Co teraz pijecie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Co teraz pijecie?
Kawa. Potem może jakis drink bo pogoda za oknem nastraja jakoś takoś do szklaneczki whisky. A i koledzy reklamują....
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- smooker
- w mackach Zła

Chyba odpalam.
-
- weteran forumowych bitew
barszczyk na zakwasie
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- TheDude
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

chyba zaopatrzę się w większą ilość, posmakowało.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Wasyl
- COFFIN
-
- w mackach Zła
Młode, ale smaczne. No i 14,5%!!!
Winnica pewnej sieciówki miała ostatnio bdb promo na winka. W związku z tym faktem, poczyniłem zakup kilku różnych buteleczek na próbę. Dostawa friko do wskazanego sklepu tejże sieci. Pycha.

Winnica pewnej sieciówki miała ostatnio bdb promo na winka. W związku z tym faktem, poczyniłem zakup kilku różnych buteleczek na próbę. Dostawa friko do wskazanego sklepu tejże sieci. Pycha.
- devastator77

Może to nie najlepsze piwo na świecie,ale w sklepie który jest najbliżej nie ma wielkiego wyboru,same żubry,tyskie czy warki,czasami perłę czy urquela przywiozą.
AC/DC właśnie gra to i piwko musi być.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- postuje jak opętany!
Namysłów to już żywiec hehe
- Nerwowy
Żywiec akurat nie ma w swojej ofercie taniego lagera w zielonej butelce, więc obstawiam, że "pils" z Namysłowa zostanie na rynku w niezmienionej formie.pączek pisze:Namysłów to już żywiec hehe
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- TheDude
- Lucek
człowieku naprawde daruj se wklejanie pustych butelek, jest to dalece w chuj nie estetyczne delikatnie mówiącdevastator77 pisze:
Może to nie najlepsze piwo na świecie,ale w sklepie który jest najbliżej nie ma wielkiego wyboru,same żubry,tyskie czy warki,czasami perłę czy urquela przywiozą.
-
ostatnio zawartość tego specyfiku wylądowała w zlewieLucek pisze:człowieku naprawde daruj se wklejanie pustych butelek, jest to dalece w chuj nie estetyczne delikatnie mówiącdevastator77 pisze:
tym czasem przeciętny

"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Sybir
Nigdy nie wierzyłem w moc Balladyny, nawet podczas omawiania lektury w szkole, kiedy byłem w wieku, w którym człowiek najbardziej wrażliwy jest na wpływy. Toteż z pewnym zaskoczeniem przyjmuję fakt, że mój organizm akceptuje zarówno tę dłużej leżakowaną, jak i "najfajniejszą" szkocką Balladynę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie jest to może szczyt moich oczekiwań i doznań organoleptycznych, ale nawet w obozie gdzieś po drodze do niego można się dobrze bawić, nie bacząc na niewygody i niepogodę. Oczywiście, można trochę dopłacić i kupić sobie przyzwoitego sm (np. Glenlivet lub Glenfarclas, bardzo szanuję), jednak i w przypadku Balladyny można się bawić całkiem nieźle, nie bacząc za bardzo na nuty i akcenty.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- smooker
- w mackach Zła

Tylko jedno mam :|
-
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
W tym roku dobra warka
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj 3x200ml Żubrówki plus 3 wina.
Nie pamiętam kiedy (pewnie kilkanaście lat temu) byłem tak nakurwiony jak wczoraj.
Leczę się więc winem :)
o kurwa, jeszcze tematy pozakładałem, młodość wraca, chyba zacznę więc pić częściej.
Nie pamiętam kiedy (pewnie kilkanaście lat temu) byłem tak nakurwiony jak wczoraj.
Leczę się więc winem :)
o kurwa, jeszcze tematy pozakładałem, młodość wraca, chyba zacznę więc pić częściej.
Jebać żuli.