Spoko władza pochwali. Kto by się przejmował opinią malutkiego forume.Triceratops pisze: ↑21-08-2020, 17:50Maciek jak cie ostrzegam, zastanow sie lepiej, bo nie bedziesz juz fajny z takimi hitlerowskimi komentarzami.
Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I to ma byc argument?

Kwestia optyki, ostatnio sie zaludniaja, mieszczuchami z metropolii. Co prawda jeszcze nie rozumio jak o 6 rano mozna kosic zboze i halasowac ale sie powoli uczo.
woodpecker from space
- maciek z klanu
Oj tam oj tam. Mówi się trudno. Choć na światopoglądowe zagadnienia mam raczej wyjebane, to tych lgbt nie mogę zdzierżyć co się ostatnio wyprawia. Rozumiem początek tej ideologii. Kiedyś to miało jakiś tam sens. Ale teraz? To jest farsa i groteska. Uważam że staje się to bardziej niebezpieczne niż kk który umiera tak naprawdę. Powoli ale zawsze.Triceratops pisze: ↑21-08-2020, 17:50Maciek jak cie ostrzegam, zastanow sie lepiej, bo nie bedziesz juz fajny z takimi hitlerowskimi komentarzami.maciek z klanu pisze: ↑21-08-2020, 16:32Teraz w mediach wielce halo że mężczyzna jest w męskim areszcie, a chciałby być w damskim. Japierdole niech ten świat się opamięta. Przecież logiczne że mężczyzna z penisem lepiej aby się kąpał z cipkami....
Przecież on czuje że ma cipke...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Patrząc na wyniki sondy to maciek nie jest odosobniony w swoich opiniach. Tak więc opinia forume w tym temacie nie odbiega od normy tak jak chciałoby paru największych krzykaczy.
- Medard
Na mazurach, gdzie mam jakieś ostatki rodziny, też tak jest. Ludki mają domki wybudowane z 15 -20 lat temu za odprawy górnicze albo z elektrowni i mieszkają na emeryturze. Spokojniej, jest ogródek, piesek, kot, czasami mysz lub ptak ujebany przez kota.Hatefire pisze: ↑21-08-2020, 17:24Co do wyludniania miast to procenty robi Śląsk głównie. Teść mojego brata urodził się w zapadłej podkarpackiej wsi. Było ich 10 w domu, bieda straszna, czasem się nie dojadało. Jak skończył w wieku 18 lat obowiązkową edukacją w sobotę w Rzeszowie wsiadł w pociąg. Jak wysiadł na Berzie w K-ce zaczepił go rekrutant i w wtorek zjeżdżał w szoli na grubę. Teraz na ojcowiźnie ma wybudowany domek i lada chwila tam wróci. Takich ludzi jest na pęczki.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Rumburak
LOL xDDD. Działki oddalone 15, 20 km od miasta w którym pracuję potrafią kosztować tyle co połowa mieszkania w tym mieście. Skisłem. Zaraz okaże się, że mieszkanie na 40m kwadracie w mieście to luksusTriceratops pisze: ↑21-08-2020, 17:58I to ma byc argument?Bomba!. Sa nienormalni bo wyjezdzaja do miast.
Kwestia optyki, ostatnio sie zaludniaja, mieszczuchami z metropolii. Co prawda jeszcze nie rozumio jak o 6 rano mozna kosic zboze i halasowac ale sie powoli uczo.

- Hatefire
Ty bardziej śmieszne jest robienie z siebie ofiar poprawności politycznej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
co do zakupu mieszkań w mieście. powiem tak. jak ktoś kupił 2 mieszkania po powidzmy właśnie 40m, nawet nie 10 at temu, to zwyczajnie dobrze ulokował pieniądze. po 350-400 k każde puści. sprzedaż takiego domu na wiosce, w tej cenie graniczy z cudem. a zbywalność mieszkań, przynajmniej w warszawie jest jeszcze póki co nienajgorsza. więc nie ma co się tam specjalnie naśmiewać.
Poro
- Triceratops
Sa wichury, gdzie mieszcuchy placa za mikre dzialki jak za mokre zyto. No bo obok juz mieszka jakis "poeta" co obejmuje drzewa i lazi obwieszony koralikami. Zainstalowalem juz paru, dziwni ludzie na niczym sie nie znaja, naprostsze roboty ich przerastajaRumburak pisze: ↑21-08-2020, 18:09LOL xDDD. Działki oddalone 15, 20 km od miasta w którym pracuję potrafią kosztować tyle co połowa mieszkania w tym mieście. Skisłem. Zaraz okaże się, że mieszkanie na 40m kwadracie w mieście to luksusTriceratops pisze: ↑21-08-2020, 17:58I to ma byc argument?Bomba!. Sa nienormalni bo wyjezdzaja do miast.
Kwestia optyki, ostatnio sie zaludniaja, mieszczuchami z metropolii. Co prawda jeszcze nie rozumio jak o 6 rano mozna kosic zboze i halasowac ale sie powoli uczo.![]()

Nie wiem czy to wyznacznik normalnosci ale dzieki temu wiesniaki kosza na nich hajsik, bo sie znaja na wszystkim.
woodpecker from space
- Rumburak
Oczywiście. Zależy kto i w jakim celu te mieszkania kupuje. Ja też mam mieszkanie w mieście i za chuja bym tam mieszkać nie chciał. Rynek wynajmu i sprzedaży to też już nie te kokosy co parę lat temu a robi się coraz gorzej. Choć ja piszę z perspektywy posiadacz mieszkania w mieście niewiele powyżej 200tys. Gdybym chciał na ten moment sprzedać raczej nie stracę ale czy zarobię? Pewnie tak ale nie wiele.Ascetic pisze: ↑21-08-2020, 18:16co do zakupu mieszkań w mieście. powiem tak. jak ktoś kupił 2 mieszkania po powidzmy właśnie 40m, nawet nie 10 at temu, to zwyczajnie dobrze ulokował pieniądze. po 350-400 k każde puści. sprzedaż takiego domu na wiosce, w tej cenie graniczy z cudem. a zbywalność mieszkań, przynajmniej w warszawie jest jeszcze póki co nienajgorsza. więc nie ma co się tam specjalnie naśmiewać.
- Rumburak
Kiedyś takiemu jednemu, wymieniłem głowicę w kranie bo mu ciekło a na hydraulika nie mógł się doczekać. Oczywiście nie wziąłem za to żadnej kasy, zwykła sąsiedzka przysługa ale gość do dziś traktuje mnie jak astronautę.Triceratops pisze: ↑21-08-2020, 18:29Sa wichury, gdzie mieszcuchy placa za mikre dzialki jak za mokre zyto. No bo obok juz mieszka jakis "poeta" co obejmuje drzewa i lazi obwieszony koralikami. Zainstalowalem juz paru, dziwni ludzie na niczym sie nie znaja, naprostsze roboty ich przerastajaRumburak pisze: ↑21-08-2020, 18:09LOL xDDD. Działki oddalone 15, 20 km od miasta w którym pracuję potrafią kosztować tyle co połowa mieszkania w tym mieście. Skisłem. Zaraz okaże się, że mieszkanie na 40m kwadracie w mieście to luksusTriceratops pisze: ↑21-08-2020, 17:58
I to ma byc argument?Bomba!. Sa nienormalni bo wyjezdzaja do miast.
Kwestia optyki, ostatnio sie zaludniaja, mieszczuchami z metropolii. Co prawda jeszcze nie rozumio jak o 6 rano mozna kosic zboze i halasowac ale sie powoli uczo.![]()
Nie wiem czy to wyznacznik normalnosci ale dzieki temu wiesniaki kosza na nich hajsik, bo sie znaja na wszystkim.
- nicram
Faktycznie chyba jesteś astronautą bo nieźle odleciałeś...
all the monsters will break your heart
- Rumburak
Oczywiście. Jak tam? Są komary i ciebie na wsi? Bo u mnie nie ma. Pewnikiem mieszkam na Marsie.
- nicram
Triceps? Jutro jadę to zobaczę. Zdam relację. Byłem dzisiaj na działce i jeden żerował na mojej nodze. Tak więc pewnikiem mieszkasz na Marsie.
- Rumburak
O, wreszcie się zorientowałeś. Oj nicram, nicram. Co takiego się stało, że tak mną gardzisz? Czy jedynym motywem jest mój demokratyczny wybór do którego się tu przyznałem? Czym żem Ci zawinił? Pamiętam, że w kwestiach muzycznych mieliśmy podobne poglądy i stawaliśmy w szranki z tymi, do których się dziś łasisz. Czy polityka jest tego warta? Czy ludzie ją uprawiający, którzy mają nas wszystkich za gówno, które ma oddać głos, są tego warci?
-
Bardzo wartościowa wypowiedź.Rumburak pisze: ↑21-08-2020, 20:42O, wreszcie się zorientowałeś. Oj nicram, nicram. Co takiego się stało, że tak mną gardzisz? Czy jedynym motywem jest mój demokratyczny wybór do którego się tu przyznałem? Czym żem Ci zawinił? Pamiętam, że w kwestiach muzycznych mieliśmy podobne poglądy i stawaliśmy w szranki z tymi, do których się dziś łasisz. Czy polityka jest tego warta? Czy ludzie ją uprawiający, którzy mają nas wszystkich za gówno, które ma oddać głos, są tego warci?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
Nie odpowie. A wiecie dlaczego ? Bo on myśli że "trolluje". Pamiętam jak kupowałem od niego Trendico Peste i chwilę gadaliśmy. Podniecał się wtedy że "trolluje coffinka" a atakował go podobnie jak nas teraz jedynie za wstawianie tekstów CdG 

- nicram
Myślisz, że cały czas jak ty mam czas siedzieć na forum? Przeczytaj wyżej zakłamany (i to udowodnione nie tylko przez mnie) pokurczu co napisałem. Poza tym nie podniecałem się, tylko powiedziałem, że uprawiałem trolling i wcale z tego nie bylem dumny, co zakończyło ten niecny proceder (tygodniowy może). I nie było to za wklejanie tekstów CdG. Naprawdę jesteś obleśnym typem katolu. Ciebie atakuję tylko za to, że jesteś fałszywym, obrzydliwym pokurczem robiącym z logiki kurwę, bronisz zorganizowanej szajki pedofilów, którzy okradają ten kraj, czują się całkowicie bezkarni i dostają bonifikatę (95-98%) na zakup ziemi. Czy już karle znalazłeś kto otrzymuje podobną? Czy nadal jednak nie?
-
- rasowy masterfulowicz
Zwykły cwaniak, patologia, który wyczuł dobry moment żeby wykręcić aferę a niby poważni ludzie zastanawiają się czy on nie jest kobietą XD JA PIERDOLE. Ciekawe rzeczy pisał ktoś z jego bilskiego otoczenia, że typ stwierdził że jest kobietą bo ta panna za którą lata stwierdziła, że jest lesbą. Koleś chciał zaruchać Xd Wszystkim lewicowym aktywistom marzyła się ofiara tych rozruchów i mają. Jaki kraj, taki George Floyd.
This is a clown world.
BTW, do poczytania wszystkim panom feministom i miłośnikom niebinarnej Margot, oburzonym, że jest w męskiej ciupie. Że wam łbów nie rozwali od tych wszystkich sprszeczności w waszym widzeniu świata:
https://www.thetimes.co.uk/article/seve ... -cx9m8zqpg
BTW, proszę się do mnie zwracać per HRABIO, bo tak się czuje.
This is a clown world.
BTW, do poczytania wszystkim panom feministom i miłośnikom niebinarnej Margot, oburzonym, że jest w męskiej ciupie. Że wam łbów nie rozwali od tych wszystkich sprszeczności w waszym widzeniu świata:
https://www.thetimes.co.uk/article/seve ... -cx9m8zqpg
BTW, proszę się do mnie zwracać per HRABIO, bo tak się czuje.
KVLT lizania CZASZKI
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Mógłbyś wkleić? Tekst za paywallem.
Na razie widzę taki problemik, że w innym źródle piszą, iż
It means that although trans women make up about one per cent of the 3,600 female jail population, they are to blame for 5.6 per cent of sexual assaults there.
przy czym jest tam jednocześnie informacja, że jednym z gwałcicieli jest facet, legalnie i faktycznie. Sorry, ale jeśli za trans women mają robić zarówno przypadki osób klinicznie transseksualnych, jak i po prostu typów, którzy w tym obszarze nie legitymują się ani paszportem medycznym, ani prawnym... no to sorry, coś tu chyba nie do końca bangla.
Na razie widzę taki problemik, że w innym źródle piszą, iż
It means that although trans women make up about one per cent of the 3,600 female jail population, they are to blame for 5.6 per cent of sexual assaults there.
przy czym jest tam jednocześnie informacja, że jednym z gwałcicieli jest facet, legalnie i faktycznie. Sorry, ale jeśli za trans women mają robić zarówno przypadki osób klinicznie transseksualnych, jak i po prostu typów, którzy w tym obszarze nie legitymują się ani paszportem medycznym, ani prawnym... no to sorry, coś tu chyba nie do końca bangla.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.