Jeśli dobrze pamiętam to jeszcze Junior Dos Santos,Anderson Silva,Nick Diaz,Frank Mir,Alistair Overeem i wielu innych by się znalazło.Gumiak pisze:Droga wolna, RIZIN ich obu odpowiednio ugości, tj. Jonesa i Brocka.
MMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- December
- postuje jak opętany!
Re: MMA
-
- mistrz forumowej ceremonii
Zgadza się. Nawet nie wiem co o tym myśleć, Druga próbka tez pozytywna.
Do Gdańśka ktoś się wybiera? Do mnie szczęśliwie bilety dotarły.
Cerrone daje dobre walki. Czekam na resztę karty.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mnQrUx-Oxx4[/youtube]
Swoją drogą strasznie wkurwiło mnie rozstrzygnięcie wyniku tej walki na korzyść Lawlera.
Tak poza tym zajebiście się ciesze ,że mam hotel zaledwie 3 kilometry od Ergo Areny. Jak będzie problem z taksówkami to i z buta dotrzemy.
Do Gdańśka ktoś się wybiera? Do mnie szczęśliwie bilety dotarły.
Cerrone daje dobre walki. Czekam na resztę karty.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mnQrUx-Oxx4[/youtube]
Swoją drogą strasznie wkurwiło mnie rozstrzygnięcie wyniku tej walki na korzyść Lawlera.
Tak poza tym zajebiście się ciesze ,że mam hotel zaledwie 3 kilometry od Ergo Areny. Jak będzie problem z taksówkami to i z buta dotrzemy.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
Pełny rozkład na Gdańsk.
Donald Cerrone vs. Darren Till
Trevor Smith vs Ramazan Jemiejew
Jonathan Wilson vs Oskar Piechota
Dmitrij Smoliakow vs Adam Wieczorek
Jan Błachowicz vs Devin Clark
Damian Stasiak vs Brian Kelleher
Artem Lobov vs. Andre Fili
Marcin Held vs. Teemu Packalen
Karolina Kowalkiewicz vs. Jodie Esquibel
Jim Wallhead vs Warlley Alves
Felipe Arantes vs. Josh Emmett
Lina Lansberg vs Aspen Ladd
Jak ktoś chce w Gdańsku przybić piątkę to pisać pma
Donald Cerrone vs. Darren Till
Trevor Smith vs Ramazan Jemiejew
Jonathan Wilson vs Oskar Piechota
Dmitrij Smoliakow vs Adam Wieczorek
Jan Błachowicz vs Devin Clark
Damian Stasiak vs Brian Kelleher
Artem Lobov vs. Andre Fili
Marcin Held vs. Teemu Packalen
Karolina Kowalkiewicz vs. Jodie Esquibel
Jim Wallhead vs Warlley Alves
Felipe Arantes vs. Josh Emmett
Lina Lansberg vs Aspen Ladd
Jak ktoś chce w Gdańsku przybić piątkę to pisać pma
-
December pisze:Tomaszu jak myślisz, będzie to pożegnalna walka Błachowicza w UFC i powrót do ksw ?
Obawiam sie, że tak.Statystycznie fatalnie to wygląda- na 6 walk stoczonych w UFC 4 przegrane w tym ostatnie dwie z rzędu. Devin to dobry zawodnik i ma z rzędu dwie wygrane. Janek będzie miał trudne wyzwanie. Po trzeciej porażce z rzędu na pewno pożegna się z federacją.
- December
- postuje jak opętany!
Janek mówił,że będzie mistrzem UFC wagi ciężkiej,poniosła go fantazja.UFC to nie poziom ksw.Zostaje mu tylko powrót do ksw jako weterana UFC :P Znów będzie obijał ogórków, i i sędziowie pomogą :P Pamiętasz walki Janka z Sokoudjou ?tomaszm pisze:December pisze:Tomaszu jak myślisz, będzie to pożegnalna walka Błachowicza w UFC i powrót do ksw ?
Obawiam sie, że tak.Statystycznie fatalnie to wygląda- na 6 walk stoczonych w UFC 4 przegrane w tym ostatnie dwie z rzędu. Devin to dobry zawodnik i ma z rzędu dwie wygrane. Janek będzie miał trudne wyzwanie. Po trzeciej porażce z rzędu na pewno pożegna się z federacją.
-
http://www.mmarocks.pl/ufc/swietna-sprz ... rgo-arenie
Ciekawe czy znowu będzie taki rozpierdol organizacyjny jak ostatnim razem?
Ostatni wywiad z Jankiem
[youtube][/youtube]
Ciekawe czy znowu będzie taki rozpierdol organizacyjny jak ostatnim razem?
Ostatni wywiad z Jankiem
[youtube][/youtube]
- December
- postuje jak opętany!
E jego przeciwnik nie jest znów jakimś mega fighterem :p Janek do klatki w UFC wchodzi jakiś wystraszony,zobaczymy jak będzie tym razemtomaszm pisze:Też tak myślę:D Aczkolwiek chce się mylić. Zawodnika ma bardzo solidnego:D
-
On jest w moim przekonaniu jakiś taki psychicznie słaby i chyba głównie na tym polu przegrywa z samym sobą.
Tybura z Huntem jako walko wieczoru 18 listopada. Jak się Marcin nie da trafić to szanse ma spore. Byle nie jakiś lucky punch.
Asia broni pasa na gali 4 listopada . Na tej samej gali powrót legendy Georges St-Pierre który stoczy walkę o pas z Michael Bisping.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Asia jak zawsze zadziorna.
Tybura z Huntem jako walko wieczoru 18 listopada. Jak się Marcin nie da trafić to szanse ma spore. Byle nie jakiś lucky punch.
Asia broni pasa na gali 4 listopada . Na tej samej gali powrót legendy Georges St-Pierre który stoczy walkę o pas z Michael Bisping.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Asia jak zawsze zadziorna.
-
Ta przerwa u Pierre faktycznie może być kluczowa. Co do wieku to jeszcze młody facet, raptem 36 lat. Hunt ma straszne jebnięcie w łapie, musi nasz Marcin uważać ale jestem spokojny. Wierzę mocno, jesteśmy z tego samego rocznika, to wiekowy mój rówieśnik:) Zahartowani od płynu Lugola:)
- December
- postuje jak opętany!
36 lat dla zawodnika MMA to już trochę jest, GSP na powrót po kilku letniej przerwie dostał topowego zawodnika a nie jakiegoś ogórka.tomaszm pisze:Ta przerwa u Pierre faktycznie może być kluczowa. Co do wieku to jeszcze młody facet, raptem 36 lat. Hunt ma straszne jebnięcie w łapie, musi nasz Marcin uważać ale jestem spokojny. Wierzę mocno, jesteśmy z tego samego rocznika, to wiekowy mój rówieśnik:) Zahartowani od płynu Lugola:)
Ostanie jego walki pokazały,że forma już nie ta.Trzymałem kciuki za Carlosa Condita, było blisko ale nie poszedł za ciosem.
Będę trzymał kciuki za Marcina ale będzie ciężko :p
-
/\/\/\ Mistrzostwo.
Jeszcze tydzień i jazda ,jazda jazda.
[youtube][/youtube]
Cały weekend z kolegami, cóż to będą za emocje. Kurwa już nie spie po nocach.
Dobrze, że jestem kierowcą ,bo wiem ,że źle bym skończył przed galą. Bedę miał na głowie najebane towarzystwo pełnego busa z Śląska do Gdańska. Do zobaczyska!!
Wrzucę fotki z gali.
Jeszcze tydzień i jazda ,jazda jazda.
[youtube][/youtube]
Cały weekend z kolegami, cóż to będą za emocje. Kurwa już nie spie po nocach.
Dobrze, że jestem kierowcą ,bo wiem ,że źle bym skończył przed galą. Bedę miał na głowie najebane towarzystwo pełnego busa z Śląska do Gdańska. Do zobaczyska!!
Wrzucę fotki z gali.