Bloodcult pisze: ↑19-06-2020, 12:48
albo jak twierdziłeś że Kościół trudnił się handlem niewolnikami [...] To nie były wyżyny podłości manipulacji ?
Nie, ponieważ Kościół jak najbardziej trudnił się handlem niewolnikami - w sposób ciągły i do ostatniej chwili, tzn. do momentu, gdy władze cywilne ostatecznie mu to uniemożliwiły.
(a był to jedynie przypadek zbycia niewolników kupionych lata wcześniej).
To nie był żaden odosobniony przypadek, tylko najbardziej rażący pod względem ilości jednorazowo wyprzedanego" towaru". Wskazywałem inne. Jezuici i inne zakony dziś się do tego przyznają, neofitom jak Ty to jakoś nie mieści się w mózgowiu.
Wyciąłem bo Drone twierdził że w ŻADNYM przypadku nie było przenoszenia to pokazałem fragmenty które o tym mówiły.
Prośba - skończ pierdolić. Wyciąłeś, żeby nie można było od razu zorientować się, o co naprawdę chodziło, bo wiesz, że prawdą jest, że w szkołach w ŻADNYM znanym przypadku nie było przenoszenia takiego, jak w KRK, tzn. organizowanego przez górę w celu krycia sprawców.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.