ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
o. szczeka dalej. tylko nielogicznie.nawet ja bym nie wpadł na taką konstrukcję.
te. a jak to jest? brązowy klaun proniemiecki a podobno antifiarz. zdecydowanie antyrosyjski. to jak to jest? weź się na coś zdecyduj. czy faszysta niemiecki, czy bolszewicki antifiarz. bo nie wiem w kogo się przeobrazić, żeby cię faszystowskie podcoś, bo nie podludziu dalej dojeżdżać.
te. a jak to jest? brązowy klaun proniemiecki a podobno antifiarz. zdecydowanie antyrosyjski. to jak to jest? weź się na coś zdecyduj. czy faszysta niemiecki, czy bolszewicki antifiarz. bo nie wiem w kogo się przeobrazić, żeby cię faszystowskie podcoś, bo nie podludziu dalej dojeżdżać.
Poro
- Ascetic
zasadniczo zlewam te twoje przypinanie się do nogawki bo jak zostało zauważone jesteś zwykłym katolskim trolem, którego nie ma co żywić. zostaje ignorować. ewentualnie coś tam coś tam.
brunatny klaun. wiadomo. jakoś nie jest specjalnie agresywne i obraźliwe. mam lepszy aparat w tym zakresie. ale co fakt to fakt niespecjalnie mi się podoba. ten klaun w szczególności. z drugiej strony obrazić to wiadomo, może mnie ktoś co ma coś do powiedzenia i jakoś tam jego zdanie się liczy. a, że jest jak jest. to też wiadomo jak jest. a komenty w stylu xddd twojego koleżki. no cóż. zgrupowaliście się jako debile w jedną masę. nikt nie długo nie będzie was rozróżniać. będziecie brygadą co potrafi tylko napisać "xd". co tam kto lubi i na co go stac.
co do reszty twojej "wypowiedzi". bangla mi taka wizja. z tą antifą nie jestem przekonany, bo moim skromnym zdaniem coś takiego w naturze nie występuje, ale wiadomo, dla takich jak ty istnieje pan buk to i pewnie też jest inne imaginarium w postaci antify. więc może i być tak. tym bardziej, że jakoś was ta antifa denerwuje więc niech już tak zostanie.
a i jeszcze jedno. za rok zrobię nakierowanko "kreacji"np. na twojego ziomka z oazy. i też tak będziesz beznamiętnie łykał i pierdolił a nawet sklejał w całość to co tu napiszę. zadziwiające jaka jest moc słowa w internecie. albo jakie skilsy se człowiek może wyrobić przez lata przerabiania takich frajerów. sam nie dowierzam. niby wyuczone to takie. nawet sienkiewicza jeden z drugim zna a jakieś takie trefne.
a i jeszcze jedno. może nieostatnie. pisałęm wyraźnie do koleżki faszysty, że to nie jest miejsce do ideologi. PRZYPOMINAM, JEST TO FORUM METALOWE. MUZYCZNE. nie słucha. tylko nasrasz i wsrealu24. i pisałem, że sie nie kalkuluje bo może się druga strona uaktywni i będzie gówno a nie forum metalowe. to nie. nie wysłuchano grzecznego proszenia. nie to nie. to będziemy mieć tu razem Razem. i tak większego gówna na tym forum nie będzie jak wysrywy katoli i jakieś prawackie bełkoty, że pedały, żydy itd itp. gorszego szamba nikt nie jest w stanie tutaj stworzyć.
Poro
-
Antifa różni się od brunatnych tylko tym, że brunatni chcieli stworzyć nowoczesny naród nadludzi, a Antifa chce stworzyć nowoczesny ponadnaród podludzi. Reszta jest praktycznie bez zmian. Kto ufa niemieckim projektom politycznym ten sam sobie wystawia świadectwo.Ascetic pisze: ↑14-06-2020, 14:14o. szczeka dalej. tylko nielogicznie.nawet ja bym nie wpadł na taką konstrukcję.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
jak myślisz, że będę wchodził z pacjentami w rozmowę na temat historii ruchów politycznych to sobie daj na luz. wiesz. pacjentowi to ja mogę podać pigułkę. pierwsze zdanie z biegu wyciągnięte. i to nie z kontekstu: "brunatni chcieli stworzyć nowoczesny naród nadludzi, a Antifa chce stworzyć nowoczesny ponadnaród podludzi". 15 sekund analizy i od razu widać zero refleksji. generalizację. powiem tylko jedno. a w którym okresie np. brunatni chcieli tworzyć to co napisali? jeden i drugi ruch ewoluował. operujesz sloganami, wycinkami. wiedzy zero. samo ideolo. szkoda czasu.Pacjent pisze: ↑14-06-2020, 15:19Antifa różni się od brunatnych tylko tym, że brunatni chcieli stworzyć nowoczesny naród nadludzi, a Antifa chce stworzyć nowoczesny ponadnaród podludzi. Reszta jest praktycznie bez zmian. Kto ufa niemieckim projektom politycznym ten sam sobie wystawia świadectwo.Ascetic pisze: ↑14-06-2020, 14:14o. szczeka dalej. tylko nielogicznie.nawet ja bym nie wpadł na taką konstrukcję.
a to kto ufa. to oddaje twój mental. kto przechodzi na czerownym powinien być rozjechany. bo soli powinien mieć nadciśnienie. poziom 15 latka. i to takiego faszyzującego. napiszesz jedno zdanie i wyłazi cały ty. tak se można gadać. np. ja napiszę kto ufa wenezuelskim projektom politycznym to? a jakim? a czego dotyczącym? itd. itp. pierdolisz stary. non stop.
Poro
- Bloodcult
Zastanówmy się więc nad hasłem "Animal Liberation, Human Extermination". Czy w imię tej idei poświęciłbyś np. własną córkę ? no spodziewam się że nie więc to hasełko odnosi się - wiadomo - do wybranych czyli jest w gruncie rzeczy faszystowskie 
Zastanówmy się teraz nad Twoją dziecinną fascynacją zamieszkami w USA i antifiarstwem. Własną córkę też byś zachęcił do udziału z takich zamieszkach ? No podejrzewam że nie...
Mam jedynie dziwne przeczucie - korekt mi if am rong - że po prostu jara patrzenie na te zamieszki i podniecasz się nimi jak nastolatek:
czyli po raz kolejny - przemoc i krzywda - tylko i wyłącznie rozrywce już niezbyt młodego jegomościa...
Idźmy dalej: anarchoprymitywizm. Pomijając już skrajny debilizm jarania się takim gównem to rodzi się pytanie: czy świat znany z Mad Maxa to serio jest świat jaki chciałbyć zostawić dzieciom ? czy może swoim to strzeżone osiedle w Warszawie a innym anarchoprimitywizm ?
Jeśli więc to ja jestem katolskim trolem to czemu jakimś dziwnym przypadkiem nie protestowałbym w przypadku chęci udziały moich dzieci np. w pielgrzymce ? Mam za to przeczucie że jak Twoje dzieci chciały by dołączyć do antifiarzy i iść podpalać Minneapolis to jakoś tatuś nie pękałby z dumy
Sam więc widzisz że to twoje poglądy są faszystowskie a nie moje. Moje ZACZYNAJĄ się ode mnie a twoje dotyczą tylko innych. Gdyby takie poglądy miał nastolatek albo chociaż student UW to jeszcze mógłbym uznać że to taka poza albo młodzieńcza głupota, ale jak ktoś po czterdziestce wygaduje takie bzdury to klaun to najłagodniejsze określenie tak żałosnego, żenującego i godnego politowania światopoglądu
PS.
i naucz się klaunie pisać po Polsku i choćby podstaw interpunkcji. Stosowanie wielkich liter też nie boli.

Zastanówmy się teraz nad Twoją dziecinną fascynacją zamieszkami w USA i antifiarstwem. Własną córkę też byś zachęcił do udziału z takich zamieszkach ? No podejrzewam że nie...
Mam jedynie dziwne przeczucie - korekt mi if am rong - że po prostu jara patrzenie na te zamieszki i podniecasz się nimi jak nastolatek:
czyli po raz kolejny - przemoc i krzywda - tylko i wyłącznie rozrywce już niezbyt młodego jegomościa...
Idźmy dalej: anarchoprymitywizm. Pomijając już skrajny debilizm jarania się takim gównem to rodzi się pytanie: czy świat znany z Mad Maxa to serio jest świat jaki chciałbyć zostawić dzieciom ? czy może swoim to strzeżone osiedle w Warszawie a innym anarchoprimitywizm ?
Jeśli więc to ja jestem katolskim trolem to czemu jakimś dziwnym przypadkiem nie protestowałbym w przypadku chęci udziały moich dzieci np. w pielgrzymce ? Mam za to przeczucie że jak Twoje dzieci chciały by dołączyć do antifiarzy i iść podpalać Minneapolis to jakoś tatuś nie pękałby z dumy

Sam więc widzisz że to twoje poglądy są faszystowskie a nie moje. Moje ZACZYNAJĄ się ode mnie a twoje dotyczą tylko innych. Gdyby takie poglądy miał nastolatek albo chociaż student UW to jeszcze mógłbym uznać że to taka poza albo młodzieńcza głupota, ale jak ktoś po czterdziestce wygaduje takie bzdury to klaun to najłagodniejsze określenie tak żałosnego, żenującego i godnego politowania światopoglądu

PS.
i naucz się klaunie pisać po Polsku i choćby podstaw interpunkcji. Stosowanie wielkich liter też nie boli.
- Ascetic
mówiłem? mówiłem. wali jakimiś schematami. puste zdania. mające na celu tylko i wyłącznie nacechowanie. naznaczenie. a treści żadnej. trochę jakbym czytał jakąś gazetę brukową gazetę. jebitne hasło na czerwono. artykuł o niczym. cel jeden. podgrzać gawiedź.
z jednym nie miałem racji. niech gada. im więcej wyleje z siebie tym więcej będzie takich kwiatków.
Poro
-
To zrozumiałe. Przecież nie możesz wiedzieć co Ci tam podają na zapleczu, bo musisz żyć w przekonaniu, że myślisz samodzielnie. Poczytaj sobie Richarda Coudenhove'a-Kalergiego.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
przeczytałem z uwagą.Bloodcult pisze: ↑14-06-2020, 15:29Zastanówmy się więc nad hasłem "Animal Liberation, Human Extermination". Czy w imię tej idei poświęciłbyś np. własną córkę ? no spodziewam się że nie więc to hasełko odnosi się - wiadomo - do wybranych czyli jest w gruncie rzeczy faszystowskie
PS.
Ostatnio zmieniony 14-06-2020, 15:50 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Hatefire
Za każdym razem kiedy ktoś pisze o tzw "samodzielnym myśleniu" znaczy to, że po prostu wkurwia go, że oponent nie myśli tak jak on. Ponadto samodzielne myślenie nie jest wartością samą w sobie, można samodzielnie wymyślić takie głupoty, które się filozofom nie śniły. Chciałbym też zwrócić uwagę, że zupełnie samodzielnie może myśleć jakiś dzikus wychowany przez wilki w lesie. Żyjąc w społeczeństwie stykasz się z różnymi poglądami i postawami, czytasz książki itp i z tego sklejasz swój światopogląd.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
Nie bez powodu na "DoRzeczy" i tym podobnych portalach królują komentarze "włącz myślenie", "połącz kropki", "myślenie nie boli". To wszystko oczywiście w kontrze do tępych mas kształtowanych na Nowego Człowieka Lewicy za pieniądze Sorosa. Zagadka dla kol. Pacjenta: czy Soros myśli samodzielnie czy nie?Hatefire pisze: ↑14-06-2020, 15:45Za każdym razem kiedy ktoś pisze o tzw "samodzielnym myśleniu" znaczy to, że po prostu wkurwia go, że oponent nie myśli tak jak on. Ponadto samodzielne myślenie nie jest wartością samą w sobie, można samodzielnie wymyślić takie głupoty, które się filozofom nie śniły. Chciałbym też zwrócić uwagę, że zupełnie samodzielnie może myśleć jakiś dzikus wychowany przez wilki w lesie. Żyjąc w społeczeństwie stykasz się z różnymi poglądami i postawami, czytasz książki itp i z tego sklejasz swój światopogląd.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- hcpig
Zapomniałeś o moich ulubionych 'mediach niezależnych'.
Yare Yare Daze
- Ascetic
przegryzłem pierożka to mogę wrócić do "sprawy".Ascetic pisze: ↑14-06-2020, 15:41przeczytałem z uwagą.Bloodcult pisze: ↑14-06-2020, 15:29Zastanówmy się więc nad hasłem "Animal Liberation, Human Extermination". Czy w imię tej idei poświęciłbyś np. własną córkę ? no spodziewam się że nie więc to hasełko odnosi się - wiadomo - do wybranych czyli jest w gruncie rzeczy faszystowskie
PS.
teraz czekam na ładne i grzeczne "przepraszam"*. za pierwsze z brzegu wycieczki rodzinne i osobiste. później pomyślę co dalej.
* tak po katolicku. jak się zgrzeszy.
Ostatnio zmieniony 14-06-2020, 16:16 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Triceratops
Zagladam sporadycznie na Dorzeczy.pl, najczesciej zeby zobaczyc czy jeszcze Warzecha cos tam pisze i czy go jeszcze nie wyrzucili, ale takich komentarzy, ktore przytoczyles nigdy nie widzialem. Podejrzewam, ze fantazjujesz na potrzeby tematu, raczej na podstawie cudzych opowiadan, choc mozesz oczywiscie rozwiac te watpliwosci wklejajac jakies linki. Predzej takich komentarzy spodziewalbym sie na portalach Karnowskich i Sakiewicza szczerze mowiac.Drone pisze: ↑14-06-2020, 15:56Nie bez powodu na "DoRzeczy" i tym podobnych portalach królują komentarze "włącz myślenie", "połącz kropki", "myślenie nie boli". To wszystko oczywiście w kontrze do tępych mas kształtowanych na Nowego Człowieka Lewicy za pieniądze Sorosa. Zagadka dla kol. Pacjenta: czy Soros myśli samodzielnie czy nie?Hatefire pisze: ↑14-06-2020, 15:45Za każdym razem kiedy ktoś pisze o tzw "samodzielnym myśleniu" znaczy to, że po prostu wkurwia go, że oponent nie myśli tak jak on. Ponadto samodzielne myślenie nie jest wartością samą w sobie, można samodzielnie wymyślić takie głupoty, które się filozofom nie śniły. Chciałbym też zwrócić uwagę, że zupełnie samodzielnie może myśleć jakiś dzikus wychowany przez wilki w lesie. Żyjąc w społeczeństwie stykasz się z różnymi poglądami i postawami, czytasz książki itp i z tego sklejasz swój światopogląd.
woodpecker from space
- Ascetic
tak. doskonale to widać w przypadku kowida. to "myśl samodzielnie". masa jak to masa podąża za narracją złych macherów od manipulacji (tutaj sobie każdy wpisze kto co chce i kogo chce). wybrana światła elita wie jak jest. bo "myśli samodzielnie". tak na moje oko to też dość faszystowska postawa jest. wąska grupa w imię "wiedzenia" usilnie stara się ukształtować "tak jak jest dobrze dla nich" te masy. kilka razy to ostatni było przerabiane. średnio to wyszło dodam. <jeszcze korea jakoś się tam trzyma> tak na moje oko to jest rozwinięcie myśli korwinowskiej. demokracja be. masa w masie jest głupia. itd. itp.
a jak słusznie zauważył tow. Hatefire nie ma opcji na "myślenie samodzielne". samodzielnie to się można wuatować, albo postawić po jakiejś stronie. oczywiście pod warunkiem jakiejś tam świadomości. może wiedzy. może intuicji. może edukacji.
a jak słusznie zauważył tow. Hatefire nie ma opcji na "myślenie samodzielne". samodzielnie to się można wuatować, albo postawić po jakiejś stronie. oczywiście pod warunkiem jakiejś tam świadomości. może wiedzy. może intuicji. może edukacji.
Poro
- Drone
A tak, i jeszcze powoływanie się na "prawdę" i "wolność wypowiedzi", które są bardzo niewygodne dla "ideologów lewicy", którzy gdzie mogą, tam wszystkim niezależnie myślącym zakładają "kaganiec" albo "knebel" politycznej poprawności. Ku przestrodze przywoływana jest Szwecja ("tego kraju już nie ma") oraz skandale na Zachodzie ("tam to już się dzieje"), ale też wytykany wróg wewnętrzny ("nie sra się we własne gniazdo").
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
^^
@ Drone
wygląda na to, że sprawa się rypła. można powiedzieć, że nowomowa rozszyfrowana. a właśnie ta nowomowa to nie była specyfika komunizmu? według tej logiki pacjentowej to właściwie komunizm=korwninizm (faszyzm). czyli chłop ma rację.
@ Drone
wygląda na to, że sprawa się rypła. można powiedzieć, że nowomowa rozszyfrowana. a właśnie ta nowomowa to nie była specyfika komunizmu? według tej logiki pacjentowej to właściwie komunizm=korwninizm (faszyzm). czyli chłop ma rację.
Poro
- hcpig
Sporadycznie zajrzyj dziś na ich stronę.Triceratops pisze: ↑14-06-2020, 16:11
Zagladam sporadycznie na Dorzeczy.pl, najczesciej zeby zobaczyc czy jeszcze Warzecha cos tam pisze i czy go jeszcze nie wyrzucili, ale takich komentarzy, ktore przytoczyles nigdy nie widzialem.

Yare Yare Daze
- Ascetic
"postępowcy usprawiedliwiają przemoc i kradzieże"
ładnie napisane. wyjebałbym tego redaktora na zbity pysk z roboty. za to co napisał. postęp raczej kojarzy się pozytywnie. chyba nie takie było założenie.
ps. kupię.
ładnie napisane. wyjebałbym tego redaktora na zbity pysk z roboty. za to co napisał. postęp raczej kojarzy się pozytywnie. chyba nie takie było założenie.
ps. kupię.
Poro
- Triceratops
Warzecha byl dzis w Polsacie w Saloniku Prasowym, wiec mi styknie. Troche dojebal Dudzie, wytykajac mu tez hipokryzje, bo obiecanki o kwocie wolnej od podatku i pomocy frankowiczom tez nie spelnil. Styknie mi na razie.hcpig pisze: ↑14-06-2020, 16:23Sporadycznie zajrzyj dziś na ich stronę.Triceratops pisze: ↑14-06-2020, 16:11
Zagladam sporadycznie na Dorzeczy.pl, najczesciej zeby zobaczyc czy jeszcze Warzecha cos tam pisze i czy go jeszcze nie wyrzucili, ale takich komentarzy, ktore przytoczyles nigdy nie widzialem.
![]()
Ale w ogole co ma okladka do tego co powiedzial Drone. Chyba, ze ja jakichs kropek nie potrafie polaczyc, bo rozmowa byla o czym innym.
woodpecker from space