ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Jak zwykle wyrywasz coś z kontekstu i piszesz o tym tak aby pasowało pod Twoją tezę.
- Drone
Przecież żartowałem, weź się rozluźnij trochę.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Skaut
najgorzej, że w szachach zawsze zaczynają białePacjent pisze: ↑25-06-2020, 16:45Co z black metalem? Co z Black Friday?Triceratops pisze: ↑25-06-2020, 15:14Dobrze, ze Pink Floyd antycypowali, i nie nazwali sie Black Floyd. Za utwor "Breathe" mogliby teraz dostac niewaski opierdol
Co z czarnym bzem? Czarny bez brzmi bardzo pejoratywnie, bo czarny jest zawsze z czymś, a nie bez czegoś.
Coś tam było! Człowiek!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szachy już zostały oskarżone. Zaraz będzie bilard, gdzie biała bila rządzi, a czarna wpada na końcu, potem golf gdzie piłeczki są białe. Żużel chyba zostawią w spokoju, bo tylko u nas mówi się na niego czarny sport.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Czarny pieprz też zostanie zastapiony nowa nazwą - kopuluj afroamerykaninie.
- Bloodcult
Oświadczenie majątkowe najważniejszej osoby w państwie. 48-letni facet, reprezentujący jeden z większych krajów w Europie jest zwyczajnym golasem, chłopakiem z sąsiedztwa, któregp można kupić za kaucję z butelek. Ja pierdole, niech ktoś naciśnie wreszcie ten czerwony guzik.
-
- postuje jak opętany!
Ma dwa mieszkania, Krzysiu jest biedniejszy. DDD
-
Czekam na oświadczenie majątkowe żon i partnerek polityków.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Każdy śmieszkuje z szachów w Stanach, boki zrywać. W Polsce na imprezach reko od jakiegoś czasu niemile widziane jest strzelanie z łuku do wszystkiego co żyje (choć na papierze). Gratulacje, proszę obserwować dalej!
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- uglak
Na willę na Woli Justowskiej to nawet z kaucji za Harnasie nie uzbierasz535 pisze: ↑26-06-2020, 21:36Oświadczenie majątkowe najważniejszej osoby w państwie. 48-letni facet, reprezentujący jeden z większych krajów w Europie jest zwyczajnym golasem, chłopakiem z sąsiedztwa, któregp można kupić za kaucję z butelek. Ja pierdole, niech ktoś naciśnie wreszcie ten czerwony guzik.

O co chodzi z tym papierem?
Ostatnio zmieniony 27-06-2020, 00:13 przez uglak, łącznie zmieniany 1 raz.
Guilty of being right
Zaznaczył, że ma kredyt hipoteczny. Kredyt to nie własność, no chyba że jest właścicielem kredytu. To też jest jakieś osiągnięcie, bo tak się porobiło, że nawet kredyt jest obecnie zaszczytem. No ale rozmawiamy o ferst pressie winylowej jedynki Bafry, a nie o 21 części kursu języka angielskiego na taśmie magnetofonowej. To mnie jednak trochę przeraża. Przeraża mnie majątek ludzi, którzy decydują o moim majątku. Tak po ludzku.
Nie znasz moich możliwości.uglak pisze: ↑27-06-2020, 00:13Na willę na Woli Justowskiej to nawet z kaucji za Harnasie nie uzbierasz535 pisze: ↑26-06-2020, 21:36Oświadczenie majątkowe najważniejszej osoby w państwie. 48-letni facet, reprezentujący jeden z większych krajów w Europie jest zwyczajnym golasem, chłopakiem z sąsiedztwa, któregp można kupić za kaucję z butelek. Ja pierdole, niech ktoś naciśnie wreszcie ten czerwony guzik.![]()
- uglak
Znam ceny na Woli - mam tam rodzinę (nie żadnych krezusów - Wolan z dziada pradziada).
Guilty of being right
Zabrzmiało jakby państwo zaķładali. Te przedchrześcijańskie...
- uglak
Gdzie tam przedchrześcijańskie! Oni akurat należą do najbardziej blackmetalowej parafii w kraju - w końcu kościół na Woli Justowskiej płonął już dwa razy.

Guilty of being right
Jakby coś to ja od dawna nie palę , a w kominku od września 2019.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Hehe Justaske
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Drone
Jestem zdania, że powinien być pewien cenzus wykształcenia i stanu posiadania, jeśli chodzi o prawo wyborcze czynne i bierne. Dlaczego głos degenerata spod budy z piwem ma mieć tę samą wagę co głos kogoś, kto poświęcił lata na pracę czy kształcenie się? W wielu dziedzinach życia wymagana jest fachowość, tymczasem zarządzający tym burdelem mogą być gołodupcami czy idiotami wybranymi przez takich samych jak oni.535 pisze: ↑27-06-2020, 00:13Zaznaczył, że ma kredyt hipoteczny. Kredyt to nie własność, no chyba że jest właścicielem kredytu. To też jest jakieś osiągnięcie, bo tak się porobiło, że nawet kredyt jest obecnie zaszczytem. No ale rozmawiamy o ferst pressie winylowej jedynki Bafry, a nie o 21 części kursu języka angielskiego na taśmie magnetofonowej. To mnie jednak trochę przeraża. Przeraża mnie majątek ludzi, którzy decydują o moim majątku. Tak po ludzku.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Właśnie do tego piję. Dlaczego taki menel jak ja może się porównywać z dorobkiem pana prezydenta? I jeszcze jestem młodszy? I nie mam bogatych rodziców, i przepłaconego wykształcenia, oraz znajomości....i od dziesięciu lat marnuję czas na masterfulu, mówi to panu coś?Drone pisze: ↑27-06-2020, 00:52Jestem zdania, że powinien być pewien cenzus wykształcenia i stanu posiadania, jeśli chodzi o prawo wyborcze czynne i bierne. Dlaczego głos degenerata spod budy z piwem ma mieć tę samą wagę co głos kogoś, kto poświęcił lata na pracę czy kształcenie się? W wielu dziedzinach życia wymagana jest fachowość, tymczasem zarządzający tym burdelem mogą być gołodupcami czy idiotami wybranymi przez takich samych jak oni.535 pisze: ↑27-06-2020, 00:13Zaznaczył, że ma kredyt hipoteczny. Kredyt to nie własność, no chyba że jest właścicielem kredytu. To też jest jakieś osiągnięcie, bo tak się porobiło, że nawet kredyt jest obecnie zaszczytem. No ale rozmawiamy o ferst pressie winylowej jedynki Bafry, a nie o 21 części kursu języka angielskiego na taśmie magnetofonowej. To mnie jednak trochę przeraża. Przeraża mnie majątek ludzi, którzy decydują o moim majątku. Tak po ludzku.