi, że za 20 lat będzie poprawne ;-)

Niemniej masz rację na dzień dzisiejszy ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ