Czy z metalu się wyrasta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Czy z metalu się wyrasta?
Araya akurat nie krzyczał nigdy w wywiadach o niszczeniu chrześcijaństwa, więc choć go nie bronię, to staram się zrozumieć.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
podobno Kostrzewski ochrzcił swoje dzieciaki ? prawda to ?
- maciek z klanu
Jeśli benton wziął ślub kościelny a w to nie wierzy to jest chyba bluźnierca. To chyba dobrze nie?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- SODOMOUSE
Ciekawe czy Beton I: , zapudrował podczas ceremonii ślubnej, ten wypalony
odwrócony krzyż na czole.
odwrócony krzyż na czole.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
I czy ksiądz patrząc na jego ryj dał mu komunię...
W jakims wywiadzie czytałem, że pierwsza żona Glena, z którą ma syna Daemona, była ateistką, więc na chuj byłby jej ślub kościelny to naprawdę nie mam pojęcia. Po rozwodzie to raczej ślub kościelny nie wchodził w rachubę - więc z drugą żoną też nie mógł wziąć kościelnego.
O ślubie Bentona mówiło się bardziej jako o stugębnej plotce, Hoffmanowie, żeby dosrać swemu byłemu frontmanowi a przy okazji i perkusiscie na którego też wylali trochę pomyj, utwierdzili wszystkich w tym przekonaniu, że Glen był w kościele. Dla mnie to raczej mało prawdopodobne. Bardziej byłbym skłonny uwierzyć o ochrzczeniu dzieci przez Kostrzewskiego. Dla mnie ten koleś to błazen.
W jakims wywiadzie czytałem, że pierwsza żona Glena, z którą ma syna Daemona, była ateistką, więc na chuj byłby jej ślub kościelny to naprawdę nie mam pojęcia. Po rozwodzie to raczej ślub kościelny nie wchodził w rachubę - więc z drugą żoną też nie mógł wziąć kościelnego.
O ślubie Bentona mówiło się bardziej jako o stugębnej plotce, Hoffmanowie, żeby dosrać swemu byłemu frontmanowi a przy okazji i perkusiscie na którego też wylali trochę pomyj, utwierdzili wszystkich w tym przekonaniu, że Glen był w kościele. Dla mnie to raczej mało prawdopodobne. Bardziej byłbym skłonny uwierzyć o ochrzczeniu dzieci przez Kostrzewskiego. Dla mnie ten koleś to błazen.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Zależy w jakim kościele i trybie. W KRK można wziąć tzw. ślub jednostronny, gdzie delikwent nie podaje się za wierzącego, a jedynie zobowiązuje, że nie będzie przeszkadzał w katolickim wychowaniu potomstwa.maciek z klanu pisze: ↑03-05-2020, 10:16Jeśli benton wziął ślub kościelny a w to nie wierzy to jest chyba bluźnierca. To chyba dobrze nie?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Drone
Byłem na takim ślubie mojego ex-kolegi, który występował jako strona ateistyczna. Ale wskutek działań swojej oszalałej żony będącej działaczką katolicką i miałkości własnego charakteru, w 10 lat stał się radykalnym pisiorem i katolikiem, który dziś rozlicza i wymierza kary. Do mnie wypisywał maile zupełnie serio, że niedługo zrobią porządek z tym satanistycznym barachłem i nie będzie przebacz, a jak mi się nie podoba, to żebym wypierdalał do Szwecji. Dlatego martwię się o zdrowie kol. Bloodculta, bo widzę niepokojącą zbieżność objawów i równie złe rokowania.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Też byłem na jednym takim ślubie - koleżanka narzeczonej, ateistka, brała ślub - i mówiła, że ksiądz robił jej mocno pod górkę.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- WaszJudasz
Swoją drogą taki ślub to chyba też niezłe kuriozum, bo przecież, według doktryny, tego akurat sakramentu udziela nie ksiądz, który tylko związkowi błogosławi, a sobie nawzajem sami małżonkowie. Wychodzi więc na to, że ateista może udzielić sakramentu stronie katolickiej ...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Triceratops
Dlaczego piszesz ex-kolegi?Drone pisze: ↑06-05-2020, 10:29Byłem na takim ślubie mojego ex-kolegi, który występował jako strona ateistyczna. Ale wskutek działań swojej oszalałej żony będącej działaczką katolicką i miałkości własnego charakteru, w 10 lat stał się radykalnym pisiorem i katolikiem, który dziś rozlicza i wymierza kary. Do mnie wypisywał maile zupełnie serio, że niedługo zrobią porządek z tym satanistycznym barachłem i nie będzie przebacz, a jak mi się nie podoba, to żebym wypierdalał do Szwecji. Dlatego martwię się o zdrowie kol. Bloodculta, bo widzę niepokojącą zbieżność objawów i równie złe rokowania.

Nie rozumiem w ogole jak ateista moze wziac slub (absurdalnie to brzmi) z katoliczka. Wpadli czy co? Czy to byla swiadoma decyzja?
woodpecker from space
- Bloodcult
Ta historia to zapewne kolejna projekcja mająca na celu z każdego katolika zrobić oszołoma
Coś jak Ten list do redakcji :
https://www.wp.pl/?s=https%3A%2F%2Fkobi ... 35809a&nil
Spokojna głowa kol. Drone z satanizmem porządku robić nie będę. Są tacy ludzie jak Nergal czy Andrzej (ex-Outre) którzy sami najskuteczniej go kompromituja

Spokojna głowa kol. Drone z satanizmem porządku robić nie będę. Są tacy ludzie jak Nergal czy Andrzej (ex-Outre) którzy sami najskuteczniej go kompromituja

- WaszJudasz
Chyba niekoniecznie:
Myślałeś kiedyś o akcie apostazji?
Taki akt wyraziłem wyraźnie. Kiedy moja była żona – nie prosząc mnie rzecz jasna o ślub kościelny – sama chciała złożyć ślubowanie przed Bogiem, wystosowała odpowiedni wniosek. Po rozpatrzeniu sprawy na szczeblu biskupim, dostała odpowiedź, że kościół nie zezwoli jej na to, ze względu na mnie (śmiech). Kiedy bez mojej wiedzy próbowała ochrzcić potem nasze dziecko, sytuacja się powtórzyła. Chrzest się nie dokonał. Nie potrzebuję kwitka, że wypisałem się z kościoła. Przede wszystkim ja się tam nie zapisywałem. Religia narzuca swoją konwencję, determinuje postawy społeczne i wbrew pozorom wcale nie odwołuje się bezpośrednio do duszy. Tę rolę spełnia o wiele lepiej sztuka. Dlatego ja wolę uprawiać tę drugą. A żeby to robić, nie potrzebuję oficjalnego skreślenia z listy wiernych.
https://wywiadowcy.pl/roman-kostrzewski/
-
- zaczyna szaleć
Nie wyrasta, a ODPADA - każdy z nas zna zapewne mnóstwo takich odpadków i tak właśnie traktuje ich postawę... no bo co? Najlepsza kategorią przesegregowanych odpadków są ci, którzy zmienili kolegów i od razu się do nich dopasowali. Takimi bardzo gardzę, chyba bardziej niż tatuśkami, co pierdolą o żonach i dzieciach...a skoro komuś nagle przestało podobać się np. Blasphemy i wybrał jazz, to wątpię, by kiedykolwiek mu się podobało i czuł o co kaman w takiej muzie... ot takie zaburzenia jak u młodych chłopców chodzących w damskich ciuszkach po dużych galeriach... Skóra i ćwieki na wieki!
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
-
Kto wyrósł z metalu, zwłaszcza szybko, ten nigdy do niego nie dorósł.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Historia, którą przytoczyłem jest niestety prawdziwa. A co do robienia porządku, to mam nadzieję, że nie pójdziesz tak daleko - przecież wiesz, że zawsze można przeprowadzić ze mną kulturalną dyskusję.Bloodcult pisze: ↑06-05-2020, 11:37Ta historia to zapewne kolejna projekcja mająca na celu z każdego katolika zrobić oszołomaCoś jak Ten list do redakcji :
Spokojna głowa kol. Drone z satanizmem porządku robić nie będę. Są tacy ludzie jak Nergal czy Andrzej (ex-Outre) którzy sami najskuteczniej go kompromituja![]()
A co do kompromitowania satanizmu czy każdego -izmu, to zawsze znajdą się tacy, którzy źle się przysługują danej sprawie. Kwestia, ilu ich jest.
-
- zaczyna szaleć
Zgadza się... nie dorósł i obsrał tego, że trzeba dźwigać ten odwrócony krzyż i dawać świadectwo...
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
- Drone
Ex-kolegi, bo kiedy dostał jedną i drugą reprymendę, to zerwał kontakt. Teraz pewnie naśle na mnie slużby w imię słusznej racji. A co do motywów takiego postępowania, to nie wiem, jak brali ślub mieli już dziecko paroletnie, więc to nie ten przypadek.Triceratops pisze: ↑06-05-2020, 10:56Dlaczego piszesz ex-kolegi?
Nie rozumiem w ogole jak ateista moze wziac slub (absurdalnie to brzmi) z katoliczka. Wpadli czy co? Czy to byla swiadoma decyzja?
- Bloodcult
Mam nadzieję, choć to Ty co rusz zapowiadasz ze "skończył się Wersal"

- Drone
Wersal się skończył dla wszystkich tych, z którymi dyskusja na argumenty jest już niemożliwa.