Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
... że odezwał się do mnie Paul z Sutcliffe Jugend/Bodychoke i wyśle mi "Relentless" na CD a ten album to mega rar. Na necie jest jedna kopia za dwukrotność ceny, którą zaproponował. Warto było w bajerę uderzyć na Wrocław Industrial Festival.
Jak wyglądają teraz wysyłki z UK? Naliczają cła, długo się czeka?
Jak wyglądają teraz wysyłki z UK? Naliczają cła, długo się czeka?
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
8,50 na pewno doliczą. Cło z reguły też. Na cle z reguły 1-2 dni przesyłka jeśli chodzi o Europę.
- DST
- rasowy masterfulowicz
-
tomaszm
Wstałem dzisiaj rano -stwierdziłem ,że kurwa nie chce mi się pracować i pojechałem na basen. Dwie godziny popływałem, późnej godzinę posaunowałem. Później skoczyłęm na pstrąga z grilla. Nie ma co się zarzynać. Teraz słucham metalu, później jakiś horror albo thiller prawniczy. Zobaczymy.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kolejny wygrany konkurs foto. Nawet wystawa będzie.
lys på slutten av lys
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Miejsce, w którym będę spał podczas festiwalu DS w Amsterdamie. Pomyślałem, ze podzielę się tym snem wariata.
https://www.google.pl/maps/place/BUNK+H ... FQAw%3D%3D
https://www.google.pl/maps/place/BUNK+H ... FQAw%3D%3D
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Nasum
Stary kościół przerobiony na hotel? Fajnie
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Samo w sobie to jeszcze nie byłoby aż tak fajne, bo byłem w Haarlem w kościele przerobionym na browar i nawet wyniosłem z niego niezłe piwa. Jednak TEN kościoło-hostel wygląda jak istny sen wariata albo jakaś platformówka z pegazusa przerobiona na rzeczywistość.
If you do everything right, there will be no struggle.
-
tomaszm
Piękne zdjęcie do Forbess dziś wykorzystałem. Jeszce lepsze z ,synem i luba.
-
est
-
tomaszm
Jak wrócę do domu. Dogorywam w hotelu. Najebany jak świnia. Trzymam należyty poziom.
Probowem się czegoś dowiedzieć. Zapomnij.
Nigdy nie chciałbym zostać w tym świecie na dłużej. Nie moja bajka.
Z dala robić swoje.
Ale blichtr jaku chuj. Jeszce wykorzystałem Panią fotograf do zdjęć z Młodym i partnerka. Jak już się pofatygowała...
Probowem się czegoś dowiedzieć. Zapomnij.
Nigdy nie chciałbym zostać w tym świecie na dłużej. Nie moja bajka.
Z dala robić swoje.
Ale blichtr jaku chuj. Jeszce wykorzystałem Panią fotograf do zdjęć z Młodym i partnerka. Jak już się pofatygowała...
-
Stary Metal
Leżę sobie drugi dzień w szpitalu.
O ja pierdzielę, jaki spokój.
Zero telefonów.
A jak ktoś zadzwoni, powiem, że leżę i po wylewnych przeprosinach życzy zdrowia i się natychmiast rozłącza.
Na słuchawkach całe dyskografie Mayhem, Burzum, Żorżoroth, Darkthrone, Bathory, Manowar i zobaczymy na co starczy jeszcze czasu, bo parę dni poleżę.
Ładna ukrainka przynosi jedzenie, pielęgniarki mają krótkie fartuchy takie przed kolana, I bardzo miłe.
Ha! Oby tak dalej.
Zero telefonów.
A jak ktoś zadzwoni, powiem, że leżę i po wylewnych przeprosinach życzy zdrowia i się natychmiast rozłącza.
Na słuchawkach całe dyskografie Mayhem, Burzum, Żorżoroth, Darkthrone, Bathory, Manowar i zobaczymy na co starczy jeszcze czasu, bo parę dni poleżę.
Ładna ukrainka przynosi jedzenie, pielęgniarki mają krótkie fartuchy takie przed kolana, I bardzo miłe.
Ha! Oby tak dalej.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Ten jak się ustawił

Zdrówka życzę, ale wcześniej jak najwięcej szpitalnego relaksu.
Zdrówka życzę, ale wcześniej jak najwięcej szpitalnego relaksu.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
SamborWilk
- w mackach Zła
I takie rzeczy na NFZ czy prywatnie? Fotkę byś cyknął tych pielęgniarek a nie smaka robiszStary Metal pisze: ↑14-12-2024, 09:47Leżę sobie drugi dzień w szpitalu.
Zero telefonów.
Ha! Oby tak dalej.
U mnie błogość, od dzisiaj start urlopu aż do 3 króli.
W sumie naliczyłem 24 dni wolnego pod rząd, w zamian za 11 dni urlopu które zachomikowałem. Muszę sobie pozapisywać co po powrocie w robocie mam robić bo znając mnie po takim czasie przerwy zapomnę wszystko, wliczając lokalizację mojej firmy i w jakim dziale pracuje
-
tomaszm
Flaszka dla tego jak wkleję zdjęcie który to mój brat przyrodni. Te samo nazwisko. Hie Hie
Za miętki jest żeby przewodzic firmie, ale ubiera się jak ja:D
Za miętki jest żeby przewodzic firmie, ale ubiera się jak ja:D
-
Stary Metal
Prywatnie.
Zawsze lubiłem womeny in juniform.
Nawet w takich szpitalnych.
Zawsze lubiłem womeny in juniform.
Nawet w takich szpitalnych.
- Szalony Opos
- w mackach Zła
Oby ze Starego Metala nie zostało wapno gaszoneStary Metal pisze: ↑14-12-2024, 09:47Leżę sobie drugi dzień w szpitalu.
Zero telefonów.
Ha! Oby tak dalej.
Punki to chuje
- Ascetic
Ej, bez takich. Dupy pooglądać też se możesz gdzie indziej. Wypad z tego szpitala, i powrót do łażących. Widzimy się w pon na wypisie, z kartą czyściutką jak łza! ZdrowiaaaStary Metal pisze: ↑14-12-2024, 09:47Leżę sobie drugi dzień w szpitalu.
Zero telefonów.
Ha! Oby tak dalej.
lys på slutten av lys
-
Stary Metal
Ooo, Szanowny Kolego, życzę Ci takiego zdrowia w tym wieku, jakie ja mam.
A moja obecność w szpitalu spowodowana jest pikawką, która ostrzegła mnie, żebym trochę z robotą odpuścił, bo za dużo pracy i nerwów z nią związanych.
To zresztą wiedziałem wcześniej, ale zawsze się lekcewazyło, aż w końcu dostałem żółtą kartkę.
Ale na Croma, dziękuję.
A moja obecność w szpitalu spowodowana jest pikawką, która ostrzegła mnie, żebym trochę z robotą odpuścił, bo za dużo pracy i nerwów z nią związanych.
To zresztą wiedziałem wcześniej, ale zawsze się lekcewazyło, aż w końcu dostałem żółtą kartkę.
Ale na Croma, dziękuję.
- Ascetic
Zazdroszczę, bo przecież, wczoraj od 8-12 też byłem i temu co 2-3 razy w miesiącu w szpitalu się oddaje, się oddawałem. Jak sygnał był, nawet spóźniony, dobrze, że za nim podążyłeś. Kiedyś musiało to nastąpić. Główny sens właściwie mojej wypowiedzi był taki, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. No i mało jest bardziej hujowych miejsc jak szpital. Stężenie tej gęstej ludzkiej ulotności zbyt wysokie jak dla mnie. Nienawidzę tego miejsca, nawet jak mam wizytę lekowa, pomimo eleganckiej i przyjaznej atmosfery, gdzie nie nakłuwają, do środka sondami nie zaglądają, i tylko tego, że smieszkujemy i flirtujemy, to jak wjeżdżam windą na 7,9, czy 10 te to mnie się cofa, i to nie z tej wysokości. Szpital to syf, nawet ten wydezynfekowany. Zbyt mocno przypomina, a czasem i na oczy możesz zobaczyć, ja to co nieuchronne nieuchronne. Życzę, żeby Ciebie po weekendzie wypisali. Sobie te nfztowskie, rozliczenia weekendowe nabiją, a Ty w poń będziesz wolny jak świnia na zakręcie albo jak ptak. Trzeba stamtąd sprdlć jednym słowem. Tego życzę jeszcze raz. I zdrówka życzę ponownie też!Stary Metal pisze: ↑14-12-2024, 10:30Ooo, Szanowny Kolego, życzę Ci takiego zdrowia w tym wieku, jakie ja mam.
Ale na Croma, dziękuję.
lys på slutten av lys