Nie masz dosyć Excela w pracy?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie masz dosyć Excela w pracy?
trochę tak. zainstalowałem, ale staram się nie odpalać. poprzednio jak do FMa siadłem to wsiąkłem na miesiąc.
Zajebisty ten koncept PS5 Pro, po czterech latach konsoli bez gier wypuszczona zostanie jej potężniejsza wersja, aby jeszcze wiecej mocy pozostało niewykorzystane.
Ogólnie obecny rynek gier AAA to jakiś ponury żart. Topowi wydawcy wręcz nienawidzą gier komputerowych i są chorzy jak trzeba zaangażować zasoby i środki żeby wypuścić cokolwiek nowego zamiast przepakowywać to samo gówno w nowe opakowanie przez dekady (casus GTA V). Myślę że każda firma pokroju Ubisoft czy innego Activision/Blizzard powinna docelowo mieć tylko jedną, multiplatformowę grę usługę działającą na wszystkim od PS4 i lepszych smartfonów którą będą trochę aktualizować i od czasu do czasu dodawać nowe pierdoły do kupienia za realną walutę. Wtedy wreszcie skończy się ich trud i nie trzeba będzie patrzeć jak cierpią.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Ta gra to crap ale takim samem crapem są te wszystkie Overwatche i inne Fortnajty, nie ma racjonalnego powodu dla tej histerii, ktoś nakręcił antyhajp i tak poszły za tym owce, które przy hajpie gadałyby coś o 180 stopni odwrotnego. Jedyny dobry tytuł, który podpina się trochę na siłę pod gatunek hero shooter to Quake Champions, reszta to gówno.
Ta formuła nowoczesnych gier ostatecznie zamknęła się w generacji Xbox 360 / PS3, którą można oceniać różnie ale to był ostatni powiew świeżości (z częściowym powiewem gówna oczywiście), PS4 nie zasługuje na swoją nazwę bo nie przyniosło żadnej rewolucji, to raczej właśnie PS3 Pro, PS4 Pro to PS3 Pro do kwadratu, PS5 to PS3 Triple Pro a PS5 Pro to tak naprawdę PS3 Quad Damage Pro.
nie zgodze się, Overwatch i Fortnite to są bardzo dobre i popularne gre, masa osób w nie gra bo są po prostu fajne, przynoszą zyski firmom. to ze to crap to jest tylko twoja subiektywna opiniahcpig pisze: ↑12-09-2024, 20:03Ta gra to crap ale takim samem crapem są te wszystkie Overwatche i inne Fortnajty, nie ma racjonalnego powodu dla tej histerii, ktoś nakręcił antyhajp i tak poszły za tym owce, które przy hajpie gadałyby coś o 180 stopni odwrotnego. Jedyny dobry tytuł, który podpina się trochę na siłę pod gatunek hero shooter to Quake Champions, reszta to gówno.
to oczywiste, ale lewaki jak zwykle będą zaklinać rzeczywistość xD mi wystarczyło popatrzeć na tych bohaterów z gry i ich zaimki (tak xD) żeby wiedziec ze to gowno i nikt normalny w to nie bedzie gral
Tak, zwyczajnie ludzie grający w tego typu gry mają już zainwestowane za dużo czasu i kasy w tytuły które są na rynku od lat żeby teraz przesiadać się na grę która nie robi nic nowego ani nie jest jakoś diametralnie lepsza i inna od tego co już mają ograne. Tak że główny powód niepowodzenia tego projektu jest prozaiczny, reszta to dorabianie teorii z dupy.hcpig pisze: ↑12-09-2024, 20:03Ta gra to crap ale takim samem crapem są te wszystkie Overwatche i inne Fortnajty, nie ma racjonalnego powodu dla tej histerii, ktoś nakręcił antyhajp i tak poszły za tym owce, które przy hajpie gadałyby coś o 180 stopni odwrotnego. Jedyny dobry tytuł, który podpina się trochę na siłę pod gatunek hero shooter to Quake Champions, reszta to gówno.
Jest też wąska lecz głośna grupa nerdów lansująca tezę, że ten Concord niewypalił bo 'go woke go broke' i że gracze nie chcą gier z niedoreprezentacją białej rasy, takich kometarzy jest mnóstwo i próbują przekuć ten niewypał w jakieś zwycięstwo alt-prawicowej konserwatywnej rewolucji czy inny bulszit, no kabaret.
Ta formuła nowoczesnych gier ostatecznie zamknęła się w generacji Xbox 360 / PS3, którą można oceniać różnie ale to był ostatni powiew świeżości (z częściowym powiewem gówna oczywiście), PS4 nie zasługuje na swoją nazwę bo nie przyniosło żadnej rewolucji, to raczej właśnie PS3 Pro, PS4 Pro to PS3 Pro do kwadratu, PS5 to PS3 Triple Pro a PS5 Pro to tak naprawdę PS3 Quad Damage Pro.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
O to chodzi, ta kosmetyka służyła temu, by podpiąć się pod nurt hero shooter ale pod powierzchnią kryję się normalny arena fps, to jest wbrew obawom sprzed premiery bardzo konserwatywna i niszowa gra, z trylogii Quake ery po-Id lubię ją najbardziej, nawet bardziej niż Q4.
kilka godzin za mną w 2 czesc. rzeźnia jest
ja
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
A mnie z kolei, mimo ogromnych oczekiwan, wymeczyl, bo ma troche duzych wad: