Co teraz pijecie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Co teraz pijecie?
Ćwicz pan. Może opierdolimy kiedyś kratę harnasiów na ławce w parku Jerzmanowskich (nieopodal Wielickiej) i posłuchamy Bielizny z yt.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
haha, kto wie?
Sam jestem zdziwion, że wczoraj tak poszedłem w temat i chyba wie co to znaczy "helikopter".
Park doskonały a i miejscówki przy stadionie Prokocimia zacne.
Ćwiczyć idę, niebawem :)
Bieliznę zaś wczoraj ściągałem ale chyba zasnąłem w trakcie, starość kurwa, starość buhhahaahhahahaa
Sam jestem zdziwion, że wczoraj tak poszedłem w temat i chyba wie co to znaczy "helikopter".
Park doskonały a i miejscówki przy stadionie Prokocimia zacne.
Ćwiczyć idę, niebawem :)
Bieliznę zaś wczoraj ściągałem ale chyba zasnąłem w trakcie, starość kurwa, starość buhhahaahhahahaa
Jebać żuli.
-
- mistrz forumowej ceremonii
o kurwa szacunek. raczej bym nie przeżył takiej mieszanki, a za kołnierz nie wylewamwolff pisze:Wczoraj 3x200ml Żubrówki plus 3 wina.
Nie pamiętam kiedy (pewnie kilkanaście lat temu) byłem tak nakurwiony jak wczoraj.
Leczę się więc winem :)
o kurwa, jeszcze tematy pozakładałem, młodość wraca, chyba zacznę więc pić częściej.
- COFFIN
Zdradliwe są te piątki. Fajnie, luzik, bo weekend się zaczyna, a tu nagle robi się 04:30:-) Trzeba jakąś kawę machnąć:
COFFIN pisze:
'Come the Blessed Madness'
- wolff
- rasowy masterfulowicz
haha, pierwsza "faza" w tym roku. Dzwoniłem po znajomych pytając czy do kogoś nie sapałem. Utrata świadomości po % przejebane.Heretyk pisze:o kurwa szacunek. raczej bym nie przeżył takiej mieszanki, a za kołnierz nie wylewamwolff pisze:Wczoraj 3x200ml Żubrówki plus 3 wina.
Nie pamiętam kiedy (pewnie kilkanaście lat temu) byłem tak nakurwiony jak wczoraj.
Leczę się więc winem :)
o kurwa, jeszcze tematy pozakładałem, młodość wraca, chyba zacznę więc pić częściej.
Jebać żuli.
- maciek z klanu
Co się panicz dziwi jak browary popija pasatta z Lidla :)COFFIN pisze:Zdradliwe są te piątki. Fajnie, luzik, bo weekend się zaczyna, a tu nagle robi się 04:30:-) Trzeba jakąś kawę machnąć:
COFFIN pisze:
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 28-11-2018, 11:29 przez BOLEK, łącznie zmieniany 2 razy.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- uglak

to sa porzadni blogerzy piwni, a nie jakis Kopyra, ktory za bardzo zapatrzyl sie na innych youtubowych zjebow i juz od dawna nie da sie go ogladac ;-)
Guilty of being right
- morbid
- rasowy masterfulowicz

PAMIĘTAJCIE ABY ODPOWIEDNIO NAWADNIAĆ CZASZKI !!!!!
-
blogerzy piwni, jprdl :/
-
- weteran forumowych bitew

najlepszy pilzner
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
tak, z czystej ciekawość ;)

-
kolega mi wręczył za pewną przysługę połówkę białej żubrówki. mając na uwadze, że kiedyś po wypiciu 0,2 tego szlachetnego trunku cierpiałem na kaca, zastanawiam się czy to dać jakimś żulom, czy "degustować"
- Sybir
Piłem raz czy dwa, i cóż mogę napisać? Idą Święta - podaruj komuś odrobinę radości :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Nie, żebym był jakimś miłośnikiem wódki, zdarza mi się wypić parę razy w roku, zazwyczaj przy okazjach, ale jakoś te wszystkie żubrówki białe, żoładkowe de luxe już po samym wyglądzie i nazwie wydają mi się chujowe xD
-
wódke się pije nawet jak chujowa jest chłopcy aksamitni . nie marnujemy jedzeniów i piciów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Przeceniasz mnie. To, ze coś wydaje mi się chujowe nie oznacza żebym tego nie wypił.
-
dokładnie. tam coś napisane, ze 6 razy filtrowana, czyściutka itd. a sam zapach odrzuca. nie wiem. zastanowię się jeszczeest pisze:Nie, żebym był jakimś miłośnikiem wódki, zdarza mi się wypić parę razy w roku, zazwyczaj przy okazjach, ale jakoś te wszystkie żubrówki białe, żoładkowe de luxe już po samym wyglądzie i nazwie wydają mi się chujowe xD
-
to kiedyś. jak mnie wątroba zaczęła nakurwiać zacząłem się zastanawiać[V] pisze:wódke się pije nawet jak chujowa jest chłopcy aksamitni . nie marnujemy jedzeniów i piciów.
- Sybir
Panie Kolego, Bolsa też?[V] pisze:wódke się pije nawet jak chujowa jest chłopcy aksamitni . nie marnujemy jedzeniów i piciów.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz