Tradycja stolicy zobowiązuje.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
wygląda na robotę sprzed kilkunastu lat co najmniej, żeby mieli jeszcze jakąś rękojmie, pójdzie z ubezpieczenia i tyle
Na miejscu ubezpieczyciela nie wypłaciłbym złamanego grosza. Niech ścigają tego kto to gówno odbierał. Elewacja ewidentnie wykonana jest niezgodnie z technologią. Swoją drogą ciekawe jak oni to kleili? Czyżby zimowa robótka?
Zajebałeś wujkowi na weselu kuzynki nerkę gdzie był notes z dowcipami?kosmokrator pisze: ↑31-01-2022, 19:36Każda kobieta jest jak Warszawa...z jednej strony Wola i Ochota z drugiej Bródno i Włochy![]()
Wyborny wierszyk. Lechoń jakby żył, zesrałby się z zazdrości.Hatefire pisze: ↑31-01-2022, 19:47Zajebałeś wujkowi na weselu kuzynki nerkę gdzie był notes z dowcipami?kosmokrator pisze: ↑31-01-2022, 19:36Każda kobieta jest jak Warszawa...z jednej strony Wola i Ochota z drugiej Bródno i Włochy![]()
Do Ursynowa, a dokładnie Kabat też mam sentyment. Do Hit”a a późniejszego Tesco n(m)ocne wycieczki, przez jedno skrzyżowanie, po alko do końca mych dni w sercu mym też -:) Później Mokotów, Ursus. Na końcu tu. Niby się przerzuciliśmy między miejscówkami w bliskiej odległości ale tak spokojnie, sennie i na czilałcie nigdy nam w wawce nie było. To chyba najbardziej mi pasi. Do tego szybka bliskość do Ciszycy, Konstancina, Wałów zawadowskich, Obór itd. Kilka parków, kino, sklepy, szamy, lekarze, szpitale. Specjalnie nie trzeba się nigdzie bujać - wszystko jest. Mało minusów, może tylko ten, że dzielnica sie zbyt szybko rozbudowywuje*. Ludziów przybywa i przez te naście lat sie zagęściło dość mocno. Coraz więcej obcych mord. Jakos chyba tu się pożądanie zrobiło mieszkać a z drugiej strony znajomi wywalają stąd, taka dynamika miejsca. Ale jako mały lokalny patriota, złego słowa nie powiem. Tym bardziej, że kręcimy się koło lokalnych inicjatyw i jest b. przyjaźnie. Aż, będzie żal stad spadać.backslifer pisze: ↑22-06-2022, 01:01Świetne okolice, mimo, że teraz mieszkam w innych stronach Warszawy, to południe (z sentymentu zwłaszcza Ursynów) na zawsze w moim sercu.![]()
praktyki tam miałem 100 lat temu, w sumie nie polecam